Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (2)

QUOTE(blackkiss @ 2015 01 11, 18:37)
nežinau, ant Williamso visai neatrodo man juokingai biggrin.gif nebent parodijavo Williamsą biggrin.gif

Nu Williams'ui tinka biggrin.gif Nereikia taip aklai kopijuoti, nes paskui parodija ir gaunasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 11, 18:23)
*Aš galvoju, netgi logiška, kad tokių vau ne kiekvienais metais reikia ir tikėtis. Toli gražu ne visų šalių pasirodymai būna vau.

**<...Kiaulpienių kostiumas su cilindru ant galvos - kiek žolės reikia surūkyti, kad taip sugalvotum rengtis...>  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

*bandau prisimint, kada LT atrankoj paskutinį kartą man buvo vau g.gif . Vat taip iš karto - ne keliskart perklausius. Atsiminiau - kai išgirdau Pojavį, iškart suklusau, gal todėl, kad tų metų atranka buvo kaip reta nyki. O šiaip Pilvelytė tik ateina galvon... Iš dar senesnių - Alanas su vyrais ir gitarom. Žinoma, LT united.

** lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 11, 18:27)

Jau kas kas, bet Evelina Sašenko tai tikrai gerai dainavo. Na ir ką. Rezultatai nekokie.
Iš viso EV tikrai toli gražu ne geriausiai dainuojantys ir net ne geriausios dainos laimi. Laimi tokios, kurios dėl kažkokių priežasčių įtinka masėms.

kažkas su ja buvo ne taip - gal tas gėrėjimasis savim? Nežinau, nemyliu aš jos.
Atsakyti
Tas brylius dar nieko, tik kad labai aklai nusikopijuota, bet jau tas kelininku kostiumas... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Ūla @ 2015 01 11, 18:46)
*bandau prisimint, kada LT atrankoj paskutinį kartą man buvo vau  g.gif . Vat taip iš karto - ne keliskart perklausius. Atsiminiau - kai išgirdau Pojavį, iškart suklusau, gal todėl, kad tų metų atranka buvo kaip reta nyki. O šiaip Pilvelytė tik ateina galvon... Iš dar senesnių - Alanas su vyrais ir gitarom. Žinoma, LT united.

As tai dar Sciogolevaite pamenu, kur kazkas su eile karininku buvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ūla @ 2015 01 11, 18:46)
*bandau prisimint, kada LT atrankoj paskutinį kartą man buvo vau  g.gif . Vat taip iš karto - ne keliskart perklausius. Atsiminiau - kai išgirdau Pojavį, iškart suklusau, gal todėl, kad tų metų atranka buvo kaip reta nyki. O šiaip Pilvelytė tik ateina galvon... Iš dar senesnių - Alanas su vyrais ir gitarom. Žinoma, LT united.

--------
kažkas su ja buvo ne taip - gal tas gėrėjimasis savim? Nežinau, nemyliu aš jos.

Pojavis mane prikaustė savo žvilgsniu biggrin.gif Charizma rolleyes.gif

-------------

Na bet balsuotojai Europoje tai jos asmenybės nematė. Matė tik pasirodymą.

Ir tikrai ne ji vienintelė savimi gėrisi. Ir iš šiemet dalyvaujančių tokių yra...
Atsakyti
http://www.lrytas.lt...-eurovizija.htm

Praktiškai išsakė mano nuomonę. Žodis žodin.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ūla: 11 sausio 2015 - 18:54
QUOTE(atverklanga @ 2015 01 11, 18:50)

As tai dar Sciogolevaite pamenu, kur kazkas su eile karininku buvo  g.gif

O man ta jos daina nepatiko.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 11, 18:54)
O man ta jos daina nepatiko.

Man patiko. Sinickio, beods, ta daina buvo.
Atsakyti
Vakar man rodos Bruzga nelabai zodzius mokejo. Bent priedainy (nes as tik ta tezinau) savo zodzius kure biggrin.gif
Atsakyti

LT United manęs neprikaustė blush2.gif blush2.gif

Aš tais metais finalą dar žiūrėjau gyvai. O balsavau finale tada už Alaną ir Inculto (Wellcome to Lithuania).

Pilvelytės daina dar tais metais buvo įdomi. Žodžiu, tikrai buvo iš ko rinktis.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 11, 18:53)

Na bet balsuotojai Europoje tai jos asmenybės nematė. Matė tik pasirodymą.

aš kalbu ir apie pasirodymą. Bet gal jo, išankstinė nuostata mano suveikė irgi.
Atsakyti
QUOTE(Ūla @ 2015 01 11, 18:55)
Man patiko. Sinickio, beods, ta daina buvo.

O man labiau pačių Gravel pasirodymas patiko biggrin.gif Na dainavimas pas juos buvau šiaip sau, bet visuma tikrai patraukė. Ir pats Sinickas charizmatiškas. Blogiukas, bet charizmatiškas.

Papildyta:
QUOTE(Ūla @ 2015 01 11, 18:57)
aš kalbu ir apie pasirodymą. Bet gal jo, išankstinė nuostata mano suveikė irgi.

Jos pasirodymui priekaištų aš neturiu. Išspaudė viską ką galėjo. Jos ta suknelė gal didžiausias diskusijas sukėlė biggrin.gif Ir vyrams EV įspūdį savo moteriškais privalumais paliko.
Tik tiek, kad jos daina buvo nuobodi.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 11, 16:43)
Aš ir Džentelmenų visai nenorėčiau  blush2.gif  blush2.gif  Tokie pat pupuliai, tik vyresni  blush2.gif  blush2.gif

Aš manau, kad jie turėtų kažkokį mini šansą ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Ūla @ 2015 01 11, 17:23)
O brač kokios pupytės nail.gif . Šitie bent akį šypsenom pamalonintų. Ir užpakalius judint moka. Ir pavadinimas ne "Rolikai".
Bet dainuojant jų, įtariu, nenoriu išgirst  lotuliukas.gif

Bent per fonogramą, tai visai gražiai biggrin.gif

El Fuego dar būtų galima siųsti, tik reiktų ne virkaujančios dainos
Atsakyti