Įkraunama...
Įkraunama...

***Mažasis Amerkoniukas***

Sakykit, gal kas turite, koki dydi atitinka xs kombiu dydis? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2015 01 15, 16:22)
savaime užsikoduosim, nežinau aš tai jau mažai ką beperku, turi būt jau labai gera kaina, kai šitoks kursas ax.gif

drinks_cheers.gif Kaina lyg gera atrodo doleriais, pagal sena ipratima, bet kai dabartiniu kursu gaunasi, tai ne kas visai.
Atsakyti
QUOTE(Kirila @ 2015 01 15, 16:22)
Manau šiltas tikrai  bigsmile.gif
Galvoju savo bernui paimti, net susimasčiau ar jis berniukiškas, ar jis mergaitiškas  lotuliukas.gif

As irgi nesupratau, bet kaip raudonas, tai sueis mano merginai smile.gif o ten isvertus i kita puse pilkas gali but, tai berniukui tinka biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *curly*: 15 sausio 2015 - 15:29
Mamos, cia vejinuke, ane?

http://www.sierratra...eight-For-Girls

Tik idomu, kokia ta medziaga, nailonas, bet toks siugzdantis ar ne, kazin?
Vis tiek ne visai tai, ko ieskau, pavasarines rudenines striukes reik, o cia vasarine lygu g.gif
Atsakyti
QUOTE(linamoc @ 2015 01 15, 16:24)
Sakykit, gal kas turite, koki dydi atitinka xs kombiu dydis?  4u.gif

6-7 metai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(*curly* @ 2015 01 15, 16:28)
As irgi nesupratau, bet kaip raudonas, tai sueis mano merginai smile.gif o ten isvertus i kita puse pilkas gali but, tai berniukui tinka  biggrin.gif

Man labai gražu berniukui raudona bigsmile.gif
Atsakyti
pirkau XXS Columbia striukę, dydis skaitosi 4-5 metams. galvojau mano 4,5 m vaikui matyt bus maža bet kai gavau, tai rezervo pilna, dar ir kitiems metams tiks. gal tie jau didesni rūbai nemažinti, kurie be T raidės g.gif nes mano vyresnysis vaikas tikrai pagal ūgį nemažintas, tik pagal svorį mažintas biggrin.gif
Atsakyti
Va tokia tai buvo super, du metus vilkejo pana, patogi, lengva, bet nebeuzmatau tokios (aisku, ne tokia kaina, kai cia)

https://dstore.com.a...;utm_medium=cpc
Atsakyti
Ačiū komandai už užsakytą kombiuką bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2015 01 15, 16:40)
pirkau XXS Columbia striukę, dydis skaitosi 4-5 metams. galvojau mano 4,5 m vaikui matyt bus maža bet kai gavau, tai rezervo pilna, dar ir kitiems metams tiks. gal tie jau didesni rūbai nemažinti, kurie be T raidės  g.gif nes mano vyresnysis vaikas tikrai pagal ūgį nemažintas, tik pagal svorį mažintas biggrin.gif

kokiam ugiui tinka XXS?
Atsakyti
QUOTE(EXTRAA @ 2015 01 15, 16:42)
Va tokia tai buvo super, du metus vilkejo pana, patogi, lengva, bet nebeuzmatau tokios (aisku, ne tokia kaina, kai cia)

https://dstore.com.a...;utm_medium=cpc

Bet ji ne žieminė, ane?
Atsakyti
QUOTE(*curly* @ 2015 01 15, 15:28)
As irgi nesupratau, bet kaip raudonas, tai sueis mano merginai smile.gif o ten isvertus i kita puse pilkas gali but, tai berniukui tinka  biggrin.gif

Aš dar nesiunčiau, svarstau.. Ar jau 5 metų berniukui reikalingos kelnės tokios ilgos su šleikomis, ar neužteks tų trumpų, nes jos ir gan aukštai gaunasi..
Kaip kitos darote 5 metų vaikams? dedate dar su šleikomis ar be?

QUOTE(Kaira @ 2015 01 15, 15:40)
pirkau XXS Columbia striukę, dydis skaitosi 4-5 metams. galvojau mano 4,5 m vaikui matyt bus maža bet kai gavau, tai rezervo pilna, dar ir kitiems metams tiks. gal tie jau didesni rūbai nemažinti, kurie be T raidės  g.gif nes mano vyresnysis vaikas tikrai pagal ūgį nemažintas, tik pagal svorį mažintas biggrin.gif

Mano bernui 4 metai, dėvim kaip tik 4T Columbios striukę, bet pirktą atskirai. Ūgis 102cm, tai labai tinka jam dabar..
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2015 01 15, 16:51)
Ačiū komandai už užsakytą kombiuką bigsmile.gif  thumbup.gif

biggrin.gif As irgi atejau padekot . Aciu 4u.gif
Atsakyti