Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (2)

QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 10, 23:55)
Tik į AŽ  biggrin.gif  blush2.gif  Nes dar užblokuos mane  biggrin.gif  doh.gif  blush2.gif

Ponia Tado Matrona, neužmirškite tada ir manęs, niekingos prielipos prie Tado blush2.gif
biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2015 01 10, 23:55)
EV - ne vieta kukulintis. va, Vaiduks šiandien ir nupjovė biški, ir vienoj vietoj atrodė, kad žodžiai susimakalavo, bet varė toliau užtikrintai. taip ir reik  cool.gif

Bet pripažinkim, kad jo dainos versija irgi nebuvo stipri mirksiukas.gif Gan vidutiniška.

Atsakyti

Tegul kurią nors laidą visi apsinuogina  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  blush2.gif
-------
Tik į AŽ  biggrin.gif  blush2.gif  Nes dar užblokuos mane  biggrin.gif  doh.gif  blush2.gif
Nu bet ne tik gėjams patiktų  biggrin.gif  Ir kai kurioms moterims  biggrin.gif  blush2.gif

liepei ir šventa biggrin.gif ir visus tokius apsinuoginusius ir išsiunčiam urmu biggrin.gif bus tokie Lithuanian Čipendales lotuliukas.gif vat tada tikrai gėjai subalsuotų lotuliukas.gif
--------------
atsiųsk ir man į AŽ 4u.gif biggrin.gif jau bais susidomėjau tuo torsu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 10, 23:57)
Bet pripažinkim, kad jo dainos versija irgi nebuvo stipri  mirksiukas.gif Gan vidutiniška.

Tai jis visada nuplimpina, nulėtina ir t.t., plimpila kažkoks blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 01 10, 23:57)
Ponia Tado Matrona, neužmirškite tada ir manęs, niekingos prielipos prie Tado blush2.gif
biggrin.gif

Klausykit, aš ne kokia savadautoja lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Nu gerai, išimties tvarka judviems atsiųsiu biggrin.gif

O kitos galit pačios eit į FB pasigrožėt smile.gif Nesislepia jis ten rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 10, 23:56)
nu  drinks_cheers.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Strrrrrrikšaitės gerbėja  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ingėnai, Strišššškaitė .. Strišššškaitė.. ne Strikkkkkšaitė lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Bet pripažinkim, kad jo dainos versija irgi nebuvo stipri  mirksiukas.gif Gan vidutiniška.

nu biški geriau nei vidutiniška. ir atrodė vaikis gražiai rolleyes.gif net šūbos nereikėjo hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 01 10, 23:49)
Rimtai? O kiek jam metukų?

lotuliukas.gif Montevertei šiandienos klausimas biggrin.gif

Nu bet ne tik gėjams patiktų  biggrin.gif  Ir kai kurioms moterims  biggrin.gif  blush2.gif

jėz, Ingėnai, tai kas ten tokio? Greit prašom tempt į dienos šviesą lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ūla: 11 sausio 2015 - 00:00
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 11, 00:55)
Tik į AŽ  biggrin.gif  blush2.gif  Nes dar užblokuos mane 

Oho, čia jau įdomu blush2.gif Laukiu cool.gif

QUOTE(blackkiss @ 2015 01 11, 00:55)
ne, aš dar tikiu Edgaru biggrin.gif manau šiaip jam šiandien kažkas ne taip buvo... nu kiek žiūrėdavau auksinį balsą, laisvai jautėsi unsure.gif
----------------
nu bet žiauri tu šiandien, tuktuk biggrin.gif vienam galvą nukirst, kitam kad nugarą susuktų lotuliukas.gif  doh.gif kiba labai nori strrrrriškaitę prastumt?

visas įdomumas prasidės kitą šeštadienį biggrin.gif
---
nee, ne iki tokio lygio žiauri lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2015 01 10, 23:58)
liepei ir šventa biggrin.gif ir visus tokius apsinuoginusius ir išsiunčiam urmu biggrin.gif bus tokie Lithuanian Čipendales  lotuliukas.gif  vat tada tikrai gėjai subalsuotų  lotuliukas.gif
--------------
atsiųsk ir man į AŽ  4u.gif  biggrin.gif jau bais susidomėjau tuo torsu biggrin.gif

Bet šiaip rimtai galėtų būti keli vyriokai biggrin.gif

-----

Nu gerai, pagal pažintis biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti

o man patiko smile.gif ne Cohenas ir ne BJ aišku, bet nebuvo blogai...
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 01 10, 23:58)
Tai jis visada nuplimpina, nulėtina ir t.t.,  plimpila kažkoks blush2.gif

jamk pomidoriukų pomidorai2.gif
Atsakyti