QUOTE(Rinne @ 2015 03 19, 21:13)
Gal galit kas rekomenduoti gera ombre-belayage meistre Vilniuje? Ziurejau Yury salono kazkoki straipsni su Ombre nuotraukom, tai man nelabai graziai ten isgauta.
Labas, dariausi pries tris metus ombre Yury, visiskai nepatiko... Labai didelis kontrastas buvo tarp spalvu, lyg nurezta, bet is esmes tai ir yra ombre principas, tai gal reikejo geriau paaiskinti, ko noriu ir ko nenoriu. O pries kelias sav dariausi Balayage pas Martyna is Kirpimo Meistarai. Graziai isejo, jis supranta technika ir dare taip kaip maciau youtube is balayage video kaip dazo. Tik kad sviesino ne su milteliais, o su sviesiausiais dazais, kad plaukui nepakenktu, tai spalva priklauso nuo to, kiek plaukas leisis sviesinamas dazo. Mano pasviesejo labai nezymiai, mama ir vaikinas net klause tai kodel as nedaziau plauku, kai grizau is kirpyklos:D as tai matau skirtuma ir man patinka, aisku jei nori kad sruogos geriau matytusi, prasyk su milteliais sviesint. Ta prasme, technika jis ivaldes, visa kita tik susitarimo reikalas.