Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (2)

QUOTE(Monteverte @ 2015 01 12, 23:04)
Klausykit, čia nesąmonė kažkokia. Sumaišyta juk g.gif Aš nieko prieš prieš Wilma La, bet tai akivaizdžiai tai jinai buvo su Končitiniu balsu, nu kaip galėjo ji dainuoti toje nuorodoje įdėtą Factory hearts? Ten gi Tadas  g.gif
Ingėnai, todėl Tau ir atrodo balsas pensininko g.gif

Nu žinok šitą klausau vėl biggrin.gif
Šiaip daina tai faina visai (kai įkalbėjai smile.gif ). Tik kažkaip senamadiška jinai g.gif blush2.gif
Net nežinau, aišku, kažkiek pertvarkyti ją galima (o gal tame ir vinis?).
Bet ten tikrai ne Tadas įrašytas schmoll.gif schmoll.gif Iš viso kažkaip perdirbtas balsas ten atrodo. Ir abejoju, ar Tadui ji tiktų g.gif blush2.gif
Nes čia kaip prislopintas tembras pagal užmanymą. O jo balsas aiškus ir skaidrus.

Sakai, Wilma La ten pavarė toj dainoj, kuri mane išgąsdino lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Nežinau, bijau aš to varianto ir besijungti biggrin.gif blush2.gif

QUOTE(Monteverte @ 2015 01 12, 23:20)
Reikia nerealiai geros dainos, tada gali būti nors ir samoa kalba smile.gif

Aš manau, kad sava kalba tiktų, jei yra kažkokių tautinių motyvų. Na arba pavieniai atvejai. Tarkim, labai patiko estų daina atlikta mergiotės estų kalba, dabar tingiu ieškot blush2.gif blush2.gif Įdomiai jinai balses ištęsdavo, kažkaip egzotiškai skambėjo ir anglų k. matyt taip neskambėtų.
O šiaip aš visgi už eurovizines dainas anglų kalba.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 12 sausio 2015 - 23:35
QUOTE(Monteverte @ 2015 01 13, 00:04)
This time, nu balalaika kažkokia. Čia labai reiktų didesnio balso stiprumo, o ne apsikerėjusio Aivuko su kepeliūšiu stiliuko
---
Factory Hearts
Per ir primena pernai antrą vietą tos porytės. MB jau sako, kad mes nugalėsim lotuliukas.gif jei neišsiųsim šito, tai patys kalti, chebra, tada nevarykit ant LT cool.gif
--
Not Perfect- nu gerai, bet aš vistiek eisiu dirbti į fabriką tongue.gif aš už Factory. Čia reikia geresnio balso. Gali mokytis kiek nori pas Stonytes, bet netgi lietuviškai skamba geriau, neskamba jis angliškai ir šiaip. Čia jau reiktų balsiuko kaip tos moters, kur laimėjo su Molitva g.gif

lotuliukas.gif

--

nu *****, reik eit dar paklausyt kas per daina. Aš jos net nepamenu (išskyrus pavadinimą laugh.gif )

--

Man įdomu kaip kiti šią dainą sudainuo/perdarys.

QUOTE(Monteverte @ 2015 01 13, 00:20)
Reikia nerealiai geros dainos, tada gali būti nors ir samoa kalba smile.gif

Man šiaip irgi taip atrodo. Bet, kaip paaiškėjo, mes neturim tokios dainos, kuri būtų vaau laugh.gif Man atrodo, kad "Not perfect" yra stipriausia tarp šių ką turim, bet man angliška versija neskamba nors tu ką doh.gif
Atsakyti
http://faktai.lt/lie...s-kureju-daina/
g.gif
Čia iš viso įdomiai rašo, kad tai airių parašyta g.gif jau tada nuo airių tikriausiai realių balsų gautume g.gif
Paspaudus: http://www.reverbnat...arts-feat-ralfi
ir Ralfi tipo prisidėjo, padainavo g.gif

Aš jau nieko neraukiu, bet aš tik už šitą dainą. Melsiuos kengūroms, o man kas? Baisiai čia cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 13, 00:34)
O šiaip aš visgi už eurovizines dainas anglų kalba.

O tau neatrodo, kad Edgariuko daina lietuviškai žymiai geriau skamba nei angliškai?
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2015 01 12, 23:37)

Man šiaip irgi taip atrodo. Bet, kaip paaiškėjo, mes neturim tokios dainos, kuri būtų vaau laugh.gif Man atrodo, kad "Not perfect" yra stipriausia tarp šių ką turim, bet man angliška versija neskamba nors tu ką doh.gif

O man turbūt vienintelei ta angliška versija patinka blush2.gif Nors ir komisija kritikavo būtent anglišką variantą.

Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2015 01 12, 23:39)

Aš jau nieko neraukiu, bet aš tik už šitą dainą. Melsiuos kengūroms, o man kas? Baisiai čia cool.gif

Faina daina drinks_cheers.gif

Bet pvz. Tadui ji būtų per daug rami g.gif Flegmiška (pagal įdainuotą variantą). Tas priedainis labai ramus.

Jei parinkus tinkamą atlikėją, ją tikrai galima įsimylėti drinks_cheers.gif

Arba net duetą čia kažkaip įsivaizduoju.

QUOTE(tuktuk @ 2015 01 12, 23:39)
O tau neatrodo, kad Edgariuko daina lietuviškai žymiai geriau skamba nei angliškai?

Man neatrodo blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 13, 00:40)
O man turbūt vienintelei ta angliška versija patinka  blush2.gif  Nors ir komisija kritikavo būtent anglišką variantą.

Tai gal dėl to, kad tu nusistačius prieš lietuvių kalbą Eurovizijoje? Tame įraše jis net neišdainuoja visko.. Man tai tikrai žymiai silpniau nei lietuviškame variante doh.gif unsure.gif Na, bet visas dainavimas pasimatys šeštadienį.
Papildyta:
Aai, nu taigi "Factory hearts" čia ta, kur sakiau, kad kažką depešiško ten girdžiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2015 01 12, 23:44)
Tai gal dėl to, kad tu nusistačius prieš lietuvių kalbą Eurovizijoje?  Tame įraše jis net neišdainuoja visko.. Man tai tikrai žymiai silpniau nei lietuviškame variante doh.gif  unsure.gif Na, bet visas dainavimas pasimatys šeštadienį.

Na kad kategoriškai nusistačiusi tai ne biggrin.gif
Tiesiog man patinka kitų šalių tautiniai motyvai, nes atrodo egzotiškai. O lietuviškai tai jau perdaug įprasta mūsų ausiai blush2.gif Gal kitiems ir razinka, o aš pati jos nejausčiau blush2.gif

Aš nusistačiusi prieš cirko temą blush2.gif Ypač klounus blush2.gif blush2.gif Nepatinka nuo vaikystės.
Neįsiklausiau, o apie ką angliškas tekstas?
Išimtas cirko tema buvo charizmatiškas garbanius ispanas blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2015 01 12, 23:46)

Aai, nu taigi "Factory hearts" čia ta, kur sakiau, kad kažką depešiško ten girdžiu biggrin.gif

Depešų aš neperlabiausiai ir žinau blush2.gif blush2.gif , bet man tai labiau irgi į Bitlus neša g.gif blush2.gif

Tiesa, klausiau dar kartą visgi „No More Tears“. Gal dėl to, kad po miegučio ir kai apie Končitą pakalbėjot - nu pati daina tai visai nieko. Jei tą tembrą atmetus. Tas tembras tikrai končitiškas - nei vyro, nei moters g.gif Arba pvz. Cher gal kiek primena. Kažkodėl pirmus kartus klausant tas tembras mane stipriai užtraumavo blush2.gif blush2.gif
Nors pagalvojus, ir Končitos daina patiko. Ir Cher kaip atlikėja man visai nieko.

Papildyta:

Ne, ne Cher tipo ten. Visgi girdisi, kad ten vyras. Net nežinau, kodėl ji mane taip išgąsdino biggrin.gif doh.gif doh.gif Kažkaip nepaaiškinamai.

Gal ir kitos dainos paskui reabilituosis g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 13, 00:48)
Na kad kategoriškai nusistačiusi tai ne  biggrin.gif
Tiesiog man patinka kitų šalių tautiniai motyvai, nes atrodo egzotiškai. O lietuviškai tai jau perdaug įprasta mūsų ausiai  blush2.gif  Gal kitiems ir razinka, o aš pati jos nejausčiau  blush2.gif
---
Aš nusistačiusi prieš cirko temą  blush2.gif  Ypač klounus  blush2.gif  blush2.gif  Nepatinka nuo vaikystės.
Neįsiklausiau, o apie ką angliškas tekstas?
Išimtas cirko tema buvo charizmatiškas garbanius ispanas  blush2.gif

O man tai truputį kliūna tas daugelio šalių pataikavimas anglų kalbai blush2.gif Patys britai juokiasi doh.gif Man būtų daug įdomiau, jei įvestų tokią taisyklę, kad šalys dainuotų tik sava kalba rolleyes.gif Gal nieko nesakyčiau, jei visi dainuotų švaria anglų kalba.. O juk dažniausiai visi laužo liežuvius ir dažnai gaunasi juokingai.
----
Aš irgi labai nemėgdavau cirke klounų laugh.gif Bet šioje dainoje man kažkaip netrukdo tai.

Angliškas tekstas apie tai kad "jis netobulas bla bla" (kaip ir visos popsinės dainos biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2015 01 12, 23:59)

Angliškas tekstas apie tai kad "jis netobulas bla bla" (kaip ir visos popsinės dainos biggrin.gif )

Nu tai va, tas ne cirkas , neutralu ir man tinka smile.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 12, 23:59)
Tiesa, klausiau dar kartą visgi „No More Tears“. Gal dėl to, kad po miegučio ir kai apie Končitą pakalbėjot - nu pati daina tai visai nieko. Jei tą tembrą atmetus. Tas tembras tikrai končitiškas - nei vyro, nei moters  g.gif  Arba pvz. Cher gal kiek primena. Kažkodėl pirmus kartus klausant tas tembras mane stipriai užtraumavo  blush2.gif  blush2.gif
Nors pagalvojus, ir Končitos daina patiko. Ir Cher kaip atlikėja man visai nieko.

Ir kaip čia Tadas tada gali būt? lotuliukas.gif

Dabar dėl Take My Love... MB per ausinuką klausė ir vėl vietomis nesuprasi Baumila ten ar WIlma La.
Karoče, ta Wilma La visur lipti pradėjo doh.gif lotuliukas.gif Chebra, čia ženklas, įsiminkit mano žodį dry.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 13, 00:59)
Depešų aš neperlabiausiai ir žinau  blush2.gif  blush2.gif , bet man tai labiau irgi į Bitlus neša  g.gif  blush2.gif
---

Gal ir kitos dainos paskui reabilituosis  g.gif  smile.gif

Pati pati pradžia tai tikrai bitliška drinks_cheers.gif Paskui man ten susirodė keli depešiški motyvai.
----

Gali būti, kad po kelių paklausymų ir daugiau dainų reabilituosis, bet reikia prisiminti pirmą įspūdį mirksiukas.gif ( O pirmas įspūdis man nekoks buvo beveik visų paklausius doh.gif biggrin.gif Įsiminė tik "This time" )

Aš dabar antrą kartą paklausiau tą "Factory hearts", tai geriau susiklausė nei pirmą. Bet tai *****, nu Eurovizijai, man rodos, su tokia vėl visiškas šnipštas būtų unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 13, 01:02)
Nu tai va, tas ne cirkas , neutralu ir man tinka  smile.gif  blush2.gif  blush2.gif

Na bet juk jis ir lietuviškoje versijoje neturi omeny cirko tiesiogiai. Juk perkeltine prasme tas karnavalas biggrin.gif
Atsakyti
Aš tai Lubį palaikiau, kol kitų dainų negirdėjau, netikėjau tiesiog, kad bus geresnių, nuvertinau Lietuvą... bet realiai, moteros, jo balso spalva tokia skysta, kad baisu. Nugi diedas jau amžiuj, turėtų labaiu jau užbaubt, o jis vis dar stilium paaugliukes pavirkint. Wilma La krūčiau dainuoja, moteris cool.gif
Nebūsiu aš patenkinta, oi raukysiuos, jei Lubys važiuos cool.gif Nebent jis Factory hearts tobulai sudainuotų, bet abejoju ax.gif
Atsakyti