Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (2)

QUOTE(blackkiss @ 2015 01 11, 00:34)

ko jus kimbat prie tos šūbos, nu šalta žmogui buvo biggrin.gif doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Monmorensi @ 2015 01 11, 00:35)
Apžiūrėjau jau tą torsą biggrin.gif torsas kaip torsas, alia jo mergaitė kokia graži wub.gif

Taip, graži smile.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(blackkiss @ 2015 01 11, 00:37)
nu taigi smalsu labai biggrin.gif nu tikrai neblogas torsas thumbup.gif ale, labai graži foto, kur Barsoj blush2.gif

Ir geroj vietoj jie ten kažkur įsitaisę, visas miestas po kojomis wub.gif
Atsakyti
apie tą Redą Striškaitę paieškojus, radau garso įrašus, matyti, nuo mažens scenoje, studijoje TV , dainuoti moka, tik labai jau vienodu balsu varo.

https://www.youtube....h?v=kRjQ4NKiGkE
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2015 01 11, 00:46)
apie tą Redą Striškaitę paieškojus, radau garso įrašus, matyti, nuo mažens scenoje, studijoje TV , dainuoti moka, tik labai jau vienodu balsu varo.

https://www.youtube....h?v=kRjQ4NKiGkE

Šiaip ar taip, nematau jos kaip rimtos kandidatės blush2.gif blush2.gif blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 11, 00:42)

Ir geroj vietoj jie ten kažkur įsitaisę, visas miestas po kojomis  wub.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
gal jau apkalbėjot, bet vis tiek, žodžiu

„Šok su manimi“ palikusi Monika Linkytė: „Tikriausiai nuovargis padarė savo“

Skaitykite daugiau: http://www.15min.lt/...3#ixzz3OSkkZ5jk
Follow us: @15minlt on Twitter | 15min on Facebook

tad nei dainai pakankamai nepasiruošė, nei šokiui, ir taip savimi labai patenkinta, kas matyti iš tolo
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2015 01 11, 01:08)
tad nei dainai pakankamai nepasiruošė, nei šokiui, ir taip savimi labai patenkinta, kas matyti iš tolo

Jo, kai ją gyrė , tai jau nosis buvo ohoho išriesta biggrin.gif

Šiaip FB jinai su Baumila viena chebra.

Taip norėčiau dar paklausyt vieną dainą, o youtubėj dar nėra... Gaila , kad neįsirašiau .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 11 sausio 2015 - 01:17
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 11, 02:15)
Jo, kai ją gyrė , tai jau nosis buvo ohoho išriesta  biggrin.gif

Šiaip FB jinai su Baumila viena chebra.

Taip norėčiau dar paklausyt vieną dainą, o youtubėj dar nėra... Gaila , kad neįsirašiau .

iš tv? teo gala šiuo atveju gėris, atsisuki kada ir kiek nori pakartojimų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2015 01 11, 01:22)
iš tv? teo gala šiuo atveju gėris, atsisuki kada ir kiek nori pakartojimų  thumbup.gif

Pas mane Skynet. Kažkiek valandų galima atsukti. Bet aš laaaaaabai retai TV žiūriu, tai net nepamenu blush2.gif blush2.gif Ir kažkaip naktį jau nesinori atsukinėti, yra miegančių blush2.gif blush2.gif

Paskui gal įkels. Bet tai dabar rūpi biggrin.gif blush2.gif Juolab, kad originalą paklausiau, kurio nebuvau girdėjusi, tai kitaip ir klausyčiau.
Atsakyti
Klausykit, nu bet Rollikai? Trys simpatiski, nepavepe bernai, ir nieko, pssss, niekas nesprogo, tuso nebuvo...
Atsakyti
biggrin.gif
"Susiformavo naujas „Eurovizijos atlikėjų“ blokas su tokiais dainininkais kaip Monika Linkytė, Vaidas Baumila ar Mia. Jų motyvacija rimta, jie nori laimėti ir tai yra tvarkoje. Bėda ta, kad jie kaskart yra vis tokie patys. Du mėnesius kiekvieną šeštadienį žiūrėti į Vaidą „darant Vaidą“ t. y. dainuojant baladę žvelgiant į tolį pabos ir jo gerbėjams."

http://www.delfi.lt/...2#ixzz3OVKju52w

QUOTE(linamog @ 2015 01 11, 10:26)
Klausykit, nu bet Rollikai? Trys simpatiski, nepavepe bernai, ir nieko, pssss, niekas nesprogo, tuso nebuvo...

jau pavadinimas buvo daug pasakantis irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ūla: 11 sausio 2015 - 11:53
Jau esu sakius, kad ypatingu simpatiju Tadui nejauciu. Bet kaip sukuosena keicia zmogu! Kai rode ji suristais plaukais, net visai grazus ax.gif Bet tada vel palaidais i scena isejo - nepykit, Ingenai ir kitos, del jo svaigstancios - man tie ilgaplaukiai metalistai ne prie sirdies visai ax.gif
Bet man tai ir Milius nepatiko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(atverklanga @ 2015 01 11, 12:24)
Jau esu sakius, kad ypatingu simpatiju Tadui nejauciu. Bet kaip sukuosena keicia zmogu! Kai rode ji suristais plaukais, net visai grazus  ax.gif  Bet tada vel palaidais i scena isejo - nepykit, Ingenai ir kitos, del jo svaigstancios - man tie ilgaplaukiai metalistai ne prie sirdies visai  ax.gif
Bet man tai ir Milius nepatiko  blush2.gif

nepykstam irnesakyk.gif viena konkurente mažiau.
Atsakyti