Įkraunama...

Nauja priėmimo tvarka, 15 tema

QUOTE(kampekle @ 2015 01 12, 01:01)

kampekle, 12 Sau 2015 - 01:01, para�ė:

kampekle, 12 Sau 2015 - 01:01, para�ė:

nu, tai jau 12h, tai kur fejerverkai ir sistema ko neatsidaro? biggrin.gif

nu, tai jau 12h, tai kur fejerverkai ir sistema ko neatsidaro? biggrin.gif

vaikai miega, negalima saudyt biggrin.gif
Atsakyti
nu man pavyko kazkaip ieit, bet lenteles jokios nematau tas pats sakynys kabo...
Atsakyti
Ar kas nors prisijungia????
Atsakyti
QUOTE(1PuPa @ 2015 01 12, 00:03)

1PuPa, 12 Sau 2015 - 00:03, para�ė:

1PuPa, 12 Sau 2015 - 00:03, para�ė:

Kai tiek vartotojų vienu metu atakuoja puslapį ir nuolat spaudo refresh, abejoju smile.gif
Atsakyti
Neprisijungiu. Cia gal logiskiau eit miegot ir keltis kokia 3... nes net vilnius.lt neatidaro.
Atsakyti
net jei isijungia, uztenka i mano meniu nueit, iskart error. Tipo istvermingiausiems gal ir pasiseks biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
as prisijungus, bet registruot neleidzia. cia mano laikrodis skuba, ar ju veluoja?
Atsakyti
matyt, neprisijungia..

gera mintis, kod4l supermamos neužlūšta nuo toookio apkrovimo?.. juokinga, kad 2000, na, tegu 4000 vartotojų savivaldybės psl. neatlaikytų.. graudu.
Atsakyti
00.03 buvo ieita i vaiko registracija - ten kabo tas pats

Sistemos informacija

Dėmesio: Vadovaujantis 2014 m. gruodžio 10 d. Vilniaus miesto savivaldybės tarybos sprendimu Nr. 1-2185, prašymai, pageidaujantiems lankyti naujai formuojamas grupes nuo rugsėjo 1 dienos, priimami nuo sausio 12 iki balandžio 30 dienos.

Dažniausiai užduodami klausimai apie ikimokyklines ugdymo įstaigas »

DĖMESIO: Kiekvienas naujas prašymas priimti vaiką ar pakeisti įstaigą
panaikina ankstesnįjį ir atnaujina registracijos datą.

ar tik nebus tas cirkas, kad nuo 9 ar 8 ryto prasides biggrin.gif
Atsakyti
as negaliu prisijungt. kas prisijungia pasitikrinkit laika kuri rodo savivaldybes pusl ir savo kompiuteryje. as apsidziaugiau kad uzkrove ir sau refresh darau kad tik iskart galeciau registruot, o ziuriu laikas savivaldybes pusl 23,48, o kompiuteryje 23.58. t.y. jau 10 min sedziu pastrigusiam puslapy ir taip ir negalesiu uzsiregint biggrin.gif p vel refresh ir tada jau error smile.gif
Atsakyti
QUOTE(perla <3 @ 2015 01 12, 01:06)

perla <3, 12 Sau 2015 - 01:06, para�ė:

perla <3, 12 Sau 2015 - 01:06, para�ė:

as prisijungus, bet registruot neleidzia. cia mano laikrodis skuba, ar ju veluoja?

Man irgi neleidžia. Ar nebus kas mūsų išdūręs biggrin.gif
Atsakyti
Man savivaldybej pries kelias dienas sake, kad nuo vidurnakcio.
Atsakyti