Kažkas kažkada prašė nuotraukų, tai tik dabar prisiruošiau Specialiai nesifotkinau, nuotraukos iš atostogų, nekoreguotos. Aišku, skiriasi šiek tiek nuo realybės...
Iš karto po kirpyklos:
Po kirpyklos praėję +- 4 mėnesiai:
Sudėjau šių metų pažaidimus į vieną koliažą, komentarai prie nuotraukų. Galutinis rezultatas dešinėje.
Jei dar kada dažysiu, tai pas Kaloliną iš Yury, mačiau jos dažytų darbų sruogomis, labai gražu...
Jei dar kada dažysiu, tai pas Kaloliną iš Yury, mačiau jos dažytų darbų sruogomis, labai gražu...
Labai grazus plaukai ir naturaliai atrodo
Leveret irgi patiko plaukuciai ir dazymas
O as vel su tom paciom bedom susiduriu - per greit plaukai nuryzeja po dazymo Ir sampuna violetiny naudoju, nepadeda
Leveret irgi patiko plaukuciai ir dazymas
O as vel su tom paciom bedom susiduriu - per greit plaukai nuryzeja po dazymo Ir sampuna violetiny naudoju, nepadeda
Užmačiau Facebook'e Damutė puslapy labai nemažai gražių dažymų, gal kam aktualu bus
Sveikos
Paaiškinkit man neišmanėlei, o galima dažyti ombre nedažant viso plauko, tik apačią? Aš niekad nesu dažiusi plaukų, o ir šiaip gaila plauko, nes ir taip sausas, nepavyksta išpuoselėti, bet labai norėčiau tokiu dažymu nusidažyti
Paaiškinkit man neišmanėlei, o galima dažyti ombre nedažant viso plauko, tik apačią? Aš niekad nesu dažiusi plaukų, o ir šiaip gaila plauko, nes ir taip sausas, nepavyksta išpuoselėti, bet labai norėčiau tokiu dažymu nusidažyti
QUOTE(Teisybes_ieskotoja @ 2016 05 12, 15:07)
Sveikos
Ombre dazniausiai ir yra tik apacia As bent jau apacia tik daziau, va cia siek tiek matos, nors jau beveik 3men po dazymo, zadu eiti atnaujinti siek tiek spalva i menesio gala
sveikos, pasimeciau. Renkuosi tarp "Greenas", "Divalta", "Simahairstyles" Erikos salone, Damute "Maddam"salone, gal buvote kuriame is siu? Ar siaip zinote tikrai gera meistre?
Praeitasi metais buvau Junoroj, kaip ir neblogai, bet noretusi kazka kito isbandyti
Praeitasi metais buvau Junoroj, kaip ir neblogai, bet noretusi kazka kito isbandyti
QUOTE(kavamale @ 2016 05 17, 09:39)
sveikos, pasimeciau. Renkuosi tarp "Greenas", "Divalta", "Simahairstyles" Erikos salone, Damute "Maddam"salone, gal buvote kuriame is siu? Ar siaip zinote tikrai gera meistre?
Aš prisižiūrėjusi Damutės nuotraukų FB, neseniai apsilankiau pas ją. Ombre turėjau dar padoriai atrodantį iš anksčiau (dažiau Junoroj), tai tik sruogelių viršuje padažiau - likau tikrai patenkinta, kažkaip atgaivino ir pagyvino mano ombre Planuose turiu pabandyt raudoną ombre, tai eisiu pas Damutę