Say you love me, miela, bet nieko gero su ja nesulauksime
Skęstu, tai nė pro kur
Take my Love, tokia visiška oriental, įdomi, tikrai įdomi. Primena kaip Chošnau kokį
The right way - tvarkinga, bet nuoboda, ala Mariah Carey plius bažnytinis choras, kur dainuoja dainas apie Jesus
This time, nu balalaika kažkokia. Čia labai reiktų didesnio balso stiprumo, o ne apsikerėjusio Aivuko su kepeliūšiu stiliuko
Dangerous - gali būti hitas
tik kaip sakote reikia daug neurų paaukoti
ir ar tokia jaunutė išneš mūsų šalį ar sugebės, ar nesudrebės
Es Tut Mir Nicht Leid - gal ir yra tokių dainų gerbėjų, gal ir nemažai, bet mane pykina, eičiau į wc. Aš dar per greita, per energinga ir per jauna tokių klausytis, miegas ima
Factory Hearts - tipo Beatles stiliukas kažkoks
kabina bliamba, taigi čia mūsų numylėtinis, nia, Ingėniuk? Per ir primena pernai antrą vietą tos porytės. MB jau sako, kad mes nugalėsim
jei neišsiųsim šito, tai patys kalti, chebra, tada nevarykit ant LT
Feel my love - gryna eurovizinė, galėtų būti hitas aišku, bet ir perdaug jau girdėta, nuvalkiota atrodo, kartais tokios ir visai nepraeina, nors ir scena efektinga ir mergina graži atlieka
man asmeniškai tai ne, aš nenorėčiau, kad atstovautų
No more tears, tikrai neblogiausias variantas, tas balsas labai jau įdomus, ala Končitinis, bet nuobodu visgi
Not Perfect- nu gerai, bet aš vistiek eisiu dirbti į fabriką
aš už Factory. Čia reikia geresnio balso. Gali mokytis kiek nori pas Stonytes, bet netgi lietuviškai skamba geriau, neskamba jis angliškai ir šiaip. Čia jau reiktų balsiuko kaip tos moters, kur laimėjo su Molitva
Visgi manau, kad Lubiukui geriau greitesnės dainytės, tokios kaip Get Lucky ir pan.
Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 12, 17:04)
Nesupratau???? Tai kas tada Factory dainuoja?
Klausykit, čia nesąmonė kažkokia. Sumaišyta juk
Aš nieko prieš prieš Wilma La, bet tai akivaizdžiai tai jinai buvo su Končitiniu balsu, nu kaip galėjo ji dainuoti toje nuorodoje įdėtą Factory hearts? Ten gi Tadas
Ingėnai, todėl Tau ir atrodo balsas pensininko