Įkraunama...
Įkraunama...

Ombre, sombre, balayage plaukų dažymas

Preta,labai gražu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(preta @ 2015 05 09, 21:49)
Pagaliau ir aš prisiruošiau dažymui. Įmetu savo Sombre.  ax.gif

Kieno čia toks kokybiškas darbelis? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(preta @ 2015 05 10, 10:04)
Ačiū!  bigsmile.gif Labai ilgai ruošiausi šitam reikalui, vis dvejojau, ar tikrai gerai atrodys  ax.gif
Dar taip įdomiai priekyje porą sruogelių nuo pat viršaus padažė šviesiau, dėl jų dar bandau suprasti - patinka, ar ne.

Kasdien taip ir garbanojat? Ar esat patenkinta dazymo rezultatu, kai formuojat kaip kas diena iprastai?
Atsakyti
QUOTE(*Anila* @ 2015 05 10, 22:18)
Preta,labai gražu smile.gif

Ačiū 4u.gif

QUOTE(tiutia_007 @ 2015 05 11, 01:13)
Kieno čia toks kokybiškas darbelis?  4u.gif

Ačiū wub.gif Dariausi Klaipėdoje, H.Manto 4 pas kirpėją Sandrą. ax.gif

QUOTE(Infusion @ 2015 05 11, 08:38)
Kasdien taip ir garbanojat? Ar esat patenkinta dazymo rezultatu, kai formuojat kaip kas diena iprastai?

Dėl formavimo kol kas negaliu dar nieko per daug pasakyti, nes tik kelios dienos, tik tiek, kad kai yra subanguota taip, kaip nuotraukoje, labiausiai matosi efektas, nes sruogos pas mane "vidines" (jei supratot, ką turiu omeny smile.gif ). Jei plaukai natūraliai išdžiūvę - mažiau matosi, gal kada įmesiu foto ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo preta: 11 gegužės 2015 - 13:45
QUOTE(preta @ 2015 05 11, 11:44)

Ačiū  wub.gif  Dariausi Klaipėdoje,  H.Manto 4 pas kirpėją Sandrą.  ax.gif

koks čia salonas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(preta @ 2015 05 11, 14:44)
Dėl formavimo kol kas negaliu dar nieko per daug pasakyti, nes tik kelios dienos, tik tiek, kad kai yra subanguota taip, kaip nuotraukoje, labiausiai matosi efektas, nes sruogos pas mane "vidines" (jei supratot, ką turiu omeny smile.gif ). Jei plaukai natūraliai išdžiūvę - mažiau matosi, gal kada įmesiu foto  ax.gif

Aha,pasirodyk ir su tiesiais plaukais thumbup.gif garbanėlės,tai labai dailiai žiūrisi smile.gif
Mano galai dažyti sruogelėm,bet visa galva.Tiek viršuj,tiek iš vidaus,tai ar banguoti ar tiesūs,visaip jos matosi biggrin.gif įdomu pamatyti,kaip atrodo tos vidinės,kai plaukai natūraliai išdžiūve bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Anila*: 12 gegužės 2015 - 17:59
QUOTE(She_Wolf @ 2015 05 12, 16:53)
koks čia salonas?  ax.gif

Kad jis taip ir vadinasi "Manto4" ax.gif Aš pirmą kartą į jį ėjau, tai gal anksčiau kažkaip kitaip vadinosi, nepasakysiu blush2.gif

QUOTE(*Anila* @ 2015 05 12, 17:56)
Aha,pasirodyk ir su tiesiais plaukais thumbup.gif garbanėlės,tai labai dailiai  žiūrisi smile.gif
Mano galai dažyti sruogelėm,bet visa galva.Tiek viršuj,tiek iš vidaus,tai ar banguoti ar tiesūs,visaip jos matosi biggrin.gif įdomu pamatyti,kaip atrodo tos vidinės,kai plaukai natūraliai išdžiūve bigsmile.gif

Ok, imesiu. Norėčiau ir aš pamatyti pačios foto smile.gif
Atsakyti
PRETA,vėliau atrasiu nuotrauką kurią turiu ir parodysiu 4u.gif
Atsakyti
PRETA 4u.gif http://images53.fotk...21_15_15-vi.jpg čia po pirmo dažymo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Anila* @ 2015 05 12, 23:50)

Kokie gražūs, sveiki, stiprūs plaukai - pasaka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Adera777 @ 2015 05 13, 09:53)
Kokie gražūs, sveiki, stiprūs plaukai - pasaka wub.gif

Dėkuj,Tau labai 4u.gif bet nėra jie labai sveiki,kaip norėtusi 4u.gif nors ir stengiuos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(preta @ 2015 05 12, 17:51)
Kad jis taip ir vadinasi "Manto4"  ax.gif Aš pirmą kartą į jį ėjau, tai gal anksčiau kažkaip kitaip vadinosi, nepasakysiu  blush2.gif

dėkui mirksiukas.gif kaip tik renkuosi, kur eiti dažyti plaukus ax.gif
Atsakyti