Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (2)

QUOTE(Ūla @ 2015 01 12, 20:48)
Neklausysiu nė vienos, specialiai, žiūrėsiu, kaip klausysis pirmą kartą šeštadienį. Tik pasiskaičius jūsų komentarus liūdnavoka daros  unsure.gif

Ir labai teisingai darai. Aš jau smarkiai pasigailėjau, kad klausiau. Vistiek šeštadienį, manau, dauguma geriau skambės.

Beje, kaip supratau, kitoje laidoje kris du? Na faktiškai dvi, nebent žiūrovai už jas subalsuos.
Atsakyti
As irgi nieko neklausau.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 12, 18:17)
Kai pasakei, prisiminiau, dar pažiūrėjau, taip , trečias.
Bet ta versija , kur pateikta, su tuo siaubingu verkiančiu vokalu ... silpnų nervų geriau neklausyti  doh.gif  doh.gif

Jetau kaip suintrigavai doh.gif O dabar negaliu perklausyti, tik po 1,5 val. ka-kur, bet ir tai nežinau ar galėsiu doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingute_33 @ 2015 01 12, 20:41)
Mane tai šiek tiek nuvylė Karavanas baigės angl. versija, lt skamba daug geriau

Bet šunys loja, o karavanas eina biggrin.gif mirksiukas.gif
Aš nepiktai čia, tiesiog šiaip, pralinksminti norėjau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 12, 21:14)
Bent jau kai kurias (ir Tado tame tarpe) neutralūs balsai. Nu negi galėtų jis taip baisiai  , iš viso ten pencininko balsas.
---
Aš tik Egdaro balsą pažinau.
Na į kitas ir nesigilinau, tik bendrą vaizdą bandžiau susidaryt.
---
Tai va Edgaro vienintelė ir užkabino. Bent kol kas.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu aš ir galvoju, kad visai kažkks ne toks tembras laugh.gif
---
Aš dar Mijos atskyriau biggrin.gif
---
Bet tai ta angliška versija.. doh.gif turbūt pirmą kartą visoje Lietuviškos EV istorijoje man daina neskamba angliškai doh.gif Arba čia dėl to, kad lietuviškai kelis kartus ją girdėjau g.gif

QUOTE(atverklanga @ 2015 01 12, 21:23)
Man labai faina "Factory hearts"  rolleyes.gif  Bet kas is esamu atlikeju gerai ja ispildytu? Gal Lubys nebent
---
"Perfect" patiko, bet ja reikia galingai sudainuot. Kad priedainis ryskus butu.
---

O klausykit, taip iseina, Baumilos "I'm feeling love" ir yra "This time"? Nes dainos pavadinimuu "I'm feeling love" as nerandu  g.gif

Šiaip gana įdomi, bet labai ne Eurovizijos formatas.
Čia tik man toks jausmas, kad jos kūrėją įkvėpė Depeche Mode? rolleyes.gif
---
Taip, reikia, kad priedainis būtų sudainuotas laabai galingai. O šiame įraše to pasigedau..
--
g.gif Geras, net nepagalvojau. Vaidas turbūt ją labai smarkiai pakeitė. Jau nebepamenu kaip jis ten dainavo, bet tikrai būčiau prisiminus, jei būtų atlikęs būtent šitą versiją.

QUOTE(Ūla @ 2015 01 12, 21:36)

"Tadas Juodsnukis dainavo „No more tears“. Sigutė Stonytė žavėjosi Tado balsu ir jame matė daug galimybių, taip pat siūlė nusirengti bereikalingą striukę."
Tadas EV scenoj šąla - tai su kailiais, tai su striuke

laugh.gif Gal ten šildymas neįjungtas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2015 01 12, 21:19)

laugh.gif Gal ten šildymas neįjungtas lotuliukas.gif

Bet tai kaip kiti ? tongue.gif Arba konkurentų darbas biggrin.gif - prieš jam žengiant į sceną išjungia lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 12, 22:25)
Bet tai kaip kiti ? tongue.gif  Arba konkurentų darbas  biggrin.gif - prieš jam žengiant į sceną išjungia 

lotuliukas.gif nu jei ir trečioj laidoj su kokia fufaike išeis, tai ir patikėsiu laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2015 01 12, 21:29)
lotuliukas.gif nu jei ir trečioj laidoj su kokia fufaike išeis, tai ir patikėsiu laugh.gif

Šiaip mačiau, kad kailinę kepurę turi. Tai manau ne veltui, ruošiasi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 12, 22:32)
Šiaip mačiau, kad kailinę kepurę turi. Tai manau ne veltui, ruošiasi  lotuliukas.gif

Tai viskas tada aišku laugh.gif

--

Įdomu būtų sužinoti kaip kitos galvoja kokią įtaką daro dainos atlikimas sava arba anglų kalba. Ar anglų kalba dainuojant galima tikėtis daugiau pliusų nei savąja? O gal tai visai nesvarbu?
rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 12, 17:05)
Perklausiau visas (na nepilnai, bet bendram vaizdui susidaryt). Atrodo, kad Edgaro „Not Perfect“  geriausia  g.gif

man irgi taip pradeda atrodyti g.gif tik kad geriausia iš šitų, nereiškia, kad labai gera apskritai g.gif

"This Time" visai nieko pasirodė, iki priedainio, priedainis lievas totaliai rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 12 sausio 2015 - 22:05
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 12, 21:32)
Šiaip mačiau, kad kailinę kepurę turi.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Gal jį drebulys apima vos pagalvojus, kad gali tekt į tikrą euroviziją važiuot lotuliukas.gif
Atsakyti
Say you love me, miela, bet nieko gero su ja nesulauksime
Skęstu, tai nė pro kur
Take my Love, tokia visiška oriental, įdomi, tikrai įdomi. Primena kaip Chošnau kokį smile.gif
The right way - tvarkinga, bet nuoboda, ala Mariah Carey plius bažnytinis choras, kur dainuoja dainas apie Jesus biggrin.gif
This time, nu balalaika kažkokia. Čia labai reiktų didesnio balso stiprumo, o ne apsikerėjusio Aivuko su kepeliūšiu stiliuko ax.gif
Dangerous - gali būti hitas g.gif tik kaip sakote reikia daug neurų paaukoti biggrin.gif ir ar tokia jaunutė išneš mūsų šalį ar sugebės, ar nesudrebės g.gif
Es Tut Mir Nicht Leid - gal ir yra tokių dainų gerbėjų, gal ir nemažai, bet mane pykina, eičiau į wc. Aš dar per greita, per energinga ir per jauna tokių klausytis, miegas ima
Factory Hearts - tipo Beatles stiliukas kažkoks bigsmile.gif kabina bliamba, taigi čia mūsų numylėtinis, nia, Ingėniuk? Per ir primena pernai antrą vietą tos porytės. MB jau sako, kad mes nugalėsim lotuliukas.gif jei neišsiųsim šito, tai patys kalti, chebra, tada nevarykit ant LT cool.gif
Feel my love - gryna eurovizinė, galėtų būti hitas aišku, bet ir perdaug jau girdėta, nuvalkiota atrodo, kartais tokios ir visai nepraeina, nors ir scena efektinga ir mergina graži atlieka g.gif man asmeniškai tai ne, aš nenorėčiau, kad atstovautų
No more tears, tikrai neblogiausias variantas, tas balsas labai jau įdomus, ala Končitinis, bet nuobodu visgi
Not Perfect- nu gerai, bet aš vistiek eisiu dirbti į fabriką tongue.gif aš už Factory. Čia reikia geresnio balso. Gali mokytis kiek nori pas Stonytes, bet netgi lietuviškai skamba geriau, neskamba jis angliškai ir šiaip. Čia jau reiktų balsiuko kaip tos moters, kur laimėjo su Molitva g.gif Visgi manau, kad Lubiukui geriau greitesnės dainytės, tokios kaip Get Lucky ir pan.
Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 12, 17:04)
Klausau Tado būsimą dainą „No More Tears“, o ne  doh.gif  doh.gif   g.gif

Nesupratau???? Tai kas tada Factory dainuoja? doh.gif lotuliukas.gif

Klausykit, čia nesąmonė kažkokia. Sumaišyta juk g.gif Aš nieko prieš prieš Wilma La, bet tai akivaizdžiai tai jinai buvo su Končitiniu balsu, nu kaip galėjo ji dainuoti toje nuorodoje įdėtą Factory hearts? Ten gi Tadas g.gif
Ingėnai, todėl Tau ir atrodo balsas pensininko g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 12 sausio 2015 - 23:10
QUOTE(tuktuk @ 2015 01 12, 21:37)
Įdomu būtų sužinoti kaip kitos galvoja kokią įtaką daro dainos atlikimas sava arba anglų kalba. Ar anglų kalba dainuojant galima tikėtis daugiau pliusų nei savąja? O gal tai visai nesvarbu?
rolleyes.gif

Reikia nerealiai geros dainos, tada gali būti nors ir samoa kalba smile.gif
Atsakyti