Ačiū už straipsnį apie AM ir Lukošių, Ingėnai
Nu pagaliau įdėjo tas dainas, tik kaip tyčia neturiu laiko įdėmiau paklausyt kiekvienos
Supratau tai, kad Edgaro daina turbūt man geriausia Bet man kažkaip visai nesiklauso tas angliškas jos atlikimas Nesuprantu kame reikalas - ar tai frazės per trumpos kai kurios, ar tai per ilgos. Kažkas ne taip Lietuviška versija man žymiai geriau skamba..
Kita dain, kuri įstrigo, tai "This time". Smagi, bet labai susiasocijavo su pernykšte Maltos daina Nepamenu jau ar jie buvo su ja aukštai, ar ne.
Bet faktas, kad taip gerai nebus kaip kad jie atliko tokio tipo dainą. Jai reikia daug chebros scenoje.
https://www.youtube....h?v=Qxi5C-lGX2Y
Iš lėtų įsimiminė "Say you love me". Bet tai nuobodu kažkaip.
Tado dainos pradžia lyg ir nieko pasirodė, bet paskui nieko gero. Bet tai ar ten tikrai jis įdainavęs? Kažkaip visai nepanašus balsas
Yra viena labiau eurovizinė su visais bumsais. Ale prie jos mes šou nepadarytume, nes nėr eurų
Ir sutinku, kad Dangerous geriausiai tiktų Militai.
Nu pagaliau įdėjo tas dainas, tik kaip tyčia neturiu laiko įdėmiau paklausyt kiekvienos
Supratau tai, kad Edgaro daina turbūt man geriausia Bet man kažkaip visai nesiklauso tas angliškas jos atlikimas Nesuprantu kame reikalas - ar tai frazės per trumpos kai kurios, ar tai per ilgos. Kažkas ne taip Lietuviška versija man žymiai geriau skamba..
Kita dain, kuri įstrigo, tai "This time". Smagi, bet labai susiasocijavo su pernykšte Maltos daina Nepamenu jau ar jie buvo su ja aukštai, ar ne.
Bet faktas, kad taip gerai nebus kaip kad jie atliko tokio tipo dainą. Jai reikia daug chebros scenoje.
https://www.youtube....h?v=Qxi5C-lGX2Y
Iš lėtų įsimiminė "Say you love me". Bet tai nuobodu kažkaip.
Tado dainos pradžia lyg ir nieko pasirodė, bet paskui nieko gero. Bet tai ar ten tikrai jis įdainavęs? Kažkaip visai nepanašus balsas
Yra viena labiau eurovizinė su visais bumsais. Ale prie jos mes šou nepadarytume, nes nėr eurų
Ir sutinku, kad Dangerous geriausiai tiktų Militai.
QUOTE(atverklanga @ 2015 01 12, 19:55)
O kur surasyta kieno kuri daina?
Ai, jau radau
QUOTE(atverklanga @ 2015 01 12, 20:55)
O kur surasyta kieno kuri daina?
Aš tai pusės balsų, kurie jas įdainavę, neskiriu Gal ten specialiai kokį efektą užmetę
QUOTE(tuktuk @ 2015 01 12, 20:00)
Aš tai pusės balsų, kurie jas įdainavę, neskiriu Gal ten specialiai kokį efektą užmetę
O ten jie idainave? Man atrodo siaip kazkokie neutralus
Papildyta:
QUOTE(atverklanga @ 2015 01 12, 20:03)
O ten jie idainave? Man atrodo siaip kazkokie neutralus
Nors ne, kai kurie pazistami balsai
Bent jau kai kurias (ir Tado tame tarpe) neutralūs balsai. Nu negi galėtų jis taip baisiai , iš viso ten pencininko balsas.
Aš tik Egdaro balsą pažinau.
Na į kitas ir nesigilinau, tik bendrą vaizdą bandžiau susidaryt.
Tai va Edgaro vienintelė ir užkabino. Bent kol kas.
Papildyta:
O kas kokią dainą dainuos pasižiūrim čia:
http://eurodiena.lt/...ursines-dainos/
Aš tik Egdaro balsą pažinau.
Na į kitas ir nesigilinau, tik bendrą vaizdą bandžiau susidaryt.
Tai va Edgaro vienintelė ir užkabino. Bent kol kas.
Papildyta:
O kas kokią dainą dainuos pasižiūrim čia:
http://eurodiena.lt/...ursines-dainos/
Man labai faina "Factory hearts" Bet kas is esamu atlikeju gerai ja ispildytu? Gal Lubys nebent
"Perfect" patiko, bet ja reikia galingai sudainuot. Kad priedainis ryskus butu.
Ir "This time" labai miela dainele Bet tokiai dainai ir atlikejo faino reikia. Tokio linksmo, mielo Gal koks Bruzga
Papildyta:
O klausykit, taip iseina, Baumilos "I'm feeling love" ir yra "This time"? Nes dainos pavadinimuu "I'm feeling love" as nerandu
"Perfect" patiko, bet ja reikia galingai sudainuot. Kad priedainis ryskus butu.
Ir "This time" labai miela dainele Bet tokiai dainai ir atlikejo faino reikia. Tokio linksmo, mielo Gal koks Bruzga
Papildyta:
O klausykit, taip iseina, Baumilos "I'm feeling love" ir yra "This time"? Nes dainos pavadinimuu "I'm feeling love" as nerandu
QUOTE(atverklanga @ 2015 01 12, 21:23)
man toks klausimas irgi iškilo, tai manau, kad čia ta pati daina, nes joje skamba žodžiai I'm feeling love
ir tinka Vaidui irgi matau pasirodymo viziją
"Tadas Juodsnukis dainavo No more tears. Sigutė Stonytė žavėjosi Tado balsu ir jame matė daug galimybių, taip pat siūlė nusirengti bereikalingą striukę."
Tadas EV scenoj šąla - tai su kailiais, tai su striuke
Mane tai šiek tiek nuvylė Karavanas baigės angl. versija, lt skamba daug geriau
QUOTE(Ingute_33 @ 2015 01 12, 20:41)
Mane tai šiek tiek nuvylė Karavanas baigės angl. versija, lt skamba daug geriau
Karnavalas
Neklausysiu nė vienos, specialiai, žiūrėsiu, kaip klausysis pirmą kartą šeštadienį. Tik pasiskaičius jūsų komentarus liūdnavoka daros