Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (2)

Man tai tiesą sakant nykuma visiška šiųmetinė atranka, dėl manęs tegul renka bet ką išskyrus narcizą Baumilą ir Šiaudeikytę su Linkyte.

Atsakyti
QUOTE(Ūla @ 2015 01 14, 16:03)
tai va kad  doh.gif  lotuliukas.gif

Bet tai kokia valia pas žmogų, pavydėt biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 14, 16:07)
Kokie vyrai  wub.gif  wub.gif  Ypač Radvilos  blush2.gif  smile.gif

Jeigu juos du taip pastačius ant scenos ir parinkus dainą kaip duetui, tai tikėtina, balsų iš Europos gautume  blush2.gif  smile.gif
O Milius juk nuo savo debiuto labai patobulėjęs. Ir jie abu laabai dera tarpusavyje.

Patinki man, Ingėnai, muštumėmis dėl bendro vyro, jei arti viena kitos būtume biggrin.gif

Gaila, kad mūsų su tokiu (geru tongue.gif) skoniu - mažuma

p.s. į nickelback varysi, kaip jis tau?
Papildyta:
QUOTE(eglegle @ 2015 01 14, 18:50)
brunette.gif apie mamačką gerai arba nieko  biggrin.gif
Hi  4u.gif
šiemet man visai nieko Tadas, o daina - Factory Heats (nžn kieno).
Tai... daugiau neturiu ko pasakyt  biggrin.gif

Blyn, vėl kausimės ir šiemet doh.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
Taip, visi trrys finaistai dainavo geriausią atrinktą vieną dainą ir nesvarbu kas ją kūrė, būtų važiavęs tas, kuris išrinktas geriausiai ją atliekančiu. Vilijai pasisekė, kad jinai pati geriausiai išpildė (anot daugumos) savo pačios dainą.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 01 15, 16:10)

Patinki man, Ingėnai, muštumėmis dėl bendro vyro, jei arti viena kitos būtume biggrin.gif

--------

Gaila, kad mūsų su tokiu (geru tongue.gif) skoniu - mažuma
----------

p.s. į nickelback varysi, kaip jis tau?

--------
Taip, visi trrys finaistai dainavo geriausią atrinktą vieną dainą ir nesvarbu kas ją kūrė, būtų važiavęs tas, kuris išrinktas geriausiai ją atliekančiu. Vilijai pasisekė, kad jinai pati geriausiai išpildė (anot daugumos) savo pačios dainą.

Tai gal ir gerai, kad esam per atstumą biggrin.gif mirksiukas.gif

-------

tongue.gif drinks_cheers.gif

-------

Nea, nevarysiu. Roką labai mėgstu, bet va Nickelback neperlabiausiai blush2.gif blush2.gif

-------

Aiškuma drinks_cheers.gif Na tai gerai turbūt blush2.gif
Atsakyti
Gruzijos daina 2015: Nina Sublatti – Warrior
http://www.eurovizij...blatti-warrior/
Atsakyti
QUOTE(borjomi @ 2015 01 15, 19:46)
Gruzijos daina 2015: Nina Sublatti – Warrior
http://www.eurovizij...blatti-warrior/

Ne kas... Labai jau tokia agonija biggrin.gif
Tik mergina mano skonio wub.gif Jei nebus gražesnių, teks imt biggrin.gif
Atsakyti
Aš tai nusprendžiau, kad užsienio dainų gal neklausysiu iki konkurso smile.gif

Nors va Graikijos tada išklausiau. Ir dar vieną kažkokią (bet jau net ir nepamenu, kokia ten buvo).
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 01 15, 16:10)
Bet tai kokia valia pas žmogų, pavydėt biggrin.gif

irnesakyk.gif ne pirmi metai jau, tai ką čia.

QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 15, 23:31)
Aš tai nusprendžiau, kad užsienio dainų gal neklausysiu iki konkurso  smile.gif

drinks_cheers.gif sveika prisijungus. Mes galėsim objektyviai vertint dainas ir atlikėjus, va didis.gif
Papildyta:
O bet tai... išeis taip, kad aš liksiu be atlikėjo? unsure.gif Gal užteks vien nuotraukas pažiūrėt? biggrin.gif
Atsakyti
http://www.delfi.lt/...e.d?id=66918182

Visa Eurovizija renkasi, žodžiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ūla @ 2015 01 16, 10:32)

drinks_cheers.gif sveika prisijungus. Mes galėsim objektyviai vertint dainas ir atlikėjus, va  didis.gif

--------

O bet tai... išeis taip, kad aš liksiu be atlikėjo?  unsure.gif Gal užteks vien nuotraukas pažiūrėt?  biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Nes rimtai po kelių perklausų nuomonė neretai pasikeičia.
--------

biggrin.gif Na į nuotraukas galėsi žvilgtelt biggrin.gif Arba dar variantas - gali įsijungti video, jei kuris labai sudomino, bet išjungusi garsą tongue.gif

Atsakyti
As siandien nenorom isgirdau "Not Perfect" klipa. Su lietuviska versija palyginus, visai neskamba, nes kapotas tekstas, nera tesiamu balsiu priedainyje. Silpnai.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 16, 11:02)

biggrin.gif  Na į nuotraukas galėsi žvilgtelt  biggrin.gif  Arba dar variantas - gali įsijungti video, jei kuris labai sudomino, bet išjungusi garsą  tongue.gif

tik visa bėda, kad man tas garsas ir yra svarbiausias faktorius jamant biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2015 01 16, 11:28)
As siandien nenorom isgirdau "Not Perfect" klipa. Su lietuviska versija palyginus, visai neskamba, nes kapotas tekstas, nera tesiamu balsiu priedainyje. Silpnai.

Bet aš jau prarandu viltį, kad visa likusi lt dalis taip galvos. Paskutinių apklausų rezų nebežiūrėjau, bet pradžioje tai prie lyderių buvo doh.gif
Atsakyti