Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (2)

QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 14, 14:09)
Na Euphoria jau labai kokybiškas bumbas. Tinkantis net ir bumso nemėgėjams  biggrin.gif
Jau nekalbant apie vizualinį išpildymą, kuris turbūt nemažai kam žadą atėmė 

-------

Rašė, kad viso 4 lietuvių autorių dainos.  Taigi Vaido, Monikos, Edgaro. Ir dar kažkokia viena turi būt.

drinks_cheers.gif

---

Reikia pabandyt atspėt kuri laugh.gif Tai gal iš lėtų kuri nors g.gif

--

O tai rolikai, kaip suprantu, jau ir išriedėjo su ta savo dainą, kurią kažkuris komisijos narys labai išgyrė?
Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 14, 14:13)
--------
Geras  biggrin.gif  Prie Vaido dainos FB du žmonės sutarė, kad neša ji stiliumi į Blunt'o  biggrin.gif Taigi, gal biškį atspėjau  biggrin.gif  blush2.gif  blush2.gif

Man vistik gal į Maltos panašesnė kažkiek g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 14, 12:44)

Beje, skaičiau Vaido FB, tai jis labai nori važiuoti ir labai rimtai nusiteikęs dėl to kovot.

wacko.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 14, 13:09)

Rašė, kad viso 4 lietuvių autorių dainos.  Taigi Vaido, Monikos, Edgaro. Ir dar kažkokia viena turi būt.

nu tai gal Rolikų, kuriai ate, kiek supratau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 14, 13:09)

Papildyta:
Na Euphoria jau labai kokybiškas bumbas. Tinkantis net ir bumso nemėgėjams  biggrin.gif

hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2015 01 14, 13:12)
Kadangi aš ją automatiškai lyginu su Maltos pernykšte daina, tai aš ją iš karto atmetu. Bet jei nežinočiau, tai, ko gero, mane ji visai kabintų. Sakyčiau ji - svarstytinas variantas biggrin.gif Bet žinant pernai metų situaciją, sakau tai dainai - ne smile.gif Na nebent Vaidas parodytų kažką toookio kas iš sceninės pusės perspjautų tą Maltos pasirodymą. Bet laabai abejoju.. Maltos pagrindinis atlikėjas irgi buvo ne koks maušius, o simpatiškas ir charizmatiškas vyriokas. Bet vat ir nesuėjo europiečiams..
--
Man tai ją stipriai pagadino angliška versija. Nu nebe taip skamba kai kurie momentai(viskas dėl kalbos specifikos).

Ir tas atlikėjas buvo ryškus viskuo. Ir bruožai, šypsena ir charizma (prisipažinkit, kas jį buvot nučiupę??? biggrin.gif ) Nu kaip ne kaip Vaidas prieš jį nublanksta.

-------

Bet kažkur mačiau apklausą , kokia kalba geriau Edgaro daina skamba. Tai gal gali persigalvot ir palikti lietuvišką variantą g.gif
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2015 01 14, 13:17)

O tai rolikai, kaip suprantu, jau ir išriedėjo su ta savo dainą, kurią kažkuris komisijos narys labai išgyrė?

------

Man vistik gal į Maltos panašesnė kažkiek g.gif

Nu Rolikai išriedėjo. O su daina tai neaišku kaip g.gif
Bet jei neduoda už ją balsuoti, tai gal ir nebebus jos.

--------

Beje, pasileidau dar kartą Maltos, tai Maltos žymiai geriau klausosi su vaizdu g.gif g.gif Be vaizdo ne taip gerai.

QUOTE(Ūla @ 2015 01 14, 13:18)

biggrin.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 14, 14:23)
Ir tas atlikėjas buvo ryškus viskuo. Ir bruožai, šypsena ir charizma (prisipažinkit, kas jį buvot nučiupę???  biggrin.gif ) Nu kaip ne kaip Vaidas prieš jį nublanksta.
-------

Bet kažkur mačiau apklausą , kokia kalba geriau Edgaro daina skamba. Tai gal gali persigalvot ir palikti lietuvišką variantą  g.gif

--------

Beje, pasileidau  dar kartą Maltos, tai Maltos žymiai geriau klausosi su vaizdu  g.gif  g.gif Be vaizdo ne taip gerai.

Aha, pamenu, kad kažkas staigiai jį į rezervaciją įtraukė biggrin.gif
---

Aišku, aš norėčiau, kad paliktų lietuvišką, bet dauguma turbūt už anglišką vistiek biggrin.gif

---
drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aš tai dar net nesusigaudau, kuri daina kuriam atlikėjui priklausau, tokia painiava su ta atranka padaryta, kad ką žinau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2015 01 14, 13:31)

Aišku, aš norėčiau, kad paliktų lietuvišką, bet dauguma turbūt už anglišką vistiek biggrin.gif

Tai kad aš kaip tik daug nusiskundimų skaičiau dėl angliškos versijos. Daugumai matyt lietuviška patinka g.gif (tos apklausos rezultatų nežiūrėjau).
Atsakyti
kalbant apie dainas kuriuos jum labausiai nepatinka ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 14, 14:41)
Tai kad aš kaip tik daug nusiskundimų skaičiau dėl angliškos versijos. Daugumai  matyt lietuviška patinka  g.gif (tos apklausos rezultatų nežiūrėjau).

Būtų keista g.gif
O kur yra ta apklausa? Kažkaip neteko užmatyt.

QUOTE(nikiukas @ 2015 01 14, 15:00)
kalbant apie dainas kuriuos jum labausiai nepatinka ?  g.gif

Kad lengviau pasakyt, kurios bent kažkiek į patikimo pusę laugh.gif Man ten daugiau mažiau visos nelabai. Šiaip man beveik niekada nepatinka bumsinės dainos. Bet jos, kaip ir eurovizinės skaitosi, tai man geriau patylėt su savo vertinimais, nes aš negaliu būti objektyvi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nikiukas @ 2015 01 14, 14:00)

Nežinau biggrin.gif

Aš ieškojau tokių, kurios patiktų. O jei nekabindavo, paprasčiausiai išjungdavau. Prie kai kurių grįžau.

Šiaip visgi laukiu, kaip jos atrodys įvilktos į rūbą, t.y. šeštadienį.

Žiūrėkit, kaip ir skaičiau, bet neįsigilinau į labai svarbią mintį:

Į atranką su savo pasirinkta daina atėjęs atlikėjas iki finalo gali nebesiskirti su savo daina ir neatiduoti jos kitiems.

Taigi, Edgaras ir Vaidas savo dainų kitiems dainuoti turbūt nė neduos smile.gif Kaip ir logiška.
Vadinasi, net nėra prasmės svarstyti, kaip atrodytų tos dainos, jei jas sudainuotų kažkas kitas. Nebent visiškai priartėjus finalui.

Kas nematėt, Zilnio straipsnis:

http://www.lrytas.lt...atranka.htm?p=2

Kaip tik skaitau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 14 sausio 2015 - 14:19
QUOTE(nikiukas @ 2015 01 14, 14:00)

Skęstu man tragiška depresucha, visai ne eurovizijai, kur vienos dainos šou ir kur norisi nevirkauti ir nemiegoti tą vakarą. Man primena belgų berods Moher, kur atėjo storulis apie savo mamačką pavirkaut doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 14, 15:19)
Žiūrėkit, kaip ir skaičiau, bet neįsigilinau į labai svarbią mintį:

Į atranką su savo pasirinkta daina atėjęs atlikėjas iki finalo gali nebesiskirti su savo daina ir neatiduoti jos kitiems.

Taigi, Edgaras ir Vaidas savo dainų kitiems dainuoti turbūt nė neduos  smile.gif Kaip ir logiška.
Vadinasi, net nėra prasmės svarstyti, kaip atrodytų tos dainos, jei jas sudainuotų kažkas kitas. Nebent visiškai priartėjus finalui.

Bet tai keistai tada gaunasi. Tai jie savo dainų neduos, o kitų dainuos? unsure.gif
Aš jų vietoje tai leisčiau kitiems dainuot. Vistiek dainai reklama. O galų gale, jei ir pats neišvažiuosi, tai vistiek galbūt tavo daina važiuos.. Aišku, kiekvienas skirtingai mąsto.
Atsakyti
Visų pirma koks geras Zilnio straipsnis bigsmile.gif thumbup.gif
Nu protingas jis bičas thumbup.gif Būtinai paskaitykit.

QUOTE(tuktuk @ 2015 01 14, 14:34)
Bet tai keistai tada gaunasi. Tai jie savo dainų neduos, o kitų dainuos?  unsure.gif

Na aš taip supratau, kad jeigu jie sugalvos niekam neduoti dainos, tai jie kiekvieną šeštadienį tą pačią savo dainą ir dainuos g.gif Juk kiekvieną kartą paraleliai rinksim ir atlikėją, ir dainą (tiksliau, neįtikusius praspirsim tongue.gif ). Tai va tarkim lieka koks Edgaras iki galo ir dar keli finaliniai dalyviai. Tada... jau nepamenu pernai metų, ar pats pats galutinis variantas buvo kai rinkome atlikėją su viena daina ? T.y. tą pačią dainą sudainavo iš eilės trys?

QUOTE(tuktuk @ 2015 01 14, 14:34)
B
Aš jų vietoje tai leisčiau kitiems dainuot. Vistiek dainai reklama. O galų gale, jei ir pats neišvažiuosi, tai vistiek galbūt tavo daina važiuos.. Aišku, kiekvienas skirtingai mąsto.

Edgaras gal ir duotų. Gal. Nes jis man labai neblogas vyriokas atrodo, gerietis toks.
Jei Vaidas, tai galiu beveik lažintis, kad neduotų blush2.gif Taigi jis ne autorius. Beje, daina iš jo būsimo albumo, kaip rašo. Ir jis nori būtent pats išvažiuoti ir dainuoti EV.
Jau pernai jis rodė neprielankumą Vilijai (ne ekrane). Deja konkurencija...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 14 sausio 2015 - 14:46