Įkraunama...
Įkraunama...

***Mažasis Amerkoniukas***

QUOTE(linute_klp @ 2015 01 16, 17:43)
Ner uz ka, as ir emiau, nes gera kaina, turim viena columbia vejinuke, labai patiko, tai sakau uz tokia kaina galima imti ir rudeniui  4u.gif

o kokį kodą naudojat? man tai kažkokia mistika, vienoj naršyklėj prapuolė kur tą kodą įrašyt, o kitoje naršyklėje čia temoje duodas kodas neveikia doh.gif
Papildyta:
QUOTE(linute_klp @ 2015 01 16, 16:33)
Junkites prie Sieros, as issiunciau sita striukyte  http://www.sierratra...ulated-For-Boys  4u.gif  26.37$

ar tikrai tokia kaina striukytės? tai čia daugiau nei 35 proc nuolaida?
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2015 01 16, 18:04)
o kokį kodą naudojat? man tai kažkokia mistika, vienoj naršyklėj prapuolė kur tą kodą įrašyt, o kitoje naršyklėje čia temoje duodas kodas neveikia  doh.gif
Papildyta:

ar tikrai tokia kaina striukytės? tai čia daugiau nei 35 proc nuolaida?

45% kodas tas kur komanda parase
Atsakyti
QUOTE(linute_klp @ 2015 01 16, 18:08)
45% kodas tas kur komanda parase

ne visi akli mato, dar kartą peržiūrėjau, ir radau biggrin.gif ačiū smile.gif
Atsakyti
http://www.folica.com/ -20% free ship nuo 50

thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(rytem @ 2015 01 16, 17:38)
Mes turim, ji rudeniui, pavasariui, labai miela, tik man rodos kažkiek mažinta, tai jei kažkas dvejoja dėl dydžio, imkit didesnę.

o koki dydi imti 128cm ugiui kudam berniukui g.gif
Atsakyti
QUOTE(deima15 @ 2015 01 16, 16:26)
CROCS -20%, free shipas, uzsakysime vakare;

As noreciau prisijungti. Esu cia visai nauja. Is kokio puslapio uzsakinesite?
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2015 01 16, 17:16)
o koki dydi imti 128cm ugiui kudam berniukui  g.gif

Mano 122 berniukui S (128cm) dydžio striukėje ilgokos tik rankovės, kitur idealiai, maniškis irgi liesas, tai jei jums nieko baisaus užlenktos rankovės, siūlyčiau imti M, o jei nemėgstat užlenktų rankovių, tai gal ir S užtektų, bet čia tik kūdam tokio ūgio, nes pats striukės modeliukas neplatus.
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2015 01 16, 18:16)
o koki dydi imti 128cm ugiui kudam berniukui  g.gif

As busimam 4 m . Ugio 112 cm emiau xs. Turim nuo vejo s tai skesta joje
Atsakyti
QUOTE(rytem @ 2015 01 16, 17:43)
Mano 122 berniukui S (128cm) dydžio striukėje ilgokos tik rankovės, kitur idealiai, maniškis irgi liesas, tai jei jums nieko baisaus užlenktos rankovės, siūlyčiau imti M, o jei nemėgstat užlenktų rankovių, tai gal ir S užtektų, bet čia tik kūdam tokio ūgio, nes pats striukės modeliukas neplatus.

Mano 10-metis turi M "bolonkę" (daugelis ją taip pat pirko) ir ji nėra jam per maža, aš su savo vaikišku ūgiu 155 cm taip pat telpu, tik šiek tiek norėtųsi laisvesnės, bet rankovės tikrai geros. Panašią striukę, kaip ši, buvau nupirkus L dydžio, tai paskendau ir aš joje, ir pardaviau. Tiesa, mano 10-metis - 145cm ir labai kūdas.
Atsakyti
QUOTE(Nedute04 @ 2015 01 16, 17:53)
Mano 10-metis turi M "bolonkę" (daugelis ją taip pat pirko) ir ji nėra jam per maža, aš su savo vaikišku ūgiu 155 cm taip pat telpu, tik šiek tiek norėtųsi laisvesnės, bet rankovės tikrai geros. Panašią striukę, kaip ši, buvau nupirkus L dydžio, tai paskendau ir aš joje, ir pardaviau. Tiesa, mano 10-metis - 145cm ir labai kūdas.

Žodžiu subalamūtinom mamytę visai biggrin.gif
Atsakyti
Aciu uz boston uzsakyma. mamos papasakokit, kaip rubu kokybe?
Atsakyti
QUOTE(Flower_ @ 2015 01 16, 17:42)
As noreciau prisijungti. Esu cia visai nauja. Is kokio puslapio uzsakinesite?

www.crocs.com
Atsakyti