Įkraunama...
Įkraunama...

***Mažasis Amerkoniukas***

QUOTE(Ingusia31 @ 2015 01 19, 14:10)
Nu butu gerai nors laivu gauti  verysad.gif bet jeigu laive ir vel ne mano vardu? Tai kaip sugaudyti reikes?  doh.gif Zodziu... tikiuos dar gausiu Ridzio koki laiska guodzianti  g.gif

jei negausit jūrinuke tų daiktų, tada reikės trimituot, tikrai pas kažką atsiras, visi peržiūrės siuntinukus. ridzis gali tiksliai ir neatsakyt, nes jei susipainiojo, tai belieka laukt.
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2015 01 19, 14:13)
jei negausit jūrinuke tų daiktų, tada reikės trimituot, tikrai pas kažką atsiras, visi peržiūrės siuntinukus. ridzis gali tiksliai ir neatsakyt, nes jei susipainiojo, tai belieka laukt.

Kaira bet jus saunuole thumbup.gif isdurete man pirstu aki thumbup.gif nors pirkdama nereiskiau pageidavimo gauti laivu (tikrai patikrinau) ale ziuriu skaiciukuose prie mano kaip tik siu prekyciu vienetukai ikalti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Vadinas plaukia laivu karsta.gif karsta.gif karsta.gif Tai psio ramiai laukiu ax.gif As taip ir galvoju kad temoje paskelbus ne vienaip tai kitaip pasisprendzia thumbup.gif

Kaira aciuks.gif
Atsakyti
O as irgi vis laukiu, kur mano 12-02 uzsakytas paltukas Old navy. Drauge skaicius gavo gruodzio viduryje, o as iki siol nei skaiciu, nei ziniu jokiu nesulaukiu. Ir pirkti nebera ju verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2015 01 19, 14:18)
Kaira bet jus saunuole  thumbup.gif isdurete man pirstu aki  thumbup.gif nors pirkdama nereiskiau pageidavimo gauti laivu (tikrai patikrinau) ale ziuriu skaiciukuose prie mano kaip tik siu prekyciu vienetukai ikalti  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Vadinas plaukia laivu  karsta.gif  karsta.gif  karsta.gif Tai psio ramiai laukiu  ax.gif As taip ir galvoju kad temoje paskelbus ne vienaip tai kitaip pasisprendzia  thumbup.gif

Kaira  aciuks.gif

nu va kaip gerai smile.gif dar ir siuntimas pigesnis smile.gif gal ir jūrinukas netruks ateis, 12-4 skaičių tai gi pakankamai greitai atėjo, per 1,5 mėn.
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2015 01 19, 14:46)
nu va kaip gerai smile.gif dar ir siuntimas pigesnis smile.gif gal ir jūrinukas netruks ateis, 12-4 skaičių tai gi pakankamai greitai atėjo, per 1,5 mėn.

12-04 jurines vis dar laukiam, kaune.
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2015 01 19, 12:51)
Gal reiktu uzvesti dingusiu siuntu tema atskira  g.gif  doh.gif ?

Panasu i tai. Ir ridzis pradzioj laiska rase, kad suziures, o dabar ignoras.
Nuostolis nedidelis, bet vistiek nuostolis.

QUOTE(Kaira @ 2015 01 19, 12:53)
o negali būti, kad jūsų daiktai per klaidą pateko į jūrinę siuntą? ar jau tų skaičiukų ir jūrinės atėjusios?

Nemanau. Pirkau daugiau is ON, kad ir toki pati tik kitos spalvos megztuka, viska gavau, isskyrus ta vieninteli. Persiziurejau, skaiciai buvo ir uz ji. Netikiu, kad jis galeju i laiva ar pan. patekt. Tai negi viska oru issiunte, o viena megztuka i laiva ikiso. schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Kaira @ 2015 01 19, 13:13)

O jei neatsiras. Kazi ar yra kam taip buve. Ar prisiima tarpininkas atsakomybe? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo No Fear: 19 sausio 2015 - 14:11
QUOTE(No Fear @ 2015 01 19, 14:09)
Panasu i tai. Ir ridzis pradzioj laiska rase, kad suziures, o dabar ignoras.
Nuostolis nedidelis, bet vistiek nuostolis.
Nemanau. Pirkau daugiau is ON, kad ir toki pati tik kitos spalvos megztuka, viska gavau, isskyrus ta vieninteli. Persiziurejau, skaiciai buvo ir uz ji. Netikiu, kad jis galeju i laiva ar pan. patekt.
Papildyta:

O jei neatsiras. Kazi ar yra kam taip buve. Ar prisiima tarpininkas atsakomybe? g.gif

Mano keletas vaikiškų maikučių dingo ir neatsirado
Atsakyti
QUOTE(rasiukass @ 2015 01 19, 14:11)
Mano keletas vaikiškų maikučių dingo ir neatsirado

Ir ka, tipo pati kalta? blink.gif
Atsakyti
man tai taip nebuvo, kad dingtų ir neatsirastų, nors jau apie 4 metus per ridzi siunčiuosi ir labai dažnai ax.gif kad kažkoks vienas daiktas iš kelių atsidurtų laive, taip yra buvę, dėl to niekad nepanikuoju kol nesulaukiu laivinės siuntos. o sulaukusi visada gaunu, tai ir nelieka ko panikuot smile.gif blogiau, jei skubiai reikia daikto, o jis išplaukia laivu, bet lyg taip man nėra pasitaikę. dar būna, kad ir laivnį kokį daiktą įdeda į orinuką, visaip pasitaiko. bet niekada nebuvo kažkas visiškai dingę. kartais galvodavau, kad gal dingo, paskui pasižiūrėdavau, kad net skaičiukų už tą daiktą būdavau negavusi (pvz parduotuvė atšaukė kokio vieno užsakymą) ir vėl viskas aišku.

Papildyta:
QUOTE(No Fear @ 2015 01 19, 15:09)
Nemanau. Pirkau daugiau is ON, kad ir toki pati tik kitos spalvos megztuka, viska gavau, isskyrus ta vieninteli. Persiziurejau, skaiciai buvo ir uz ji. Netikiu, kad jis galeju i laiva ar pan. patekt. Tai negi viska oru issiunte, o viena megztuka i laiva ikiso. schmoll.gif

jei dar nėra tų skaičiukų laivo siuntos, tikrai labai daug šansų, kad ten rasite. dar pasitikrinkit ar tikrai gavot skaičiukus už džemperiuką. aš lygiai tokio pačio laukiu laivu smile.gif
perkaičiau, kad tikrinot skaičiukus, tai dar palaukit, manau tikrai atsiras smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaira: 19 sausio 2015 - 14:28
ax.gif
QUOTE(Lara-klara @ 2015 01 19, 12:28)
O kaip crazy8 nesirena krepsiukas ? siunciau sestadieni nesulaukiu užsakyta  smile.gif

man irgi idomu, taip pat nesulaukiu uzsakyta, gal nesusidaro suma dar free shipui.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2015 01 19, 14:26)
jei dar nėra tų skaičiukų laivo siuntos, tikrai labai daug šansų, kad ten rasite. dar pasitikrinkit ar tikrai gavot skaičiukus už džemperiuką. aš lygiai tokio pačio laukiu laivu smile.gif
perkaičiau, kad tikrinot skaičiukus, tai dar palaukit, manau tikrai atsiras smile.gif

O, kaip dabar sugaudyt kada kokia siunta laivu turi ateiti?
Man dar lygiai taip pat neramu del 12-22d skaiciu.
Dabar tik isikirtau ta zymejima, tai ji orine turejo but. Kazkaip labai jau daug laiko praejo. jauciu bus i jurine patekus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo No Fear: 19 sausio 2015 - 14:45
gal kam netiko toks pilkos spalvos, niekas neparašė, kad atšauktas, o gal neatšauktas užsakymas, laukiau ir negavau...reiktų pilko, anntayllor

http://www.anntaylor...faultColor=6481
Atsakyti