Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (2)

QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 13, 01:33)
Nu va radau vieną:

https://www.youtube....eature=youtu.be

Taip, kad ten 100 proc . Monika įdainavus.
Bet ką norit sakykit, šita daina jai tinka.

Nu va, kai antrą kartą klausau ir dar su vaizdu, tai kažkaip visai kitas įspūdis smile.gif Netgi patiko biggrin.gif Tikrai jai tinka ši daina. O kas ją kūrė? Beje, turiu įtarimą, kad iš šią dainą pavertus į anglų kalbą dingtų dalis gerumo blush2.gif Nes čia puikiai suskamba tas "skestu, gęstu" ir visos ilgos, tęsiamos galūnės, kurios anglų kalboje taip neskambėtų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2015 01 13, 00:52)
Nu va, kai antrą kartą klausau ir dar su vaizdu, tai kažkaip visai kitas įspūdis smile.gif Netgi patiko biggrin.gif Tikrai jai tinka ši daina. O kas ją kūrė? Beje, turiu įtarimą, kad iš šią dainą pavertus į anglų kalbą dingtų dalis gerumo blush2.gif  Nes čia puikiai suskamba tas "skestu, gęstu" ir visos ilgos, tęsiamos galūnės, kurios anglų kalboje taip neskambėtų blush2.gif

Šiaip aš prieš Moniką blush2.gif
Bet va šita daina tai ar tik ne geriausias variantas, kokį kada nors esu ją girdus atliekant.
Po antro paklausymo atrodo, kad idealiai jai tinkanti daina.

Bet tai kokia kvaila, jei atiduotų ją Šiaudikytei doh.gif doh.gif Aišku, paskui galės atsimainyt. Jei ateis eilė.
Šiaudikytė, tai įtariu, suagdins tą dainą blush2.gif blush2.gif

Ir tikrai tos galūnės nutęsiamos jai tinka. Visai kitaip net pats balsas skamba, atsiskleidžia.

LT lygiu čia gali būti hitas.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 13, 00:18)
Neringai paskui ją atidavė. Dar Jazu komentavo , sakė, kad viena blondinė be reikalo atidavė dainą kitai blondinei.
Ir aš tikrai su vaizdo įrašu mačiau Moniką gyvai tą dainą studijoje dainuojant. Buvo kažkur FB.
Jei čia Neringos balsas, tai, sakyčiau, per gerai Neringa varo  blush2.gif  blush2.gif

Eina sau, nusikratė prastos dainos, o ta ir paėmė. Tai ir nuskendo, nuskęs dar biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2015 01 13, 00:26)
Sunku įsivaizduot ką jaustų atlikėjai, jei kiti dainuotų jų dainą. Gal ir užpavydėtų biggrin.gif

Vilija gi normaliai šnekėjo, sakė, kad važiuotų, palaikytų tarkim Mią, džiaugtųsi, kad bent daina praėjo
Papildyta:
Mergytės, na nenuojaukit, tragiška daina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2015 01 13, 01:52)
Nu va, kai antrą kartą klausau ir dar su vaizdu, tai kažkaip visai kitas įspūdis smile.gif Netgi patiko biggrin.gif Tikrai jai tinka ši daina. O kas ją kūrė? Beje, turiu įtarimą, kad iš šią dainą pavertus į anglų kalbą dingtų dalis gerumo blush2.gif  Nes čia puikiai suskamba tas "skestu, gęstu" ir visos ilgos, tęsiamos galūnės, kurios anglų kalboje taip neskambėtų blush2.gif

Oficialus dainos "Skęstu" video klipas:
https://www.youtube....h?v=SZuuArQdG00

Muzika- Leon Somov, Linas Strockis, Monika Linkytė
Žodžiai- Monika Linkytė
mirksiukas.gif
Atsakyti
Jau galima balsuoti už labiausiai patikusią dainą.
Atsakyti
Maniau Lubio daina bus geriausia, bet angliška versija kažkaip nevežančiai skamba doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Soled @ 2015 01 13, 11:48)
Maniau Lubio daina bus geriausia, bet angliška versija kažkaip nevežančiai skamba doh.gif

Mums ji buvo brukama, tai ir įstrigo. Iš tiesų nieko išskirtinio ax.gif
Tikiuosi, kad žmonės atsitokės, o dar priedo kai atlikėjas toks beveidis ir su ne pagal amžių minkštokos spalvos balsu, tai... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 01 13, 00:08)
Nugi diedas jau amžiuj, turėtų labaiu jau užbaubt, o jis vis dar stilium paaugliukes pavirkint.

lotuliukas.gif ir vėl amžius kaltas.
Ir perstaičiau patvirkint lotuliukas.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 13, 00:23)
Bet visi jie geri iš pradžių  smile.gif

lotuliukas.gif

O šiaip tai nieko nesugaudau čia iš jūsų kalbų, kas ką dainuoja, kieno kuri daina, tik supratau, kad ta Vilma iš Australijos gali varyt duetu tiek su Tadu, tiek su Vaidu ir net už juos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ūla: 13 sausio 2015 - 12:33
QUOTE(Ūla @ 2015 01 13, 12:25)
lotuliukas.gif ir vėl amžius kaltas.
Ir perstaičiau patvirkint lotuliukas.gif
lotuliukas.gif

O šiaip tai nieko nesugaudau čia iš jūsų kalbų, kas ką dainuoja, kieno kuri daina, tik supratau, kad ta Vilma iš Australijos gali varyt duetu tiek su Tadu, tiek su Vaidu ir net už juos.

Nu moteris su kiaušiniais, žiūrėkit kokia balso spalva smile.gif Slėptis kai kuriems "vyrams", kurie tik pamekena ax.gif

http://www.wilmamusi..._frames_of_time 59.gif assa.gif sokiai.gif

http://www.wilmamusi...n_hundred_years ax.gif bis.gif sleep.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 01 13, 09:53)
Mergytės, na nenuojaukit, tragiška daina ax.gif

Normali ta daina, tik tiek, kad angliška versija man ją gerokai pagadino. O ar pavyktų su ja per EV bent į finalą iškopt - čia jau kitas klausimas rolleyes.gif Bet aš nematau ir kitų su kuriom galima būtų drąsiai pasakyt, kad pateksim cool.gif

QUOTE(Ida66 @ 2015 01 13, 10:12)
Oficialus dainos "Skęstu" video klipas:
https://www.youtube....h?v=SZuuArQdG00

Muzika- Leon Somov, Linas Strockis, Monika Linkytė
Žodžiai- Monika Linkytė
mirksiukas.gif

Cha! Taip ir įtariau ar tik nebus čia Somov nagų prikišęs biggrin.gif
Trečią kartą paklausius tai jau man visai neblogai pasidarė lotuliukas.gif Bet ji man labai ne eurovizinė atrodo.

Žodžiu, eilinį kartą per Euroviziją nebūsiu objektyvi doh.gif Vis per tą savo smalsumą.

Labai lauksiu komentarų tų, kurios pirmą kartą visas dainas klausys ax.gif

QUOTE(Soled @ 2015 01 13, 12:48)

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 13, 01:59)
Šiaip aš prieš Moniką  blush2.gif
--
Bet va šita daina tai ar tik ne geriausias variantas, kokį kada nors esu ją girdus atliekant.
Po antro paklausymo atrodo, kad idealiai jai tinkanti daina.
---
Šiaudikytė, tai įtariu, suagdins tą dainą 

laugh.gif Ai, aš šiais metais stengsiuosi taip iš karto nenusistatinėti prieš atlikėjus. Paprasčiau bus likti objektyviai. Jei bet kuris pasirodymas pasirodys vertas EV scenos, už tą ir balsuosiu blush2.gif
----
drinks_cheers.gif
--
aha, visko gali būt biggrin.gif Šiaudikytei tiktų tos labiau tipinės Eurovizinės.
Atsakyti
O kur rasti, kas atlieka tas dainas? ax.gif
Atsakyti
Labai aš nusivylus. Tiek delfis, tiek ir čia taip be ryšio balsuoja ax.gif
Išsiųsim vėl kokį kvanką ir finalą kaip savo ausis matysim ax.gif
Atsakyti