Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (2)

Oi kokį juokingą komentarą radau lotuliukas.gif
Negaliu nepasidalinti biggrin.gif

<... Mataciunaites tiesiog baisi daina tapo nugaletoja, sunku suvokti kaip tai galejo ivykti ! Mataciunaite padare nusikaltima :)vien del to, kad sukure negrazia daina kuria norejo ikisti Lietuvai...>
<... jai reikejo atsisakyti su tokia daina vaziuoti gasdinti europos ...>
<... Ir stebint jau siu metu atranka matosi kaip Zilys su Seilium kritikuoja ir zemina Mia ! sneka apie jos dainavima lyg kaip apie koki Mineda ...>
< ... Grazi melodinga daina labai svarbu, pvz. jeigu negrazia daina dainuos net ir pats Fredis Merkuris, o grazia daina dainuos mano kaimynas apsigeres pigaus vyno su gitara, bet kokiu atveju man graziau skambes grazi kaimyno daina smile.gif...>

doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 14, 16:13)
Oi kokį juokingą komentarą radau  lotuliukas.gif
Negaliu nepasidalinti  biggrin.gif

<... Mataciunaites tiesiog baisi daina tapo nugaletoja, sunku suvokti kaip tai galejo ivykti ! Mataciunaite padare nusikaltima :)vien del to, kad sukure negrazia daina kuria norejo ikisti Lietuvai...>
<... jai reikejo atsisakyti su tokia daina vaziuoti gasdinti europos  ...>
<... Ir stebint jau siu metu atranka matosi kaip Zilys su Seilium kritikuoja ir zemina Mia ! sneka apie jos dainavima lyg kaip apie koki Mineda ...>
< ... Grazi melodinga daina labai svarbu, pvz. jeigu negrazia daina dainuos net ir pats Fredis Merkuris, o grazia daina dainuos mano kaimynas apsigeres pigaus vyno su gitara, bet kokiu atveju man graziau skambes grazi kaimyno daina smile.gif...>

doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 14, 14:19)

Šiaip visgi laukiu, kaip jos atrodys įvilktos į rūbą, t.y. šeštadienį.

Oi o aš kaip laukiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif Jūs čia komentuojat, apkalbat, lyginat, man jau galva nuo informacijos rūksta, o aš net negaliu savo trigrašio įkišt lotuliukas.gif

Einu skaityt, ką Zilnys kalba.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ūla: 14 sausio 2015 - 16:01
QUOTE(Ūla @ 2015 01 14, 16:00)
Oi o aš kaip laukiu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Jūs čia komentuojat, apkalbat, lyginat, o aš net negaliu savo trigrašio įkišt  lotuliukas.gif

Ai, tu lyg ir įžadus davus neklausyt iki šeštadienio ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 14, 16:01)
Ai, tu lyg ir įžadus davus neklausyt iki šeštadienio ?  biggrin.gif

tai va kad doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Ūla, nori paguodos prizo? biggrin.gif

Kaip Jeronimo ir Tado gerbėjai įmesiu jų Barboros Radvilaitės repeticiją. Labai gražu wub.gif wub.gif wub.gif

https://www.youtube....h?v=NYLdwDXtFv4

Kokie vyrai wub.gif wub.gif Ypač Radvilos blush2.gif smile.gif

Jeigu juos du taip pastačius ant scenos ir parinkus dainą kaip duetui, tai tikėtina, balsų iš Europos gautume blush2.gif smile.gif
O Milius juk nuo savo debiuto labai patobulėjęs. Ir jie abu laabai dera tarpusavyje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 14 sausio 2015 - 16:09
As tai nieko nesuprantu jau kelintas puslapis.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 14, 16:07)
Ūla, nori paguodos prizo?  biggrin.gif

Kaip Jeronimo ir Tado gerbėjai įmesiu jų Barboros Radvilaitės repeticiją. Labai gražu  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Kokie vyrai  wub.gif  wub.gif  Ypač Radvilos  blush2.gif  smile.gif

Jeigu juos du taip pastačius ant scenos ir parinkus dainą kaip duetui, tai tikėtina, balsų iš Europos gautume  blush2.gif  smile.gif
O Milius juk nuo savo debiuto labai patobulėjęs. Ir jie abu laabai dera tarpusavyje.

drinks_cheers.gif ačiū, Ingėnai. Išties gera klausyt, net atgaiva, sakyčiau, nuo visokių Eurovizijų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 14, 17:07)
Ūla, nori paguodos prizo?  biggrin.gif

Kaip Jeronimo ir Tado gerbėjai įmesiu jų Barboros Radvilaitės repeticiją. Labai gražu  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Kokie vyrai  wub.gif  wub.gif  Ypač Radvilos  blush2.gif  smile.gif

Jeigu juos du taip pastačius ant scenos ir parinkus dainą kaip duetui, tai tikėtina, balsų iš Europos gautume  blush2.gif  smile.gif

wub.gif Aš ko gero pasiliksiu prie Tado. Pirmą koncertą geriausiai patiko, dažniausiai taip ir būna- kas krenta iš karto į akį, paskui jau sunku persigalvot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2015 01 14, 16:24)
As tai nieko nesuprantu jau kelintas puslapis.

Ko tu čia taip nesupranti? biggrin.gif

QUOTE(Maja Di @ 2015 01 14, 16:45)
wub.gif Aš ko gero pasiliksiu prie Tado. Pirmą koncertą geriausiai patiko, dažniausiai taip ir būna- kas krenta iš karto į akį, paskui jau sunku persigalvot ax.gif

Teisingai šneki biggrin.gif Nėra čia ko mėtytis friends.gif irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 14 sausio 2015 - 16:53
QUOTE(Monteverte @ 2015 01 14, 16:27)
Man primena belgų berods Moher, kur atėjo storulis apie savo mamačką pavirkaut doh.gif

brunette.gif apie mamačką gerai arba nieko biggrin.gif
Hi 4u.gif
šiemet man visai nieko Tadas, o daina - Factory Heats (nžn kieno).
Tai... daugiau neturiu ko pasakyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 14, 15:44)
Visų pirma koks geras Zilnio straipsnis 
Nu protingas jis bičas  thumbup.gif  Būtinai paskaitykit. 
---
jau nepamenu pernai metų, ar pats pats galutinis variantas buvo kai rinkome atlikėją su viena daina ? T.y. tą pačią dainą sudainavo iš eilės trys?

Zilniui,matyt, jau nervai neatlaikė, sugalvojo visiems išaiškinti situaciją lotuliukas.gif Šiaip tai daug teisybės parašė. (Nors tokio tipo atranka man vistiek nepatinka laugh.gif )
----
Žinok visiškai nepamenu doh.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 14, 16:13)
<... Mataciunaites tiesiog baisi daina tapo nugaletoja, sunku suvokti kaip tai galejo ivykti ! Mataciunaite padare nusikaltima smile.gifvien del to, kad sukure negrazia daina kuria norejo ikisti Lietuvai...>

Šitas tai kietas lotuliukas.gif
Atsakyti