man tai taip nebuvo, kad dingtų ir neatsirastų, nors jau apie 4 metus per ridzi siunčiuosi ir labai dažnai
kad kažkoks vienas daiktas iš kelių atsidurtų laive, taip yra buvę, dėl to niekad nepanikuoju kol nesulaukiu laivinės siuntos. o sulaukusi visada gaunu, tai ir nelieka ko panikuot
blogiau, jei skubiai reikia daikto, o jis išplaukia laivu, bet lyg taip man nėra pasitaikę. dar būna, kad ir laivnį kokį daiktą įdeda į orinuką, visaip pasitaiko. bet niekada nebuvo kažkas visiškai dingę. kartais galvodavau, kad gal dingo, paskui pasižiūrėdavau, kad net skaičiukų už tą daiktą būdavau negavusi (pvz parduotuvė atšaukė kokio vieno užsakymą) ir vėl viskas aišku.
Papildyta:
QUOTE(No Fear @ 2015 01 19, 15:09)
Nemanau. Pirkau daugiau is ON, kad ir toki pati tik kitos spalvos megztuka, viska gavau, isskyrus ta vieninteli. Persiziurejau, skaiciai buvo ir uz ji. Netikiu, kad jis galeju i laiva ar pan. patekt. Tai negi viska oru issiunte, o viena megztuka i laiva ikiso.
jei dar nėra tų skaičiukų laivo siuntos, tikrai labai daug šansų, kad ten rasite. dar pasitikrinkit ar tikrai gavot skaičiukus už džemperiuką. aš lygiai tokio pačio laukiu laivu
perkaičiau, kad tikrinot skaičiukus, tai dar palaukit, manau tikrai atsiras
Kai nuvažiuoja stogas, atsiveria dangus...