Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (2)

QUOTE(Ūla @ 2015 01 11, 00:00)
lotuliukas.gif Montevertei šiandienos klausimas  biggrin.gif

Aš kažkaip mėgstu amžių žinoti, tada kažkaip man geriau žmogus vertinasi, visapusiškai biggrin.gif Batų dydžio nereik, nebent Tado biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Monmorensi @ 2015 01 11, 00:01)
jamk pomidoriukų  pomidorai2.gif

Tų ispaniškų? Nu ok, sueis, visktiek viskas modifikuota
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2015 01 10, 23:59)
Ingėnai, Strišššškaitė .. Strišššškaitė.. ne Strikkkkkšaitė lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ai, velniop tas Strrr..... biggrin.gif blush2.gif blush2.gif

QUOTE(Monmorensi @ 2015 01 10, 23:59)
nu biški geriau nei vidutiniška. ir atrodė vaikis gražiai  rolleyes.gif net šūbos nereikėjo hihihi.gif

Šūbą kitam karui pasiliko musėt lotuliukas.gif blush2.gif

QUOTE(Ūla @ 2015 01 11, 00:00)

jėz, Ingėnai, tai kas ten tokio? Greit prašom tempt į dienos šviesą  lotuliukas.gif

Nu negalima taip biggrin.gif blush2.gif Interesantės pačios pračekinkit jo FB biggrin.gif mirksiukas.gif

Užplus Tadą SM'as tuoj doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 11, 00:00)
Bet šiaip rimtai galėtų būti keli vyriokai  biggrin.gif 

nu biggrin.gif kaip gerai LT united buvo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2015 01 11, 01:00)
o man patiko smile.gif ne Cohenas ir ne BJ aišku, bet nebuvo blogai...

Iš bernų man Vaidas ir Brūzga šiandien labiausiai patiko rolleyes.gif
Atsakyti
O tai aš liksiu nepamačius Tado torso? angel_sadangel.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2015 01 11, 00:00)
o man patiko smile.gif ne Cohenas ir ne BJ aišku, bet nebuvo blogai...

Tai kad labai daug kas ją dainuoja

QUOTE(Monteverte @ 2015 01 11, 00:02)
Aš kažkaip mėgstu amžių žinoti, tada kažkaip man geriau žmogus vertinasi, visapusiškai biggrin.gif Batų dydžio nereik, nebent Tado biggrin.gif

Žinok, va batų išmieros kaip tik ir nežinau biggrin.gif lotuliukas.gif

Nu ok, einu to torso ieškot biggrin.gif karsta.gif
Papildyta:
QUOTE(Ūla @ 2015 01 11, 00:04)
O tai aš liksiu nepamačius Tado torso?  angel_sadangel.gif

Nu OK, tu paskutinė biggrin.gif Tikiuosi, neišėmė foto, būčiau apsišaukusi biggrin.gif
Atsakyti
Ingėnai, rodyk tą torsą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2015 01 11, 00:29)
Ingėnai, rodyk tą torsą biggrin.gif

Ale nekantrumas moteriškių biggrin.gif doh.gif biggrin.gif Net SM'ą ta proga kažkokios piktos jėgos užlaužė doh.gif lotuliukas.gif

Nu išsiunčiau prašiusioms biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 11, 00:03)
Ai, velniop tas Strrr.....  biggrin.gif  blush2.gif  blush2.gif
------------
Šūbą kitam karui pasiliko musėt  lotuliukas.gif  blush2.gif

lotuliukas.gif doh.gif
------------
ko jus kimbat prie tos šūbos, nu šalta žmogui buvo biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Apžiūrėjau jau tą torsą biggrin.gif torsas kaip torsas, alia jo mergaitė kokia graži wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 11, 00:33)
Ale nekantrumas moteriškių  biggrin.gif  doh.gif  biggrin.gif  Net SM'ą ta proga kažkokios piktos jėgos užlaužė  doh.gif  lotuliukas.gif
Nu išsiunčiau prašiusioms  biggrin.gif

nu taigi smalsu labai biggrin.gif nu tikrai neblogas torsas thumbup.gif ale, labai graži foto, kur Barsoj blush2.gif
Atsakyti
Po 12-ojo pasirodymo Lietuvos komisija paskelbė rezultatus. Jos nuomonė tokia: 1. M.Linkytė; 2. V.Baumila; 3. T.Juodsnukis; 4. E.Lubys; 5. M.Daikerytė; 6. Mia; 7. N.Šiaudikytė; 8. J.Brūzga; 9. Liepa; 10. „Rollikai“. Balų komisija neskyrė Wilmai La ir R.Striškaitei.

Olandas „Eurovizijos“ ekspertas R.Romke atlikėjus sudėliojo taip: 1.Liepa; 2. Mia; 3. E.Lubys; 4. M.Linkytė; 5.V.Baumila; 6. „Rollikai”; 7.Brūzga; 8.M.Daikerytė; 9.Wilma La; 10. R.Striškaitė. Be jo balų liko T.Juodsnukis ir N.Šiaudikytė.

Gruzijos dainininkė L.Curcumija dalyvius išrikiavo taip: 1.V.Baumila; 2.Mia; 3. M.Linkytė; 4. E.Lubys; 5. T.Juodsnukis; 6. R.Striškaitė; 7. M.Daikerytė; 8.J.Brūzga; 9. N.Šiaudikytė; 10. „Rollikai“. Balų ji neskyrė Liepai ir Wilmai La.

Britų muzikos vadybininko P.Jennerio nuomonė: 1. J.Brūzga; 2. V.Baumila; 3. M.Linkytė; 4. Liepa; 5. M.Daikerytė; 6. E.Lubys; 7.T.Juodsnukis; 8.N.Šiaudikytė; 9.Mia; 10. R.Striškaitė. „Rollikai“ ir Wilma La jo dėmesio nesulaukė.

Susumavus pirmosios ir antrosios laidos žiūrovų bei komisijos balus galutinis atlikėjų sąrašas atrodė taip: 1.V.Baumila; 2. T.Juodsnukis; 3.E.Lubys; 4. Mia; 5. M.Linkytė; 6. R.Striškaitė; 7.Liepa; 8. M.Daikerytė; 9. J.Brūzga; 10.Wilma La; 11. N.Šiaudikytė; 12.„Rollikai”.

Grupė „Rollikai” baigė pasirodymą atrankoje, tad dėl bilieto į Europos dainų konkursą, kuris gegužę vyks Austrijos sostinėje Vienoje, toliau tęsia kovą vienuolika dainininkų.
http://www.lrytas.lt...ollikai.htm?p=2
Atsakyti