Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (2)

QUOTE(Ūla @ 2015 01 16, 12:30)
tik visa bėda, kad man tas garsas ir  yra svarbiausias faktorius jamant biggrin.gif

A štai kaip biggrin.gif

QUOTE(Monteverte @ 2015 01 16, 12:33)
Bet aš jau prarandu viltį, kad visa likusi lt dalis taip galvos. Paskutinių apklausų rezų nebežiūrėjau, bet pradžioje tai prie lyderių buvo doh.gif

Šita ir Vaido daina absoliučios lyderės. Gal vakar žiūrėjau.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2015 01 16, 12:28)
As siandien nenorom isgirdau "Not Perfect" klipa. Su lietuviska versija palyginus, visai neskamba, nes kapotas tekstas, nera tesiamu balsiu priedainyje. Silpnai.

apie ką aš ir kalbėjau drinks_cheers.gif
Atsakyti
nu ka laukiate Eurovizijos ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nikiukas @ 2015 01 17, 17:55)
nu ka laukiate Eurovizijos ?  smile.gif

nea, buvau ir pamiršus unsure.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif
QUOTE(linamog @ 2015 01 16, 11:28)
As siandien nenorom isgirdau "Not Perfect" klipa. Su lietuviska versija palyginus, visai neskamba, nes kapotas tekstas, nera tesiamu balsiu priedainyje. Silpnai.

not perfect cia kieno? g.gif
Papildyta:
QUOTE(mjforever @ 2015 01 17, 17:04)
nea, buvau ir pamiršus  unsure.gif

aš irgi tik neseniai prisiminiau doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2015 01 17, 18:12)
sveikos smile.gif
not perfect cia kieno?  g.gif

Lubio a la "Karnavalas baiges".
Atsakyti
Tadas ką tik parašė, kad ta daina, kurią šiandien jis dainuos, jam atsitiktinai buvo parinkta, savo dainos jis neturi.

Ir dar - kai jo paklausė, kurios EV dainos labiausiai patinka (čia šią savaitę), sakė, kad girdėjo kol kas tik dvi. O iš tų labiausiai patinka Not perfect. Tai ta šiandienė, išeina, jam patinka mažiau nei Edgariuko daina smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 17 sausio 2015 - 19:04
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 17, 18:59)
Tadas ką tik parašė, kad ta daina, kurią šiandien jis dainuos, jam atsitiktinai buvo parinkta, savo dainos jis neturi.

Ir dar - kai jo paklausė, kurios EV dainos labiausiai patinka (čia šią savaitę), sakė, kad girdėjo kol kas tik dvi. O iš tų labiausiai patinka Not perfect. Tai ta šiandienė, išeina, jam patinka mažiau nei Edgariuko daina  smile.gif

keista, kad jam toks stilius išvis patinka unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2015 01 17, 19:12)
keista, kad jam toks stilius išvis patinka unsure.gif

"Toks" tai kuris? smile.gif Edgaro? biggrin.gif

Nu tai jam daug kas patinka smile.gif Pvz. Lana del Rey biggrin.gif Kažkaip irgi nelabai būčiau sugalvojus biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 17, 19:29)
"Toks" tai kuris?  smile.gif  Edgaro?  biggrin.gif

pop
Atsakyti
Betgi ne visi rokeriai tik į savo stilių įsikabinę ir kitų pakęsti negali smile.gif Tokiu atveju jis negalėtų dalyvauti daugumoje projektų, kaip sakant, turėtų suktis laaabai siaurame rate.

Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 17, 19:49)
Betgi ne visi rokeriai tik į savo stilių įsikabinę ir kitų pakęsti negali  smile.gif  Tokiu atveju jis negalėtų dalyvauti daugumoje projektų, kaip sakant, turėtų suktis laaabai siaurame  rate.

jo bet pop ir rokas man tokios priešingybės... biggrin.gif o ypač jei pačiam reikėtų sudainuot kažką tam žanre... va Edgaras sakė per AB, kad rokas ne jam, nes jis per daug gerietis biggrin.gif
Atsakyti