Įkraunama...
Įkraunama...

***Mažasis Amerkoniukas***

QUOTE(No Fear @ 2015 01 19, 15:33)
O, kaip dabar sugaudyt kada kokia siunta laivu turi ateiti?
Man dar lygiai taip pat neramu del 12-22d skaiciu.
Dabar tik isikirtau ta zymejima, tai ji orine turejo but. Kazkaip labai jau daug laiko praejo. jauciu bus i jurine patekus biggrin.gif

gal per šventes buvo makalynė, visi skubėjo, tai ir klaidų pasitaikė. bet nemanau, kad reikia labai jaudintis, ramiai palaukit tų skaičių laivo siuntos, manau viskas atsiras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(No Fear @ 2015 01 19, 14:11)
Ir ka, tipo pati kalta? blink.gif

Buvo didelis užsakymas tada, viskas atkeliavo, o kelių pigių maikučiu neradau, paklausinėjau, keletą kartų - pas nieką nepriklydo, taip ir baigėsi viskas, jei būtų brangus daiktas - tai manau būčiau geriau ieškojusi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(jola10 @ 2015 01 19, 14:32)
ax.gif
man irgi idomu, taip pat nesulaukiu uzsakyta, gal nesusidaro suma dar free shipui.. ax.gif

aš beveik už pusę sumos, reikalingos freeshipui, šiandien nusiunčiau. Gal šiandien užsakys, nes šiandien paskutinė diena kai 30 proc. akcija..
Atsakyti
QUOTE(No Fear @ 2015 01 19, 15:11)
Ir ka, tipo pati kalta? blink.gif

matosi, kad neatidžiai skaitėte pirmą puslapį mirksiukas.gif ,,Po išsiuntimo iš JAV,už siuntinį neatsakome, jūsų atsakomybeje lieka nenumatyti mokesčiai.''
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2015 01 19, 16:30)
matosi, kad neatidžiai skaitėte pirmą puslapį  mirksiukas.gif  ,,Po išsiuntimo iš JAV,už siuntinį neatsakome, jūsų atsakomybeje lieka nenumatyti mokesčiai.''

Kazi kaip irodyti teigini g.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2015 01 19, 15:30)
matosi, kad neatidžiai skaitėte pirmą puslapį  mirksiukas.gif  ,,Po išsiuntimo iš JAV,už siuntinį neatsakome, jūsų atsakomybeje lieka nenumatyti mokesčiai.''

Manau, kad šiuo atveju kalba eina apie neplaninį siuntos patikrinimą muitinėje ir su tuo susijusias išlaidas. g.gif

Atsakyti
QUOTE(No Fear @ 2015 01 19, 15:33)
O, kaip dabar sugaudyt kada kokia siunta laivu turi ateiti?
Man dar lygiai taip pat neramu del 12-22d skaiciu.
Dabar tik isikirtau ta zymejima, tai ji orine turejo but. Kazkaip labai jau daug laiko praejo. jauciu bus i jurine patekus biggrin.gif

orine buvo jau atkeliavus grudzio 23 diena, kaip expres siunta.
Atsakyti
Oi mergos, jau cia "uzsikabliavot" su tais nuostoliais :)nei vienai neteko nei mutu moket, ir manau jei kas dingo ir neatsirado, tai tikrai Elona priima sprendima palanku pirkejai, smile.gif
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(leone @ 2015 01 19, 16:35)
Oi mergos, jau cia "uzsikabliavot" su tais nuostoliais :)nei vienai neteko nei mutu moket, ir manau jei kas dingo ir neatsirado, tai tikrai Elona priima sprendima palanku pirkejai, smile.gif
4u.gif

nono.gif kodėl gi neteko. Tikrai, kad teko. Man pačiai asmeniškai praeitų metų pradžioje teko susimokėti už siuntinuką, kuris pastrigo muitinėje. Nedidelė suma buvo, be to moku skaityti kas parašyta, todėl dėl šio mokesčio jokių bangų ir nekeliama. smile.gif
Kalabama apie klaidingai nukeliavusias prekes. (o tikrai žinau, kad tokių būna, nes pati laaabai seniai buvau gavusi svetimą daiktą, kurį, po informavimo Ridzis, atidaviau Donatui).
Papildyta:
Man labiau įdomu, kur komanda dingusi.. Kodėl crazy8 neužsako smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vylien: 19 sausio 2015 - 16:43
QUOTE(Kaira @ 2015 01 19, 13:46)
12-4 skaičių tai gi pakankamai greitai atėjo, per 1,5 mėn.

O aš negavau 12-04 skaičiukų jūrinuko. Gal kartu su 12-11 skaičiukais atplauks?
Atsakyti
QUOTE(leone @ 2015 01 19, 17:35)
4u.gif

Na gal Jums ir neteko, bet yra cia tikrai mokejusiu muita ax.gif siaip Ridzis visada stengiasi viska issiaiskinti ir viskas dazniausiai tikrai gerai baigiasi, perku jau keli metai, jei kas butu netaip tai turbut jau seniai buciau is cia pabegus. Aciu Ridziui ir co uz uzsakymus ir darba wub.gif
Beje man neseniai buvo, kad pirkau papildus 5buteliukus vieno papildo, tai 3but atkeliavo lektuvu, kaip ir buvau prasius, o kiti papuole i laiva, taip kad gali but, kad paklysta i kita siunta, na bet svarbiausia, kad atsiranda 4u.gif
Atsakyti
gal Macys kokias papildomas nuolaidas komanda turi nei save/save 25 kodukais ( ju mano prekem netaiko) ?
ar bent shipas nemokamai 4u.gif
turiu surinkusi krepseli uz 76$, bet kazkaip dar truksta nuolaideliu... blush2.gif
Atsakyti