Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (2)

QUOTE(Ūla @ 2015 01 11, 17:38)
Man tai gražūs visi  lotuliukas.gif
Dabar supratau, ką vyrai tose pupytėse mato  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nu va, be jokiu isankstiniu nuostatu tai grazus visi. Rimtai tada jie eurovizijoj gal sueitu g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
nebent striptizą sušoktų EV scenoj, kaip lenkės pernai cool.gif

manau, kad nereik žemintis ir pataikauti masėms. siųskim tą, kas moka dainuot ir tiek.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 11 sausio 2015 - 18:01
Tame Vyšniausko straipsnyje buvo paminėta ir man pačiai įstrigo, kad neskaniai atrodė Adomaičio replika apie Moniką, atseit Pugačiova premijų bet kam nedalina doh.gif doh.gif Ne visiems Pugačiova yra rodiklis.

Ir dar kas. Aš Zilnį per FB seku, ten pas jį nemažai tų zviozdų pakomentuoja. Susidariau įspūdį, kad LT pramogų pasaulyje yra tiesiog chebros, kur vienas kitą palaiko visiškai neobjektyviai. Vien todėl, kad savi. Kai daugiau tokių komentarų paskaitai, nu labai neskaniai atrodo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 11 sausio 2015 - 18:11
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 11, 18:10)
Tame Vyšniausko straipsnyje buvo paminėta ir man pačiai įstrigo, kad neskaniai atrodė Adomaičio replika apie Moniką, atseit Pugačiova premijų bet kam nedalina  doh.gif  doh.gif

Ir dar kas. Aš Zilnį per FB seku, ten pas jį nemažai tų zviozdų pakomentuoja. Susidariau įspūdį, kad LT pramogų pasaulyje yra tiesiog chebros, kur vienas kitą palaiko visiškai neobjektyviai.  Vien todėl, kad savi. Kai daugiau tokių komentarų paskaitai, nu labai neskaniai atrodo  doh.gif

iš dalies - taip. Iš kitos pusės, jei atsirastų kas nors, po kurio pasirodymo teliktų ištarti VAU, šitas giminiškumas nueitų į antrą planą.
Atsakyti
QUOTE(Ūla @ 2015 01 11, 18:13)
iš dalies - taip. Iš kitos pusės, jei atsirastų kas nors, po kurio pasirodymo teliktų ištarti VAU, šitas giminiškumas nueitų į antrą planą.

Aš galvoju, netgi logiška, kad tokių vau ne kiekvienais metais reikia ir tikėtis. Toli gražu ne visų šalių pasirodymai būna vau.

Radau gerą komentarą biggrin.gif :

<...Kiaulpienių kostiumas su cilindru ant galvos - kiek žolės reikia surūkyti, kad taip sugalvotum rengtis...> lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Nu ne Edgariuks čia kaltas biggrin.gif Stilistai apsirūkę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ūla @ 2015 01 11, 18:13)
Iš kitos pusės, jei atsirastų kas nors, po kurio pasirodymo teliktų ištarti VAU, šitas giminiškumas nueitų į antrą planą.

tikra tiesa drinks_cheers.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2015 01 11, 18:00)

manau, kad nereik žemintis ir pataikauti masėms. siųskim tą, kas moka dainuot ir tiek.

Cia konkursas, jei nori auksta vieta uzimt, reikia masems isiteikt, neuztenka patiems sau fainais but rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 11, 18:23)
Radau gerą komentarą  biggrin.gif :

<...Kiaulpienių kostiumas su cilindru ant galvos - kiek žolės reikia surūkyti, kad taip sugalvotum rengtis...>  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nu ne Edgariuks čia kaltas  biggrin.gif  Stilistai apsirūkę  biggrin.gif

doh.gif kita vertus vienintelė apranga kurią asimenu iš vakar biggrin.gif mažu ir eurovizijoj įsimintų žiūrovams biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(atverklanga @ 2015 01 11, 18:25)
Cia konkursas, jei nori auksta vieta uzimt, reikia masems isiteikt, neuztenka patiems sau fainais but  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif

Jau kas kas, bet Evelina Sašenko tai tikrai gerai dainavo. Na ir ką. Rezultatai nekokie.
Iš viso EV tikrai toli gražu ne geriausiai dainuojantys ir net ne geriausios dainos laimi. Laimi tokios, kurios dėl kažkokių priežasčių įtinka masėms.
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2015 01 11, 18:00)
nebent striptizą sušoktų EV scenoj, kaip lenkės pernai  cool.gif

na, jei nori laimėt, tai kaip tik masėms ir reik pataikaut smile.gif visada siųsdavom nepataikavimui mokančius dainuot ir kas gaudavosi? net į finalą dažnai nepakliūdavom smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 11, 18:27)
drinks_cheers.gif

Jau kas kas, bet Evelina Sašenko tai tikrai gerai dainavo. Na ir ką. Rezultatai nekokie.
Iš viso EV tikrai toli gražu ne geriausiai dainuojantys ir net ne geriausios dainos laimi. Laimi tokios, kurios dėl kažkokių priežasčių įtinka masėms.

ir Milius ir Saša gerai dainavo ir va... kuo geriau dainuoji, tuo blogesnę vietą užimi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2015 01 11, 18:26)
doh.gif kita vertus vienintelė apranga kurią asimenu iš vakar biggrin.gif  mažu ir eurovizijoj įsimintų žiūrovams biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Nors ta skrybėlė tai juk buvo aliuzijos į Pharell Williams skrybėlę biggrin.gif

http://i1.cdnds.net/...ll-williams.jpg

Juokinga, bet neoriginalu biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2015 01 11, 18:29)

ir Milius ir Saša gerai dainavo ir va... kuo geriau dainuoji, tuo blogesnę vietą užimi biggrin.gif

Miliaus pasirodymo (kaip jis atrodė didžiojoje EV) jau nepamenu. O Saša tai labai gerai dainavo drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 11, 18:34)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Nors ta skrybėlė tai juk buvo aliuzijos į Pharell Williams skrybėlę  biggrin.gif

nežinau, ant Williamso visai neatrodo man juokingai biggrin.gif nebent parodijavo Williamsą biggrin.gif
Atsakyti