Įkraunama...
Įkraunama...

***Mažasis Amerkoniukas***

Ar dar spėsiu prisijungti prie užsakymo?

QUOTE(Donatas33 @ 2015 01 18, 13:25)
Šiems Columbia kombinezonams yra -35%

http://www.sierratra...For-Little-Kids

perkant 1+10,95
2+12,95
3+15
4+17
padalinus ant kokiu 6 norinčiu su šio kodu shipas gaunasi 2,84$

junkitės gal bus dar daugiau norinčiu bus dar pigiau

Nuolaida -35% bet yra shipas

KODAS: SFB11815

jei siusite siuskite skirtingai laiškias skirtingai nuolaida

ar -35% ar -45%

ax.gif

4u.gif  4u.gif

Atsakyti
O kaip crazy8 nesirena krepsiukas ? siunciau sestadieni nesulaukiu užsakyta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cocainna @ 2015 01 19, 11:32)
O kiek mazdaug sveria 1zvake?

Rašo 411 gramų, čia be pakuotės turbūt. Aš laivu siųsiuosi.

Šitos labai geras kvapas, turiu mažytę wub.gif

user posted image
Atsakyti
O savaitgakiais ridzis uzsakineja- nesulaukiau patvirtinimo, siunciau gymbo krepsiuka g.gif
Atsakyti
gal kam 7 dydzio carters flysiniu reikia berniukui treningiuku tamsiai melynas visas (kelnytes plius bliuzonas), o pilkas tik kelnytes jau spejom uzsakyt
bet mums jau per mazi, o 8 dydis labai labai didelis, kazkaip nepataikom su dydziais

user posted image

kam reikes daugiau foto i az (uz viska 20 eur) galima ir atskirai

Atsakyti
QUOTE(Trolėmolė @ 2015 01 19, 08:28)
Gal būtų norinčių jungtis prie bathandbodyworks shipui pasidalinti?
Yra žvakių po 9 dol ir dar minusuoja 20 proc su koduku
http://m.bathandbody...14_9_3wk_lto_ss

Prisijungčiau
Atsakyti
QUOTE(No Fear @ 2015 01 12, 20:11)
Kokia originali foto  thumbup.gif
Atsiemiau Klaipedos siuntini 12-18 skaiciukai. Ka pirkom ON 5T viskas jau ant ribos arba mazi. Gal kam reikia ziemines ON striukes, dzempu. CP bliuskuciu 4T. Zodziu visa turgu turiu netinkamu-kreipkites, jei kam skubiai reikia biggrin.gif
Ir gal pas ka nors priklydo/priklys musu melynas ON megztukas/bliuskute 5T dydzio.
http://oldnavy.gap.c...amp;cid=1024832
user posted image

Elona
, gal jus zinot, kur jis galejo atsidurti?

Vis dar tebeieskau pradingusio megztuko. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(No Fear @ 2015 01 19, 13:38)
Vis dar tebeieskau pradingusio megztuko. verysad.gif

Gal reiktu uzvesti dingusiu siuntu tema atskira g.gif doh.gif ?
Atsakyti
o negali būti, kad jūsų daiktai per klaidą pateko į jūrinę siuntą? ar jau tų skaičiukų ir jūrinės atėjusios?
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2015 01 19, 13:53)
o negali būti, kad jūsų daiktai per klaidą pateko į jūrinę siuntą? ar jau tų skaičiukų ir jūrinės atėjusios?

Nu konkreciai man is tu skaiciuku 4 parduotuves atejo, o viena ne g.gif Kazkaip maziau tiketina kad i laiva papuole... kitaip visos butu nuplauke g.gif bandau mastyti logiskai...

Viena isplauke laivu kito asmens ir miesto vardu bet iskart gavau laiska, tai sedziu ir ramiai laukiu pora menesiu. Kita nuejo oru i kita miesta, tai padejo skelbimas temoje ir pranese zmogus kurio vardu siunta atejo su svetimais rubais. O sitos niekaip nepavyksta nieko suzinoti... i laiskus Ridzis neatsako, tai belieka tiketis temoje kokiu ziniu doh.gif Dalintojams parasiau musu mieste tai ne pas viena nepriklyde... Va tep ir ieskaisi zmogus ko nepametes biggrin.gif Kazkaip po svenciu viskas susibalamutijo visai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2015 01 19, 14:00)
Nu konkreciai man is tu skaiciuku 4 parduotuves atejo, o viena ne  g.gif Kazkaip maziau tiketina kad i laiva papuole... kitaip visos butu nuplauke  g.gif bandau mastyti logiskai...

Viena isplauke laivu kito asmens ir miesto vardu bet iskart gavau laiska, tai sedziu ir ramiai laukiu pora menesiu. Kita nuejo oru i kita miesta, tai padejo skelbimas temoje ir pranese zmogus kurio vardu siunta atejo su svetimais rubais. O sitos niekaip nepavyksta nieko suzinoti... i laiskus Ridzis neatsako, tai belieka tiketis temoje kokiu ziniu  doh.gif Dalintojams parasiau musu mieste tai ne pas viena nepriklyde... Va tep ir ieskaisi zmogus ko nepametes  biggrin.gif Kazkaip po svenciu viskas susibalamutijo visai  g.gif

aš tai galvoju, kad rasit laive. mano kas būdavo dingę, visada 100 proc rasdavau laive. jei būtų kažkas gavę, kažin ar tylėtų, man atrodė nėra buvę, kad kažkas kažką pasisavintų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2015 01 19, 14:07)
aš tai galvoju, kad rasit laive. mano kas būdavo dingę, visada 100 proc rasdavau laive. jei būtų kažkas gavę, kažin ar tylėtų, man atrodė nėra buvę, kad kažkas kažką pasisavintų  g.gif

Nu butu gerai nors laivu gauti verysad.gif bet jeigu laive ir vel ne mano vardu? Tai kaip sugaudyti reikes? doh.gif Zodziu... tikiuos dar gausiu Ridzio koki laiska guodzianti g.gif
Atsakyti