Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (2)

QUOTE(Monteverte @ 2015 01 13, 00:04)
Ir kaip čia Tadas tada gali būt? lotuliukas.gif

Dabar dėl Take My Love... MB per ausinuką klausė ir vėl vietomis nesuprasi Baumila ten ar WIlma La.
Karoče, ta Wilma La visur lipti pradėjo doh.gif  lotuliukas.gif Chebra, čia ženklas, įsiminkit mano žodį dry.gif

Ne ne, Tadas įraše ten juk tikrai nedainuoja, toje Končitos dainoje biggrin.gif Dėl šito būk tikra biggrin.gif
Bet jis arba pasirinko šitą dainą, arba jam parinko. Kitą šeštadienį juk su ja pasirodys (romantiškame amplua smile.gif ). Su striuke lotuliukas.gif lotuliukas.gif

------

O ta Wilma La tai čia australė, kiek suprantu g.gif biggrin.gif blush2.gif
Betgi ją kaip ir kėsinasi kitą šeštad. išmesti. Komisija vistiek jai balų neskyrė.

Skęstu įraše tai girdžiu Monikos balsą. Ir ją studijoje atliekant gabaliuką girdėjau. Neerzina manęs ta Skęstu, kažkaip tinka Moncei. Bet kad kažkas vau būtų , tai irgi ne.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 01 13, 01:08)
Aš tai Lubį palaikiau, kol kitų dainų negirdėjau, netikėjau tiesiog, kad bus geresnių, nuvertinau Lietuvą... bet realiai, moteros, jo balso spalva tokia skysta, kad baisu. Nugi diedas jau amžiuj, turėtų labaiu jau užbaubt, o jis vis dar stilium paaugliukes pavirkint. Wilma La krūčiau dainuoja, moteris cool.gif
Nebūsiu aš patenkinta, oi raukysiuos, jei Lubys važiuos cool.gif Nebent jis Factory hearts tobulai sudainuotų, bet abejoju ax.gif

Tai jei jo tembras minkštas tai jau čia baubk nebaubęs, nieko neišeis.

o tą jo dainą juk ir kiti atlikėjai dainuos, tai žiūrėsim gal ir bus kas užbaubs laugh.gif Nors šiaip tai aš už tai, kad kūrėjas turi važiuot su sava daina. Nežinau ar šiais metais darysiu išimtį, ar ne tongue.gif Lauksiu kitų pasirodymų.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 13, 00:09)
O ta Wilma La tai čia australė, kiek suprantu  g.gif  biggrin.gif  blush2.gif
Betgi ją kaip ir kėsinasi kitą šeštad. išmesti. Komisija vistiek jai balų neskyrė.
Skęstu įraše tai girdžiu Monikos balsą. Ir ją studijoje atliekant gabaliuką girdėjau. Neerzina manęs ta Skęstu, kažkaip tinka Moncei. Bet kad kažkas vau būtų , tai irgi ne.

Nu, australė. Nežinau, aš jau nieko nebežinau kas ten ir kur dainuoja. Man net tas Dangerous nebuvo aiški Milita g.gif Skęstu, tai skaičiau, kad Neringa nuskendo, o ne Monika doh.gif biggrin.gif

Be reikalo mergos čia tą nuorodą nagrinėjom, dabar nebus ramybės iki šeštadienio.
Bet tos Wilmos manau nereikia nuvertinti g.gif Ką ji čia veikė? Negalėjo jinai nedainuoti, būti kaip iš mėnulio nukristusi. Kaž-ką jinai vistiek dainuoja ir galbūt gerai. Gal jai ir reikia tos vienintelės jos dainos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2015 01 13, 00:07)

Na bet juk jis ir lietuviškoje versijoje neturi omeny cirko tiesiogiai. Juk perkeltine prasme tas karnavalas biggrin.gif

Na taip drinks_cheers.gif Bet va tas kluouno kostiumas blush2.gif blush2.gif Nu man trauma kažkokia tie klounai biggrin.gif blush2.gif

„This Time“ man labai faina iki priedainio. O va priedainis man skystokas blush2.gif blush2.gif Ir dar mažytę ištrauką ją atliekant Vaidą girdėjau, kaip tik priedainio gabaliuką. Ta vieta ir neskambėjo vau. Bet to įrašiusio dainą tai balsas man gražesnis nei Vaido šiaip g.gif blush2.gif blush2.gif Spalvų, ekspresijos, nuotaikingumo daugiau.
Jei radus jai tinkantį gražų tembrą, tai suskambėtų visai daina.

Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 13, 01:09)
pasirodys (romantiškame amplua  smile.gif ). Su striuke 

------

O ta Wilma La tai čia australė, kiek suprantu  g.gif  biggrin.gif  blush2.gif

lotuliukas.gif

---

Manęs irgi neerzina, bet kaži ar galima su ja bent į finalą pakliūt unsure.gif

--

Žiūriu, šiais metais vėl kabaretinio tipo dainą įtraukė.
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2015 01 13, 00:10)
o tą jo dainą juk ir kiti atlikėjai dainuos, tai žiūrėsim gal ir bus kas užbaubs laugh.gif Nors šiaip tai aš už tai, kad kūrėjas turi važiuot su sava daina. Nežinau ar šiais metais darysiu išimtį, ar ne tongue.gif Lauksiu kitų pasirodymų.

Bet tai pala. Jeigu aš gerai supratau, iškritęs lygtai gali pasiimti savo dainą?

QUOTE(Monteverte @ 2015 01 13, 00:12)
Skęstu, tai skaičiau, kad Neringa nuskendo, o ne Monika doh.gif  biggrin.gif
-------
Be reikalo mergos čia tą nuorodą nagrinėjom, dabar nebus ramybės iki šeštadienio.
Bet tos Wilmos manau nereikia nuvertinti g.gif Ką ji čia veikė? Negalėjo jinai nedainuoti, būti kaip iš mėnulio nukristusi. Kaž-ką jinai vistiek dainuoja ir galbūt gerai. Gal jai ir reikia tos vienintelės jos dainos? g.gif

Neringai paskui ją atidavė. Dar Jazu komentavo , sakė, kad viena blondinė be reikalo atidavė dainą kitai blondinei.
Ir aš tikrai su vaizdo įrašu mačiau Moniką gyvai tą dainą studijoje dainuojant. Buvo kažkur FB.
Jei čia Neringos balsas, tai, sakyčiau, per gerai Neringa varo blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 13 sausio 2015 - 00:18
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 13, 01:14)
Na taip  drinks_cheers.gif  Bet va tas kluouno kostiumas  blush2.gif  blush2.gif  Nu man trauma kažkokia tie klounai  biggrin.gif  blush2.gif
---
„This Time“ man labai faina iki priedainio. O va priedainis man skystokas  blush2.gif  blush2.gif  Ir dar mažytę ištrauką ją atliekant Vaidą girdėjau, kaip tik priedainio gabaliuką. Ta vieta ir neskambėjo vau. Bet to įrašiusio dainą tai balsas man gražesnis nei Vaido šiaip  g.gif  blush2.gif  blush2.gif  Spalvų,  ekspresijos, nuotaikingumo daugiau.
Jei radus jai tinkantį gražų tembrą, tai suskambėtų visai daina.

Tai ne visi gi gal klounais bus dainuodami ją laugh.gif

--

O kur tu girdėjai tą Vaido versiją? Kad dar niekur nėra jos įmestos.
Aš, pasirodo, sumaišiau su pirma laida doh.gif Galvojau, kad iš greitos dainos jis padarė lėtą. Dabar tik prisiminiau, kad pirmoje laidoje niekas nedainavo jokių Eurovizinių dainų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2015 01 13, 00:20)
Tai ne visi gi gal klounais bus dainuodami ją laugh.gif

--

O kur tu girdėjai tą Vaido versiją? Kad dar niekur nėra jos įmestos.

Na aš kažkaip pririšau šiuo atveju autorių prie dainos biggrin.gif
Bet tai aš nežinau, ar jis tikrai ją ir atiduotų?
Nors geras tas Edgariukas. Bet visi jie geri iš pradžių smile.gif

--------

Buvo gal 30 sek. trukmės įrašas, tik priedainio gabaliukas.

Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 13, 01:18)
Bet tai pala. Jeigu aš gerai supratau, iškritęs lygtai gali pasiimti savo dainą?

Galvoji, kad greit iškris? Nu tikiuosi, kad ne biggrin.gif Bet šiaip tai jo, šiais metais yra ta taisyklė unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 13, 01:23)
Na aš kažkaip pririšau šiuo atveju autorių prie dainos  biggrin.gif
Bet tai aš nežinau, ar jis tikrai ją ir atiduotų?
Nors geras tas Edgariukas. Bet visi jie geri iš pradžių  smile.gif

--------

Buvo gal 30 sek. trukmės įrašas, tik priedainio gabaliukas.

Šito tai nežinau biggrin.gif Sunku įsivaizduot ką jaustų atlikėjai, jei kiti dainuotų jų dainą. Gal ir užpavydėtų biggrin.gif

--

Mačiau aš tą nuorodą,kurią įkėlei, bet ten jokio video su Vaidu nebuvo. Pagalvojau, kad gal išėmė rengėjai.
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2015 01 13, 00:23)
Galvoji, kad greit iškris? Nu tikiuosi, kad ne biggrin.gif Bet šiaip tai jo, šiais metais yra ta taisyklė unsure.gif

Kodėl greit biggrin.gif ? Taip negalvoju. Bet jei ir kokiame pusfinalyje. Finale tai gal jau ir nebegalėtų atsiimti g.gif Nu tada logiška.

Šiaip gražiausia ir teisingiausia , kad autorius važiuoja su savo daina (nebent pas sugalvoja kitaip) .

Nu bet bandau įsivaizduoti, kaip kokią „Dangerous (S.O.S.)“ Tadas dainuoja tongue.gif A-a-a. A-au.A-a-a. A-au.
Juokinga biggrin.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2015 01 13, 00:26)

Mačiau aš tą nuorodą,kurią įkėlei, bet ten jokio video su Vaidu nebuvo. Pagalvojau, kad gal išėmė rengėjai.

Kokią nuorodą?
Tai kad aš nekėliau to gabaliuko.

Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 13, 01:27)
Nu bet bandau įsivaizduoti, kaip kokią „Dangerous (S.O.S.)“ Tadas dainuoja tongue.gif  A-a-a. A-au.A-a-a. A-au.
Juokinga  biggrin.gif  blush2.gif
----
Kokią nuorodą?
Tai kad aš nekėliau to gabaliuko.

laugh.gif man atrodo, ši daina niekam netiktų išskyrus Militą biggrin.gif
----
Ai, tai gal sumaišiau. Matyt, kažkuri kita dėjo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 13 sausio 2015 - 00:30
Nu va radau vieną:

https://www.youtube....eature=youtu.be

Taip, kad ten 100 proc . Monika įdainavus.
Bet ką norit sakykit, šita daina jai tinka.

Papildyta:

O Vaido nerandu. Ten buvo prastos kokybės trumpas video. Nepamenu, kas jį įdėjo.
Galėjo pvz. būti studijoje kokio žiūrovo nufilmuota g.gif
Atsakyti