QUOTE(atverklanga @ 2015 01 11, 12:24)
Jau esu sakius, kad ypatingu simpatiju Tadui nejauciu. Bet kaip sukuosena keicia zmogu! Kai rode ji suristais plaukais, net visai grazus Bet tada vel palaidais i scena isejo - nepykit, Ingenai ir kitos, del jo svaigstancios - man tie ilgaplaukiai metalistai ne prie sirdies visai
Bet man tai ir Milius nepatiko
Bet man tai ir Milius nepatiko
QUOTE(Ūla @ 2015 01 11, 12:50)
nepykstam viena konkurente mažiau.
Ne, nepykstam
Tikrai būtų labai keista, jei visiems ilgaplaukiai patiktų Taigi kaip tik underground'as
Man paprastai patinka tokie, kurie kažkuo išsiskiria
Papildyta:
QUOTE(atverklanga @ 2015 01 11, 13:03)
Perziurejau Tado fb. Gerai, visai fainas jis bet tik i kuoduka suimtais plaukais
Su kuoduku man jis irgi labiau patinka. Turi gražų profilį . Na ir šiaip simpatiškesnis atrodo. Jam dar sušukuoja tuos ilgus plaukus jau kelintą laidą ne visai tinkamai. Ant veido labai paleidžia. Ne pats geriausias variantas.
Vėl akmuo į stilistų daržą
O šiaip seku Mamontovo FB. Va kaip tik vakar pradėjo diskusijas apie EV. Buvo momentas, kai jį gerbiau. Bet žiūriu, kad tikrai per daug visgi susireikšminęs. Ir dar neskaniai atrodo komentarus rašantys jo liaupsintojai. Nu ne Dievas jis šiaip ar taip. Vienas EV jis tikrai nelaimėtų Mikutavičius jau tada žyyyymiai daugiau šansų turi (nesakau, kad laimėt, nes irgi tuo nelabai tikiu, bet bent gerai pasirodyt).
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 11, 14:35)
O šiaip seku Mamontovo FB. Va kaip tik vakar pradėjo diskusijas apie EV.
Tai kad ne vakar.
QUOTE(linamog @ 2015 01 11, 14:39)
Tai kad ne vakar.
Prieš 17 val pradėta ta diskusija, apie kurią kalbu. Tai vakar.
A, dar buvo apie eurovizinę dainą ir atrankas anksčiau.
Mikutavičius:
<..."Eurovizija" - žaidimas tai ir žiūrėkime į ją kaip į žaidimą...>
Va labai patiko Marijono šitas komentaras:
Aurimai, Lietuva vadinama krepšinio šalimi ir nuo nepriklausomybės atgavimo tik vieną kartą 2003 laimėjo Europos čiampą. Su visai virtuozais krepšinio žaidėjais, protingais treneriais ir valstybės parama. Tik vieną kartą. Tad kas gi iš tikrųjų ten žino, kaip laimėt tą prakeiktą "Euroviziją"
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 11, 01:15)
Taip norėčiau dar paklausyt vieną dainą, o youtubėj dar nėra... Gaila , kad neįsirašiau .
kokią?
QUOTE(blackkiss @ 2015 01 11, 15:34)
kokią?
Nu Tado
Galvoju, negi taip prastai iš tiesų
QUOTE(Ūla @ 2015 01 11, 11:52)
dalis tiesos straipsnyje yra... bet kai kur tai.. nuo kada elementarus klausimas kokią muzikinę patirtį turite yra dalyvio žeminimas?
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 11, 15:35)
tai taip sakant, Mediateka tavo paslaugoms aš irgi einu dabar žiūrėt, ką praleidau
QUOTE(blackkiss @ 2015 01 11, 15:40)
tai taip sakant, Mediateka tavo paslaugoms aš irgi einu dabar žiūrėt, ką praleidau
Bet tik 01.03 įrašą matau Ar kažką ne taip žiūriu
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 11, 15:45)
Bet tik 01.03 įrašą matau Ar kažką ne taip žiūriu
ai, jo neįkėlė dar kažko nu gal čia ženklas, kad geriau ir nereik žiūrėt
QUOTE(blackkiss @ 2015 01 11, 15:47)
ai, jo neįkėlė dar kažko nu gal čia ženklas, kad geriau ir nereik žiūrėt
QUOTE(Ūla @ 2015 01 11, 12:52)
"Susiformavo naujas Eurovizijos atlikėjų blokas su tokiais dainininkais kaip Monika Linkytė, Vaidas Baumila ar Mia. Jų motyvacija rimta, jie nori laimėti ir tai yra tvarkoje. Bėda ta, kad jie kaskart yra vis tokie patys. Du mėnesius kiekvieną šeštadienį žiūrėti į Vaidą darant Vaidą t. y. dainuojant baladę žvelgiant į tolį pabos ir jo gerbėjams."
http://www.delfi.lt/...2#ixzz3OVKju52w
labai teisingai viskas parašyta. Vakar mane irgi visiška neviltis apėmė, kiek savaitgalių iš to ... vašką spausim. Jau pernai nebenorėjom nei to Vaido, nei Monikos matyti, ir vėl viskas nuo pradžių, pradedant atsibodusiomis dainomis
QUOTE(linamog @ 2015 01 11, 11:26)
Klausykit, nu bet Rollikai? Trys simpatiski, nepavepe bernai, ir nieko, pssss, niekas nesprogo, tuso nebuvo...
Man tai jie tikras pravalas, judesys padrikas, kiekvienas sau šokinėja, miegot norėjosi. Ech, kodėl Džentelmenai pernai SM neskaitė ir nedalyvauja, šitie pupuliukai, manau, eurovizijos ne tik moterų, bet ir gėjų dėmesio sulauktų .