Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (2)

Čia rimtai graikų??? https://www.youtube....h?v=EB0rrYSfQmk
Jei taip, tai viskas, turime laimėtoją, galime ir pabaigti konkursą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ida66 @ 2015 01 13, 10:12)
Oficialus dainos "Skęstu" video klipas:
https://www.youtube....h?v=SZuuArQdG00

Muzika- Leon Somov, Linas Strockis, Monika Linkytė
Žodžiai- Monika Linkytė
mirksiukas.gif

melodija man praeina, tiesa, nei eurovyžinė, bet dabar pagalvojau radusi, kas man Monikoje nepraeina. Balsas. Kažkoks vaikiškas, be skonio. Jazzu ta daina visai kitaip skambėtų.
Papildyta:
Vaido "vaikas"

https://www.youtube....h?v=CL6GZ1KusoM

nelabai, šį kart sodri instrumentuotė ir garso takeliai gerai surinkti, bet daina vėl nuobodi, nors ir greita, vieno vingio.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 01 14, 11:37)

Oi ką tu biggrin.gif blush2.gif Man tai absoliučiai ne schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif doh.gif blush2.gif
Atsakyti

Monikos dar kartą perklausiau, vistik gal ne g.gif
Beje, gyvas jos atlikimas man labiau patinka. Ir uždainis man gražesnis nei priedainis.
Oficialiame video tai nuobodokai skamba visgi g.gif
Papildyta:

Vaidas. Na... dar paskaičiau kaip jis ją pristato. Visgi per gerai apie tą dainą jis galvoja biggrin.gif Kad kojos pradėtų kilnotis tai jokiu būdu man ne smile.gif
Šiaip uždainis man gražus drinks_cheers.gif Kažkokią kitą dainą primena ( pabandysiu palyginti). Ne tai , kad copy paste, bet bendra nuotaika. O va priedainis tai man nekoks g.gif , nuobodus blush2.gif
Ir svarbiausias dalykas - klausant oficialaus video, na Vaido balsas šiai dainai tikrai ne ideliai dera g.gif Kažko trūksta, ar tai spalvingumo, net nežinau. Nebent gyvai geriau skambėtų (kuo nelabai tikiu g.gif blush2.gif ). Taip, kad atsiprašau Vaido gerbėjų blush2.gif blush2.gif , pomidorai gali eiti į trasą biggrin.gif , bet jei jis su šita daina eiti ketina, tai nekas. Reikia kito varianto.

Edgaro daina ir atlikimas jo No Perfect man skamba žymiai geriau ir įdomiau.

Dar variantas, kad kažkas kitas Vaido dainą geriau perdainuos g.gif Pvz. Edgaras ar Brūzga. Kažkaip bet kurį iš jų laisvai įsivaizduoju su šia daina. Edgaro tembras gražesnis nei Brūzgos. Bet pagal asmenybę (na toks strakalas makalas biggrin.gif ), gal net Brūzgai labiau ji tiktų.
Na Taduką su ja tai gal keista būtų girdėti biggrin.gif g.gif
O šiaip daina muzikaliai tai mano supratimu laabai jau paprastutė g.gif

Šiaip skaičiau, ir Jazu sakė, kad ne su šia daina Vaidą ten EV didžiojoje scenoje įsivaizduotų. Kad ir kaip jam simpatizuoja.

Beje, skaičiau Vaido FB, tai jis labai nori važiuoti ir labai rimtai nusiteikęs dėl to kovot.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 01 14, 12:37)

Eilinis eurovizinis bumsas rolleyes.gif Tokie būna arba aukštai ,arba lieka kažkur dugne. Bet nemanau, kad laimės schmoll.gif

QUOTE(mjforever @ 2015 01 14, 13:01)
melodija man praeina, tiesa, nei eurovyžinė, bet dabar pagalvojau radusi, kas man Monikoje nepraeina. Balsas. Kažkoks vaikiškas, be skonio. Jazzu ta daina visai kitaip skambėtų.
----
Vaido "vaikas"

https://www.youtube....h?v=CL6GZ1KusoM

nelabai, šį kart sodri instrumentuotė ir garso takeliai gerai surinkti, bet daina vėl nuobodi, nors ir greita, vieno vingio.

Aha, Jazzu turėtų labai gerai ją atlikt. Tokio tipo dainos - jos arkliukas. (Bet tai ne veltui nuojautą turėjau, kad Leon Somov prie jos prisidėjęs biggrin.gif ) Jei dainuotų Jazzu, tai gal dar pavyktų į finalą kaip nors iškopt, bet ir tai abejotina.
---

Man ta daina buvo viena tų, kuri iš pirmo karto įstrigo. Bet tai nejaugi niekam nesiasocijuoja ji su pernykšte Maltos daina? O ,kaip žinia, Malta nebuvo aukštai su ja (23 vieta). Ir jų dainos priedainis buvo geresnis nei Vaido dainos. Ir chebrytė scenoje buvo gana charizmatiška smile.gif
Dėl to aš labai abejoju dainos "This time" sėkme..
Na va, palyginimui, kaip atrodė Malta EV scenoj pernai:
https://www.youtube....h?v=E_hT08vzHt8
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 14 sausio 2015 - 12:54
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 14, 12:17)
Oi ką tu  biggrin.gif  blush2.gif  Man tai absoliučiai ne  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  doh.gif  blush2.gif

O kam rūpi kas man ar tau patinka? Svarbu Europai bus dyyydelis radijinis ir diskotekinis dance hyyyyytas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2015 01 14, 12:52)
Eilinis eurovizinis bumsas rolleyes.gif Tokie būna arba aukštai ,arba lieka kažkur dugne. Bet nemanau, kad laimės schmoll.gif

Priklausys dar nuo to, kokios kitos dainos. Kol kas tyla, ramybė, be ryšio dainos pateiktos
Atsakyti
Beje, jei norit siųst bumsą, tai mes gi irgi turim kažkokią bumsinę laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2015 01 14, 12:52)
Man ta daina buvo viena tų, kuri iš pirmo karto įstrigo. Bet tai nejaugi niekam nesiasocijuoja ji su pernykšte Maltos daina? O ,kaip žinia, Malta nebuvo aukštai su ja (23 vieta). Ir jų dainos priedainis buvo geresnis nei Vaido dainos. Ir chebrytė scenoje buvo gana charizmatiška smile.gif
Dėl to aš labai abejoju dainos "This time" sėkme..
Na va, palyginimui, kaip atrodė Malta EV scenoj pernai:
https://www.youtube....h?v=E_hT08vzHt8

Oi Maltos kiek kartų geresnė. Prieš Vaido dainą šedevras atrodo blush2.gif Ir tautiniai motyvai, ir tas atlikėjas fainulka charizmatiškas, ir bendras vaizdas scenoje smagus.
Jeigu Malta su tokia 23 buvo, tai Vaidas bus už borto į finalą.

O man žinot su kuo truputį asocijuojasi Vaido daina?
Ogi su šita:

https://www.youtube....h?v=g1j1qwQQ8-Q

Aišku, iki Blunt'o dainos Vaiduko dainuškai toooli toli. Bet va nuotaikos prasme ir aplamai kažkuo net nežinau. Tik ta Blunto daina man labai patinka. Ir pati daina, ir balsas. Ir labai pozityvi, va jinai kelia kojas.

QUOTE(Monteverte @ 2015 01 14, 12:55)
O kam rūpi kas man ar tau patinka? Svarbu Europai bus dyyydelis radijinis ir diskotekinis dance hyyyyytas smile.gif

Na bet niekaip netikiu, kad ir tų bumsų nebus geresnių blush2.gif Nu man ta graikų tai visiškai niekinė blush2.gif blush2.gif Na aš tokios muzikos ir nemėgstu blush2.gif Bet tai vistiek būna ir tų bumsų kokybiškesnių juk. Kiekvienais metais bent keli būna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 14 sausio 2015 - 13:00
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 14, 13:58)
Oi Maltos kiek kartų geresnė. Prieš Vaido dainą šedevras atrodo  blush2.gif  Ir tautiniai motyvai, ir tas atlikėjas fainulka charizmatiškas, ir bendras vaizdas scenoje smagus.
Jeigu Malta su tokia 23 buvo, tai Vaidas bus už borto į finalą.
----
O man žinot su kuo truputį asocijuojasi Vaido daina?
Ogi su šita:

https://www.youtube....h?v=g1j1qwQQ8-Q

Aišku, iki Blanto dainos Vaiduko dainuškai toooli toli. Bet va nuotaikos prasme ir aplamai kažkuo net nežinau. Tik ta Blunto daina man labai patinka. Ir pati daina, ir balsas. Ir labai pozityvi, va jinai kelia kojas.

tai va.. rolleyes.gif Dėl to ir sakau, kad neverta mums nei svarstyt apie ją. Jau viena tokia Eurovizijoj pratestuota ir gavosi šnipštas biggrin.gif

---

Irgi kažkiek primena drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 14, 14:00)
Na  bet niekaip netikiu, kad ir tų bumsų nebus geresnių  blush2.gif  Nu man ta graikų tai visiškai niekinė  blush2.gif  blush2.gif  Na aš tokios muzikos ir nemėgstu  blush2.gif  Bet tai vistiek būna ir tų bumsų kokybiškesnių juk. Kiekvienais metais bent keli būna.

Man to kokybiškesnio bumso pavyzdys būtų "Euphoria".
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2015 01 14, 13:01)
tai va.. rolleyes.gif Dėl to ir sakau, kad neverta mums nei svarstyt apie ją. Jau viena tokia Eurovizijoj pratestuota ir gavosi šnipštas biggrin.gif

Ne, kai tu įkėlei Maltos, tai net lyginti neina tų dainų ir atlikimo kokybės schmoll.gif schmoll.gif
Labai jau paprastutė ir pilka Vaido daina atrodo.
Nors žiūriu, įmetė Vaidas ją FB, tai visi giria. Na gal jo gerbėjai?

Edgaro žymiai geresnė.
Beje, ir klipas (nors sakiau, kad nemėgstu cirkų) Egdaro gražus. Skoningas. Nors ir primena klipas Coldplay Magic, na bet tiek to. Vistiek akiai gražu.

Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2015 01 14, 13:03)

Man to kokybiškesnio bumso pavyzdys būtų "Euphoria".

Na Euphoria jau labai kokybiškas bumbas. Tinkantis net ir bumso nemėgėjams biggrin.gif
Jau nekalbant apie vizualinį išpildymą, kuris turbūt nemažai kam žadą atėmė smile.gif
Papildyta:

-------
Rašė, kad viso 4 lietuvių autorių dainos. Taigi Vaido, Monikos, Edgaro. Ir dar kažkokia viena turi būt.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 14, 14:05)
Ne, kai tu įkėlei Maltos, tai net lyginti neina tų dainų ir atlikimo kokybės  schmoll.gif  schmoll.gif
Labai jau paprastutė ir pilka Vaido daina atrodo.
Nors žiūriu, įmetė Vaidas ją FB, tai visi giria. Na gal jo gerbėjai?
---
Edgaro žymiai geresnė.
Beje, ir klipas (nors sakiau, kad nemėgstu cirkų) Egdaro gražus. Skoningas. Nors ir primena klipas Coldplay Magic, na bet tiek to. Vistiek akiai gražu.

Kadangi aš ją automatiškai lyginu su Maltos pernykšte daina, tai aš ją iš karto atmetu. Bet jei nežinočiau, tai, ko gero, mane ji visai kabintų. Sakyčiau ji - svarstytinas variantas biggrin.gif Bet žinant pernai metų situaciją, sakau tai dainai - ne smile.gif Na nebent Vaidas parodytų kažką toookio kas iš sceninės pusės perspjautų tą Maltos pasirodymą. Bet laabai abejoju.. Maltos pagrindinis atlikėjas irgi buvo ne koks maušius, o simpatiškas ir charizmatiškas vyriokas. Bet vat ir nesuėjo europiečiams..
--
Man tai ją stipriai pagadino angliška versija. Nu nebe taip skamba kai kurie momentai(viskas dėl kalbos specifikos).
Atsakyti

--------
Geras biggrin.gif Prie Vaido dainos FB du žmonės sutarė, kad neša ji stiliumi į Blunt'o biggrin.gif Taigi, gal biškį atspėjau biggrin.gif blush2.gif blush2.gif

O čia Vaiduks parašė jos žodžius :

This Time I think I'm falling in Love
This time You‘re send from Heaven above
Oo....
My God, Stop for a minute and think,
How ‘bout we just go out for a drink

Oo....
‘Cause everytime I close My eyes I feel you near
I‘m feeling love, love love
Round and round and round and round and round we go
Round and round and round and round and rightd in my heart
This Time a I hope you don‘t mind
I‘ll help you put your troubles behind
Oo...
I know, there‘s a reason for this
ONE KISS – and you will see what you‘ve missed
Oo....
Round and round and round and round and right in my heart
Is this how it goes – I don‘t know
Ooo....
Round and round and round and round and right in my heart

Man patinka, kaip išdainuoja pažymėtą vietą.
Atsakyti