Klausau Tado būsimą dainą No More Tears, o ne
Na gerai, jo balsas geresnis nei šis demo. Na bet vistiek. Iš to, ką girdžiu ... nežinau, ar ką gero su ja įmanoma padaryti
Perklausiau visas (na nepilnai, bet bendram vaizdui susidaryt). Atrodo, kad Edgaro Not Perfect geriausia
Aš visgi užsiciklinus, kad reiktų leisti šiemet vyrioką Tai kažkaip labiau dėmesį į vyriškam balsui tinkančias dainas.
O beje tos išgirtosios Rolikų eurovizinės ir nėra Matyt, "išsinešė".
Dar gal Skęstu pusė velnio. Kurią turėjo dainuoti Linkytė, bet , kiek supratau, atidavė Šiaudikytei...
Bet man trauras. Nes ta daina, kuri labiausiai domino, pritrenkė Ir dar reikėjo tokiu siaubingu balso tembru įrašyt, kad dar blogiau atrodytų
O beje tos išgirtosios Rolikų eurovizinės ir nėra Matyt, "išsinešė".
Dar gal Skęstu pusė velnio. Kurią turėjo dainuoti Linkytė, bet , kiek supratau, atidavė Šiaudikytei...
Bet man trauras. Nes ta daina, kuri labiausiai domino, pritrenkė Ir dar reikėjo tokiu siaubingu balso tembru įrašyt, kad dar blogiau atrodytų
QUOTE(nikiukas @ 2015 01 12, 17:43)
o man labausiai turbut Dangerous
1) This Time (labai euroviziška ir linksma, geras įsimintinas priedainis)
2) Not Perfect
3) Factory hearts
Man tai iš viso kai dainos įrašytos bele kokiais balsais, nu nesiklauso
Žymiai maloniau klausyti atliekamą kokio nors dalyvio.
Tai va Edgaro daina buvo atgaiva.
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 12, 18:50)
Man tai iš viso kai dainos įrašytos bele kokiais balsais, nu nesiklauso
sestadieni galesim pasiziureti kaip atliks dainas dalyviai ir nuspresti kas gerausiai pasirode
QUOTE(nikiukas @ 2015 01 12, 17:51)
sestadieni galesim pasiziureti kaip atliks dainas dalyviai ir nuspresti kas gerausiai pasirode
Na taip, bet visas mano viltis numušo Geriau būčiau ir neklausiusi
Tokiam geram balsui tokią suknistą dainą
QUOTE(nikiukas @ 2015 01 12, 18:13)
del Tado dainos pritariu bet ji ivertino komisija jei neklystu 8 balais
Kai pasakei, prisiminiau, dar pažiūrėjau, taip , trečias.
Bet ta versija , kur pateikta, su tuo siaubingu verkiančiu vokalu ... silpnų nervų geriau neklausyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 12, 18:05)
Perklausiau visas (na nepilnai, bet bendram vaizdui susidaryt). Atrodo, kad Edgaro Not Perfect geriausia
aš jau net turiu jo pasirodymo viziją
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 12, 18:48)
*Aš visgi užsiciklinus, kad reiktų leisti šiemet vyrioką Tai kažkaip labiau dėmesį į vyriškam balsui tinkančias dainas.
**Bet man trauras. Nes ta daina, kuri labiausiai domino, pritrenkė Ir dar reikėjo tokiu siaubingu balso tembru įrašyt, kad dar blogiau atrodytų
**Bet man trauras. Nes ta daina, kuri labiausiai domino, pritrenkė Ir dar reikėjo tokiu siaubingu balso tembru įrašyt, kad dar blogiau atrodytų
* aš nuo pat pradžių padėjau akį ant Edgaro ir Vaido, norėčiau, kad važiuotų kažkuris iš jų, tiesa, dar Vaido dainą reiktų paklausyt
**
Papildyta:
QUOTE(nikiukas @ 2015 01 12, 18:43)
o man labausiai turbut Dangerous
šitą dainą dainuojant įsivaizduoju tik Militą