Įkraunama...
Įkraunama...

Ombre, sombre, balayage plaukų dažymas

QUOTE(illuminated @ 2015 03 20, 12:48)
Kas Klaipėdoj dažotės balayage ar sombre technikomis - garsiai šūktelkit. Ir apytikslę kainą pasakykit. Kad plaukai jau kiek paaugę, galvoju gal pamėgint ir man taip nusidažyt.. ax.gif

Man irgi įdomu ax.gif
Atsakyti
aš dažiausi prie buvusio Memelio, grožio salone "E go". Patiko. Berods su kirpimu ir dažymu sumokėjau apie 150lt, bet pas mane plaukų labai daug smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2015 03 21, 12:33)
aš dažiausi prie buvusio Memelio, grožio salone "E go". Patiko. Berods su kirpimu ir dažymu sumokėjau apie 150lt, bet pas mane plaukų labai daug smile.gif

Nuorodos neatidaro, bet pagooglinsiu. Pas kokią kirpėją? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2015 03 21, 15:33)

Parodyk bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rinne @ 2015 03 19, 21:13)
Gal galit kas rekomenduoti gera ombre-belayage meistre Vilniuje? Ziurejau Yury salono kazkoki straipsni su Ombre nuotraukom, tai man nelabai graziai ten isgauta.

Labas, dariausi pries tris metus ombre Yury, visiskai nepatiko... Labai didelis kontrastas buvo tarp spalvu, lyg nurezta, bet is esmes tai ir yra ombre principas, tai gal reikejo geriau paaiskinti, ko noriu ir ko nenoriu. O pries kelias sav dariausi Balayage pas Martyna is Kirpimo Meistarai. Graziai isejo, jis supranta technika ir dare taip kaip maciau youtube is balayage video kaip dazo. Tik kad sviesino ne su milteliais, o su sviesiausiais dazais, kad plaukui nepakenktu, tai spalva priklauso nuo to, kiek plaukas leisis sviesinamas dazo. Mano pasviesejo labai nezymiai, mama ir vaikinas net klause tai kodel as nedaziau plauku, kai grizau is kirpyklos:D as tai matau skirtuma ir man patinka, aisku jei nori kad sruogos geriau matytusi, prasyk su milteliais sviesint. Ta prasme, technika jis ivaldes, visa kita tik susitarimo reikalas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pūkelis 007 @ 2015 04 10, 13:00)
Labas, dariausi pries tris metus ombre Yury, visiskai nepatiko... Labai didelis kontrastas buvo tarp spalvu, lyg nurezta, bet is esmes tai ir yra ombre principas, tai gal reikejo geriau paaiskinti, ko noriu ir ko nenoriu. O pries kelias sav dariausi Balayage pas Martyna is Kirpimo Meistarai. Graziai isejo, jis supranta technika ir dare taip kaip maciau youtube is balayage video kaip dazo. Tik kad sviesino ne su milteliais, o su sviesiausiais dazais, kad plaukui nepakenktu, tai spalva priklauso nuo to, kiek plaukas leisis sviesinamas dazo. Mano pasviesejo labai nezymiai, mama ir vaikinas net klause tai kodel as nedaziau plauku, kai grizau is kirpyklos:D as tai matau skirtuma ir man patinka, aisku jei nori kad sruogos geriau matytusi, prasyk su milteliais sviesint. Ta prasme, technika jis ivaldes, visa kita tik susitarimo reikalas. smile.gif

Gal galėtumėte plaukų nuotrauką įmest 4u.gif idomu pažiūrėt rezultatą ax.gif
Atsakyti
Gal kas žinote šių dažymo stilių meistrų Klaipėdoje? blush2.gif Labai jau norėtųsi pasikeisti... 4u.gif
Atsakyti
Pagaliau ir aš prisiruošiau dažymui. Įmetu savo Sombre. ax.gif

user posted image
Atsakyti
Gal kas galit parekomenduoti kirpeja Vilniuje gerai dazancia Balayage stilium ? smile.gif
Atsakyti
Ir aš ieškau koloristo dažančio Balayage stiliumi Vilniuje smile.gif Žinau, kad Ridas dažo, bet nemačiau nei vieno tokio tipo jo darbo, tai kažkaip baisoka aklai pasitikėti, tuo labiau kai plaukai yra ne vieną kartą dažyti, su natūraliais žymiai paprasčiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(preta @ 2015 05 09, 20:49)
Pagaliau ir aš prisiruošiau dažymui. Įmetu savo Sombre.  ax.gif

gražiai plaukai atrodo bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(She_Wolf @ 2015 05 10, 09:54)
gražiai plaukai atrodo  bigsmile.gif  4u.gif

Ačiū! bigsmile.gif Labai ilgai ruošiausi šitam reikalui, vis dvejojau, ar tikrai gerai atrodys ax.gif
Dar taip įdomiai priekyje porą sruogelių nuo pat viršaus padažė šviesiau, dėl jų dar bandau suprasti - patinka, ar ne.
Atsakyti