Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (2)

Klausau Tado būsimą dainą „No More Tears“, o ne doh.gif doh.gif g.gif

Na gerai, jo balsas geresnis nei šis demo. Na bet vistiek. Iš to, ką girdžiu ... nežinau, ar ką gero su ja įmanoma padaryti doh.gif blush2.gif
Atsakyti
nu ir kuriuos dainos jusu favorites ? smile.gif
Atsakyti
Perklausiau visas (na nepilnai, bet bendram vaizdui susidaryt). Atrodo, kad Edgaro „Not Perfect“ geriausia g.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 12 sausio 2015 - 17:40
o man labausiai turbut Dangerous smile.gif
Atsakyti
Aš visgi užsiciklinus, kad reiktų leisti šiemet vyrioką blush2.gif blush2.gif Tai kažkaip labiau dėmesį į vyriškam balsui tinkančias dainas.
O beje tos išgirtosios Rolikų eurovizinės ir nėra g.gif Matyt, "išsinešė".

Dar gal Skęstu pusė velnio. Kurią turėjo dainuoti Linkytė, bet , kiek supratau, atidavė Šiaudikytei...

Bet man trauras. Nes ta daina, kuri labiausiai domino, pritrenkė doh.gif Ir dar reikėjo tokiu siaubingu balso tembru įrašyt, kad dar blogiau atrodytų biggrin.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nikiukas @ 2015 01 12, 17:43)
o man labausiai turbut Dangerous  smile.gif

1) This Time (labai euroviziška ir linksma, geras įsimintinas priedainis)
2) Not Perfect
3) Factory hearts smile.gif
Atsakyti
Man tai iš viso kai dainos įrašytos bele kokiais balsais, nu nesiklauso blush2.gif blush2.gif
Žymiai maloniau klausyti atliekamą kokio nors dalyvio.
Tai va Edgaro daina buvo atgaiva.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 12, 18:50)
Man tai iš viso kai dainos įrašytos bele kokiais balsais, nu nesiklauso  blush2.gif  blush2.gif
Žymiai maloniau klausyti atliekamą kokio nors dalyvio.
Tai va Edgaro daina buvo atgaiva.

sestadieni galesim pasiziureti kaip atliks dainas dalyviai ir nuspresti kas gerausiai pasirode smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nikiukas @ 2015 01 12, 17:51)
sestadieni galesim  pasiziureti kaip atliks dainas dalyviai ir nuspresti kas gerausiai pasirode  smile.gif

Na taip, bet visas mano viltis numušo biggrin.gif Geriau būčiau ir neklausiusi biggrin.gif
Tokiam geram balsui tokią suknistą dainą doh.gif doh.gif
Atsakyti
del Tado dainos pritariu bet ji ivertino komisija jei neklystu 8 balais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nikiukas @ 2015 01 12, 18:13)
del Tado dainos pritariu bet ji ivertino komisija jei neklystu 8 balais  smile.gif

Kai pasakei, prisiminiau, dar pažiūrėjau, taip , trečias.
Bet ta versija , kur pateikta, su tuo siaubingu verkiančiu vokalu ... silpnų nervų geriau neklausyti doh.gif doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 12, 18:05)
Perklausiau visas (na nepilnai, bet bendram vaizdui susidaryt). Atrodo, kad Edgaro „Not Perfect“  geriausia  g.gif

thumbup.gif aš jau net turiu jo pasirodymo viziją cool.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 12, 18:48)
*Aš visgi užsiciklinus, kad reiktų leisti šiemet vyrioką  blush2.gif  blush2.gif  Tai kažkaip labiau dėmesį į vyriškam balsui tinkančias dainas.

**Bet man trauras. Nes ta daina, kuri labiausiai domino, pritrenkė  doh.gif  Ir dar reikėjo tokiu siaubingu balso tembru įrašyt, kad dar blogiau atrodytų  biggrin.gif  doh.gif  doh.gif

* aš nuo pat pradžių padėjau akį ant Edgaro ir Vaido, norėčiau, kad važiuotų kažkuris iš jų, tiesa, dar Vaido dainą reiktų paklausyt biggrin.gif

** lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(nikiukas @ 2015 01 12, 18:43)
o man labausiai turbut Dangerous  smile.gif

šitą dainą dainuojant įsivaizduoju tik Militą smile.gif
Atsakyti