Įkraunama...
Įkraunama...

***Mažasis Amerkoniukas***

QUOTE(linute_klp @ 2015 01 19, 16:47)
Na gal Jums ir neteko, bet yra cia tikrai mokejusiu muita  ax.gif  siaip Ridzis visada stengiasi viska issiaiskinti ir viskas dazniausiai tikrai gerai baigiasi, perku jau keli metai, jei kas butu netaip tai turbut jau seniai buciau is cia pabegus. Aciu Ridziui ir co uz uzsakymus ir darba  wub.gif 

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(vylien @ 2015 01 19, 16:44)
nono.gif kodėl gi neteko. Tikrai, kad teko. Man pačiai asmeniškai praeitų metų pradžioje teko susimokėti už siuntinuką, kuris pastrigo muitinėje.  Nedidelė suma buvo, be to moku skaityti kas parašyta, todėl dėl šio mokesčio jokių bangų ir nekeliama.  smile.gif
Kalabama apie klaidingai nukeliavusias prekes. (o tikrai žinau, kad tokių būna, nes pati laaabai seniai buvau gavusi svetimą daiktą, kurį, po informavimo Ridzis, atidaviau Donatui).
Papildyta:
Man labiau įdomu, kur komanda dingusi.. Kodėl crazy8 neužsako smile.gif

4u.gif atsiprasau tada, netikslios mano zinios, nes praejusiais metais irgi buvo pastrige muitinej, bet man neteko moket blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vylien @ 2015 01 19, 15:04)
aš beveik už pusę sumos, reikalingos freeshipui, šiandien nusiunčiau. Gal šiandien užsakys, nes šiandien paskutinė diena kai 30 proc. akcija..

Bet ten gi nepapildomai -30%,o kainos jau su nuolaida. Ar kazka maisau? smile.gif

QUOTE(piamia @ 2015 01 19, 16:50)
gal Macys kokias papildomas nuolaidas komanda turi nei save/save 25 kodukais ( ju mano prekem netaiko) ?
ar bent shipas nemokamai  4u.gif
turiu surinkusi krepseli uz 76$, bet kazkaip dar truksta nuolaideliu... blush2.gif

Macys visos nuolaidos skelbiamos ju puslapyje 4u.gif Papildomu dar niekada neteko matyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2015 01 19, 15:30)
matosi, kad neatidžiai skaitėte pirmą puslapį  mirksiukas.gif  ,,Po išsiuntimo iš JAV,už siuntinį neatsakome, jūsų atsakomybeje lieka nenumatyti mokesčiai.''

Skaityt moku. Ir ka? O is kur man zinot, kad si preke buvo issiusta? g.gif O, kai reikejo, muito niekada neatsisakiau sumoket.

QUOTE(vylien @ 2015 01 19, 15:52)
Manau, kad šiuo atveju kalba eina apie neplaninį  siuntos patikrinimą muitinėje ir su tuo susijusias išlaidas.  g.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(leone @ 2015 01 19, 16:35)
Oi mergos, jau cia "uzsikabliavot" su tais nuostoliais :)nei vienai neteko nei mutu moket, ir manau jei kas dingo ir neatsirado, tai tikrai Elona priima sprendima palanku pirkejai, smile.gif
4u.gif

Perku jau apie 4metus. Ir muita ne karta yra teke moketi, tik padalinus ant visu ne kosmosas gavos. Dar pas pacia apmuitinta dezute kazkada yra buvus atejus.
Uzsikabliavom/neuzsikabliavom, o yra, kaip yra. Niekas nesako, kad problemos neispres. Gal ir ispres, bet jei tylesim, tai kazin. Nes i laiskus nebelabai atraso, deja. Nu gal nespeja, bet pazadejo..Tik nesuprantu to noro nutyleti.. Laimei, kad per tiek metu pirma karta kazkas dingo ir gerai, kad uz nedidele suma, bet vistiek apmaudu, nes pasidaro neramu ir del kitu siuntu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo No Fear: 19 sausio 2015 - 17:28
QUOTE(leone @ 2015 01 19, 18:10)
4u.gif  atsiprasau tada, netikslios mano zinios, nes praejusiais metais irgi buvo pastrige muitinej, bet man neteko moket blush2.gif

man teko mokėt kokius 3 kartus, bet ne kartą ir ridzis už mus sumokėdavo muitą.
Atsakyti
QUOTE(rasiukass @ 2015 01 19, 14:11)
Mano keletas vaikiškų maikučių dingo ir neatsirado

QUOTE(rasiukass @ 2015 01 19, 15:01)
Buvo didelis užsakymas tada, viskas atkeliavo, o kelių pigių maikučiu neradau, paklausinėjau, keletą kartų - pas nieką nepriklydo, taip ir baigėsi viskas, jei būtų brangus daiktas - tai manau būčiau geriau ieškojusi wink.gif

Rasiukass noriu pasakyti jums ir visoms kitoms kurios garsiai rasot apie problemas, kuriu is tikruju nera. Jusu Childrens Place uzsakymas buvo padarytas Liepos 15d, gavot skaiciukus 50.89$ sumai, is sio uzsakymo dvi maikutes atsauktos, skaiciuku uz jas net nemokejot. Apie kokia problema jus kalbat, kokios prekes buvo dinkusios, kokiai sumai patyret nuostoli? I paskutini laiska jusu neatsakiau, nes jus paraset kad jei atsiras jusu dvi maikutes jus informuoti, neatsakiau nes jos niekur nedingo, jos atsauktos ir nebus gautos niekada. Ne visada galiu suziureti atsauktas prekes, nes ju pasitaiko gan nemazai. Bet uz jas niekada nebuna paskaiciuota. Visas problemas iskilusias su asmeninem prekem reikia rasyti man , o ne diskutuoti apie tai ko net nera. Visos esat suaugusios moterys , atsakykit prasau uz savo zodzius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ridzis: 19 sausio 2015 - 17:25
QUOTE(Ingusia31 @ 2015 01 19, 13:10)
Nu butu gerai nors laivu gauti  verysad.gif bet jeigu laive ir vel ne mano vardu? Tai kaip sugaudyti reikes?  doh.gif Zodziu... tikiuos dar gausiu Ridzio koki laiska guodzianti  g.gif

Ingusia31 ar tu tikrai lauki mano paguodziancio laisko, ar tau karts nuo karto issikalbeti reikia, jei issikalbeti tai suprantu, bet please kita karta pasirink pokalbiam kokia pletku tema mirksiukas.gif Suprantu kad buvo sumaisytu tavo prekiu, bet jos atrastos ir tu visa situacija zinai, puse kurios cia aprasei... Bet ar teko kada tau patirti finansinius nuostolius? O man tenka ir gan daznai, taip buna visada kai uzsakoves neatsiskaito laiku. Juk visos norit kad uzsakytume prekes ta pacia diena kai atsiunciat uzsakymus, as taip pat noriu gauti apmokejimus kai issiunciu skaiciukus.
I svarbius klausimus atsakau tikrai reguliariai, zinau kad dar yra keletas klausimu neisprestu, bet I smulkius klausimus, kurie dazniausiai net nereikalaujantis mano atsakymo atsakau eiles tvarka.

Jau minejau ne karta jei ilgai neatsakau I jusu klausima, parasykit ant to pacio laisko dar karta, gal kartais praleidziu nepastebiu, nematau tame problemos, cia ne ignoravimas, tiesiog bendraukit ir jums bus atsakyta.
Atsakyti
QUOTE(Cocainna @ 2015 01 19, 17:18)
Bet ten gi nepapildomai -30%,o kainos jau su nuolaida. Ar kazka maisau? smile.gif
Macys visos nuolaidos skelbiamos ju puslapyje 4u.gif Papildomu dar niekada neteko matyt smile.gif

Ten jau kainos su 30 proc. nuolaida nurodytos. Bet puslapyje raso, kad si nuolaida galioja iki 19 d. 4u.gif
Bet gal komanda turi papildoma 20 proc. nuolaida? Butu gerai.
Atsakyti
Siunta 642 Trakuose, ridzis informuota apie tai nuo ketvirtadienio, bet kolkas nei vieno skambučio dėl atsiemimo.
Tai rašau dar ir čia, nes sandeliuti ilgai nenoriu.
Atsakyti
QUOTE(vylien @ 2015 01 19, 15:57)
Ten jau kainos su 30 proc. nuolaida nurodytos. Bet puslapyje raso, kad si nuolaida galioja iki 19 d.  4u.gif 
Bet gal komanda turi papildoma 20 proc. nuolaida? Butu gerai.

Papildomo CRAZY8 koduko neturime, uzsakinejame su free shipu, kaip tik kraunu krepseli. 4u.gif
Atsakyti
Mano beda, kaip ir bus ispresta 4u.gif
Gal visgi neblogai tas sujudimas. Tuoj temoj pagyvejimas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(deima15 @ 2015 01 19, 18:00)
Papildomo CRAZY8 koduko neturime, uzsakinejame su free shipu, kaip tik kraunu krepseli. 4u.gif

Niu ka padarysi. Ir be papildomos nuolaidos kainos geros. smile.gif
Tik atkreipkite demesi, kad is manes gavote du vienodus laiskus su tuo paciu uzsakymu, nes tikslinau pristatymo buda . Kad nesusidubliuotu uzsakymas, nes man vienodu daiktu nereikia 4u.gif
Atsakyti