Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (2)

Skaitau Mamontovo straipsnį. Užkliuvo citata:

<... Ir kartais geriausiai tam tikrą dainą atlieka nebūtinai tas, kuris turi geriausius vokalinius duomenis. Popmuzikos pasaulis pilnas tokių pavyzdžių nuo „Pet Shop Boys" iki Boriso Grebenščikovo, ar net iki visiškai dainuoti negalinčio Egidijaus Dragūno...>

Soriukas, aš buvau Fojė gerbėja (bet ne Mamontovo solinės kūrybos). Selą galiu paklausyti tik tarp kitko (ne mano klausomos muzikos tipas). Bet mano ausiai Selo balsas yra geresnis nei Mamontovo g.gif Mamontovas stiprus kaip kūrėjas, išraiškos priemonėmis, bet afigieno balso jis TIKRAI neturi...

Taip, kad komentuodamas galėtų bent kartą ir į save kritiškai pažiūrėti, o ne galvoti, kad jis LT kone muzikos Dievas doh.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif

Papildyta:

Perskaičiau Mamontovo straipsnį iki galo - iš esmės jam pritariu.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 11, 19:14)

<... Ir kartais geriausiai tam tikrą dainą atlieka nebūtinai tas, kuris turi geriausius vokalinius duomenis. Popmuzikos pasaulis pilnas tokių pavyzdžių nuo „Pet Shop Boys" iki Boriso Grebenščikovo, ar net iki visiškai dainuoti negalinčio Egidijaus Dragūno...>

Soriukas, aš buvau Fojė gerbėja (bet ne Mamontovo solinės kūrybos). Selą galiu paklausyti tik tarp kitko (ne mano klausomos muzikos tipas). Bet mano ausiai Selo balsas yra geresnis nei Mamontovo  g.gif  Mamontovas stiprus kaip kūrėjas, išraiškos priemonėmis, bet afigieno balso jis TIKRAI neturi...

Taip, kad komentuodamas galėtų bent kartą ir į save kritiškai pažiūrėti, o ne galvoti, kad jis LT kone muzikos Dievas  doh.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

tai kad Selas arba kalba dainuodamas, arba su sintezatoriais tą balsą pasireguliuoja biggrin.gif
Atsakyti
http://www.google.lt....83339334,d.d2s cia eurovizije daina ?
Atsakyti
QUOTE(atverklanga @ 2015 01 11, 17:36)
Ir kas ten is jamamu butu? Man tai nuo ju visu kazkokiu valinskiniu keliasizvaigzdes'kumu dvelkia  cool.gif
Butkus man kazkokia antipatiska persona, Rimgaila isvis fuiveu  schmoll.gif

Bet tai jums visi netinka, nei ilgaplaukiai, nei trumpaplaukiai biggrin.gif
Laukiam jūsų idealo, pristatykit mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Ūla @ 2015 01 11, 18:46)

kažkas su ja buvo ne taip - gal tas gėrėjimasis savim? Nežinau, nemyliu aš jos.

Ji neįdomi tiesiog.
Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 11, 19:19)

Soriukas, aš buvau Fojė gerbėja (bet ne Mamontovo solinės kūrybos). Selą galiu paklausyti tik tarp kitko (ne mano klausomos muzikos tipas). Bet mano ausiai Selo balsas yra geresnis nei Mamontovo  g.gif  Mamontovas stiprus kaip kūrėjas, išraiškos priemonėmis, bet afigieno balso jis TIKRAI neturi...

Taip, kad komentuodamas galėtų bent kartą ir į save kritiškai pažiūrėti, o ne galvoti, kad jis LT kone muzikos Dievas  doh.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif 

Jis kažkada ir mano dievukas buvo, bet nuo tada, kai žinau, kad mes kiekvienas pats sau dievas, tai jis man labai smuko ax.gif pozityvus mąstymas yra ok, draugų nevalgymas dar geriau, bet krauti tai į dainas buvusiam rokeriui???? wtf????? dabar jo naujas dainas klausyčiau tik visiškai girta turbūt, o kai negeriu, tai be šansų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(atverklanga @ 2015 01 11, 18:25)
Cia konkursas, jei nori auksta vieta uzimt, reikia masems isiteikt, neuztenka patiems sau fainais but  rolleyes.gif

aš pigius triukus ir tuos džentelmenus, kur kiek mačiau pagal fonogramą varo, turėjau omeny. galima ir be pigumo įsiteikt publikai rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 11, 19:19)

o aš čia nieko per daug blogo nematau g.gif tiesiog norėta pasakyti, kad superiniam pasirodymui ne visada reikalingas tobulas balsas. ką rodo ir nekurie paskutinio dešimtmečio EV laimėjimai.
o LT komisija liepia dainuot visokias častuškes rokeriams biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 11 sausio 2015 - 20:25
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 11, 19:56)
LT United manęs neprikaustė  blush2.gif  blush2.gif

Aš tais metais finalą dar žiūrėjau gyvai. O balsavau finale tada už Alaną ir Inculto (Wellcome to Lithuania).

Pilvelytės daina dar tais metais buvo įdomi. Žodžiu, tikrai buvo iš ko rinktis.

Aš irgi už wellcome to Lithuania balsavau ax.gif . Bet kodėl vienais metais galėjo keli geri pretendentai būt, o visais kitais nė vieno ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 01 11, 20:09)
Bet tai jums visi netinka, nei ilgaplaukiai, nei trumpaplaukiai biggrin.gif
Laukiam jūsų idealo, pristatykit mirksiukas.gif

biggrin.gif
pvz sveicariukas man pernai nerealus buvo. Isvaizda, charizma, ne balsu.
Bet ne idealas schmoll.gif nesugalvoju dabar kazko, kas labai super butu.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 01 11, 20:09)
Jis kažkada ir mano dievukas buvo, bet nuo tada, kai žinau, kad mes kiekvienas pats sau dievas, tai jis man labai smuko ax.gif pozityvus mąstymas yra ok, draugų nevalgymas dar geriau, bet krauti tai į dainas buvusiam rokeriui???? wtf????? dabar jo naujas dainas klausyčiau tik visiškai girta turbūt, o kai negeriu, tai be šansų biggrin.gif

Apie kurį tu čia? biggrin.gif

QUOTE(Monmorensi @ 2015 01 11, 20:25)

o aš čia nieko per daug blogo nematau  g.gif tiesiog norėta pasakyti, kad superiniam pasirodymui ne visada reikalingas tobulas balsas. ką rodo ir nekurie paskutinio dešimtmečio EV laimėjimai.

Tai viskas ok. Bet ar jau taip Selas visiškai beviltiškas g.gif blush2.gif Nu gerai, aš nesidomiu juo. Bet jo tembras man visai malonus (Selo). O Mamontovas toli gražu ne Pavarotis.
Man nepatinka didybės manija, tik tiek.
Visa kita tame straipsnyje gerai.

QUOTE(Maja Di @ 2015 01 11, 20:34)
Bet kodėl vienais metais galėjo keli geri pretendentai būt, o visais kitais nė vieno ax.gif

Tai va drinks_cheers.gif

Bet aš tai galvoju, gal nereikia perdaug sureikšmint? Žiūrėkim kaip į pramogą.
Kaip kad įdėjau Mikutavičiaus cistatą.
Ne pasaulio pabaiga, jei ir nekažką pasirodysim blush2.gif Ne pirmas ir ne paskutinis kartas.
Man pati EV įdomi labiau dėl spėliojimo finale. Ir dar dėl tų mažų perliukų (dainų ar atlikėjų), kuriuos karts nuo karto atrandu.
Tiesa, SM'e stebėti kolektyviai EV irgi labai linksma biggrin.gif Čia svarbus faktorius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 11, 20:43)
Tai viskas ok. Bet ar jau taip Selas visiškai beviltiškas  g.gif  blush2.gif 

anie abu jau senokai nesutaria man rods, čia gal emocinis koks proveržis buvo biggrin.gif

nu "Nakty" Sel'as tikrai nepadainuotų biggrin.gif bet tai nereiškia, kad jis beviltiškas. greičiau atvirkščiai - pritraukia tūkstantines sales. manau būtent šitai ir norėjo AM pasakyt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 11 sausio 2015 - 20:47
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 11, 20:43)
Apie kurį tu čia?  biggrin.gif

Apie mamcią mamutiką biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(atverklanga @ 2015 01 11, 20:41)
biggrin.gif
pvz sveicariukas man pernai nerealus buvo. Isvaizda, charizma, ne balsu.
Bet ne idealas  schmoll.gif nesugalvoju dabar kazko, kas labai super butu.

Turbūt tau viskas dar priešaky biggrin.gif mirksiukas.gif

Dabar galvoju, kad dėl kažko būčiau per visą EV istoriją taip susilydžiusi, tai Tadas pirmas biggrin.gif blush2.gif blush2.gif Tarp visų, ir LT , ir užsienio atstovų.
Būna, kažkas kažkurį momentą patinka. Arba netgi pats sau įsikalbi. Bet šiaip tai...

Šveicariukas man irgi patiko drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 11, 20:46)
Šveicariukas man irgi patiko  drinks_cheers.gif

Dabar kankinsiuos, nes nepamenu jo visai, o ieškoti tingiu biggrin.gif
Atsakyti