Man tai tiesą sakant nykuma visiška šiųmetinė atranka, dėl manęs tegul renka bet ką išskyrus narcizą Baumilą ir Šiaudeikytę su Linkyte.
QUOTE(Ūla @ 2015 01 14, 16:03)
tai va kad
Bet tai kokia valia pas žmogų, pavydėt
Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 14, 16:07)
Kokie vyrai Ypač Radvilos
Jeigu juos du taip pastačius ant scenos ir parinkus dainą kaip duetui, tai tikėtina, balsų iš Europos gautume
O Milius juk nuo savo debiuto labai patobulėjęs. Ir jie abu laabai dera tarpusavyje.
Jeigu juos du taip pastačius ant scenos ir parinkus dainą kaip duetui, tai tikėtina, balsų iš Europos gautume
O Milius juk nuo savo debiuto labai patobulėjęs. Ir jie abu laabai dera tarpusavyje.
Patinki man, Ingėnai, muštumėmis dėl bendro vyro, jei arti viena kitos būtume
Gaila, kad mūsų su tokiu (geru ) skoniu - mažuma
p.s. į nickelback varysi, kaip jis tau?
Papildyta:
QUOTE(eglegle @ 2015 01 14, 18:50)
apie mamačką gerai arba nieko
Hi
šiemet man visai nieko Tadas, o daina - Factory Heats (nžn kieno).
Tai... daugiau neturiu ko pasakyt
Hi
šiemet man visai nieko Tadas, o daina - Factory Heats (nžn kieno).
Tai... daugiau neturiu ko pasakyt
Blyn, vėl kausimės ir šiemet
Papildyta:
Taip, visi trrys finaistai dainavo geriausią atrinktą vieną dainą ir nesvarbu kas ją kūrė, būtų važiavęs tas, kuris išrinktas geriausiai ją atliekančiu. Vilijai pasisekė, kad jinai pati geriausiai išpildė (anot daugumos) savo pačios dainą.
QUOTE(Monteverte @ 2015 01 15, 16:10)
Patinki man, Ingėnai, muštumėmis dėl bendro vyro, jei arti viena kitos būtume
--------
Gaila, kad mūsų su tokiu (geru ) skoniu - mažuma
----------
p.s. į nickelback varysi, kaip jis tau?
--------
Taip, visi trrys finaistai dainavo geriausią atrinktą vieną dainą ir nesvarbu kas ją kūrė, būtų važiavęs tas, kuris išrinktas geriausiai ją atliekančiu. Vilijai pasisekė, kad jinai pati geriausiai išpildė (anot daugumos) savo pačios dainą.
Tai gal ir gerai, kad esam per atstumą
-------
-------
Nea, nevarysiu. Roką labai mėgstu, bet va Nickelback neperlabiausiai
-------
Aiškuma Na tai gerai turbūt
Gruzijos daina 2015: Nina Sublatti Warrior
http://www.eurovizij...blatti-warrior/
http://www.eurovizij...blatti-warrior/
QUOTE(borjomi @ 2015 01 15, 19:46)
Ne kas... Labai jau tokia agonija
Tik mergina mano skonio Jei nebus gražesnių, teks imt
Aš tai nusprendžiau, kad užsienio dainų gal neklausysiu iki konkurso
Nors va Graikijos tada išklausiau. Ir dar vieną kažkokią (bet jau net ir nepamenu, kokia ten buvo).
Nors va Graikijos tada išklausiau. Ir dar vieną kažkokią (bet jau net ir nepamenu, kokia ten buvo).
QUOTE(Monteverte @ 2015 01 15, 16:10)
Bet tai kokia valia pas žmogų, pavydėt
ne pirmi metai jau, tai ką čia.
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 15, 23:31)
Aš tai nusprendžiau, kad užsienio dainų gal neklausysiu iki konkurso
sveika prisijungus. Mes galėsim objektyviai vertint dainas ir atlikėjus, va
Papildyta:
O bet tai... išeis taip, kad aš liksiu be atlikėjo? Gal užteks vien nuotraukas pažiūrėt?
QUOTE(Ūla @ 2015 01 16, 10:32)
sveika prisijungus. Mes galėsim objektyviai vertint dainas ir atlikėjus, va
--------
O bet tai... išeis taip, kad aš liksiu be atlikėjo? Gal užteks vien nuotraukas pažiūrėt?
Nes rimtai po kelių perklausų nuomonė neretai pasikeičia.
--------
Na į nuotraukas galėsi žvilgtelt Arba dar variantas - gali įsijungti video, jei kuris labai sudomino, bet išjungusi garsą
As siandien nenorom isgirdau "Not Perfect" klipa. Su lietuviska versija palyginus, visai neskamba, nes kapotas tekstas, nera tesiamu balsiu priedainyje. Silpnai.
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 16, 11:02)
Na į nuotraukas galėsi žvilgtelt Arba dar variantas - gali įsijungti video, jei kuris labai sudomino, bet išjungusi garsą
tik visa bėda, kad man tas garsas ir yra svarbiausias faktorius jamant
QUOTE(linamog @ 2015 01 16, 11:28)
As siandien nenorom isgirdau "Not Perfect" klipa. Su lietuviska versija palyginus, visai neskamba, nes kapotas tekstas, nera tesiamu balsiu priedainyje. Silpnai.
Bet aš jau prarandu viltį, kad visa likusi lt dalis taip galvos. Paskutinių apklausų rezų nebežiūrėjau, bet pradžioje tai prie lyderių buvo