Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (2)

Jėz, man dirbt reikia, o aš atėjus iškart į EV temą lendu doh.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 12, 00:09)
Ir su LT United laimėjo ne vienas Mamontovas. Tarkim šiai dienai, kai jis gerokai pasikeitęs tikrai neįsivaizduoju, kad jis aukštų rezultatų pats vienas EV pasiektų  g.gif

bet jis juk ir neina/nėjo vienas į EV sceną - taigi, manau, suvokia ir adekvačiai vertina savo galimybes.

O dėl Lukošiaus atsikratymo - nei mes žinom, kaip ten buvo, nei mums teist. Tiesiog gali būti trintis atsiradus, vis dėlto ilgus metus kartu buvo. Gal tiesiog nenorėjo tų žiežirbų dar labiau kurstyt.

QUOTE(tuktuk @ 2015 01 12, 01:22)
* Kitas dalykas, nu nėra pas mus kompozitorių normalių, kurie sugebėtų hitą sukurt doh.gif
---

** Man tai jis labiau muzikine prasme pavažiavęs žemyn. Tarsi išsisėmęs būtų.
----
***nemanau, kad jis vienas ką nors pasiektų EV scenoj. Tokiu atveju, koks Marijonas ,manau, turėtų didesnių šansų/

* drinks_cheers.gif

** drinks_cheers.gif su daina "Žvaigždės kartais krenta" ir baigėsi mano Mamontovo klausymas, nors mokykloje buvau prisiekus jo gerbėja ir labai braukiau ašaras Fojė atsisveikinimo koncerte biggrin.gif

***taip A. M. savo straipsny ir pasakė apie Marijoną.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ūla: 12 sausio 2015 - 08:58
QUOTE(Ūla @ 2015 01 12, 08:57)
Jėz, man dirbt reikia, o aš atėjus iškart į EV temą lendu  doh.gif

drinks_cheers.gif doh.gif blush2.gif

o po to prabėgs tie trys vakarai kaip vėjas... ir neliks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2015 01 12, 08:11)
Nu va, sudirbot mano Zvonkutį ax.gif . Man jis tikrai  wub.gif , ypač kai sėdi prie fortepijono bigsmile.gif .

Nepyk, bet tik isivaizduoju, ir nevaldomas juokas. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2015 01 12, 11:20)

biggrin.gif jau susigėdau flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(Ūla @ 2015 01 12, 09:57)
Jėz, man dirbt reikia, o aš atėjus iškart į EV temą lendu  doh.gif

jūs dirbkit dirbkit, o aš šampaną geriu nuo ryto namuose, su proga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2015 01 12, 07:21)
Rase, kad anketu buvo simtai... Sunkiai tikisi...

-------

Kokia buvo tema?

-------
Kiek pamenu, AM sumaste, puole skambint Marijonui, nes be jo neisivaizdavo savo idejos.

-------

Kiek skaiciau, ir Foje skilimas ivyko del AM trinties su Lukosiumi.

Nu kažkaip... sunkiai tikisi tongue.gif Ypač kai tokių Rolikų prikiša tongue.gif
Beje, nežinau, kiek tiesos, skaičiau keliuose komentaruose, kad Rolikai irgi Tylos produsiuojami. Tai jis visus savo produktus į tą EV sukiša doh.gif , ot produktyvus biggrin.gif

-------

Parašysiu į AŽ, nes su nei su muzika, nei su EV visai nesusiję mirksiukas.gif

-------

Aš nepamenu , mano atmintis prasta smile.gif blush2.gif O ir Dangaus aš nežiūrėjau.
Tik ką pamenu, kaip jie slėpė šitą dainą iki paskutinės minutės, kurstė intrigą smile.gif
Aš nežinau, gal man todėl ir nebuvo vau iš pirmo paklausymo , kad kažin kokio stebuklo tikėjausi biggrin.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif

Bet tai mat, aš nežinojau, kad jie su Marijonu taip gerai kontaktuoja, ir dar kad Mamontovas jį taip užskaito g.gif Gal dėl balso nebent? Nes ten dainuojančių neperdaug ir buvo. Lukošius su šokiu, tas iš Airijos berods, nepamenu jo pavardės, su smuikeliu berods pasirodydavo, tai irgi gal ne dainininkas. Apie Samo vokalines galimybes mes žinom. Diawara nu gal ir dainuoja , nepamenu jau g.gif blush2.gif , bet klausimas ar jų užtektų .
Vienoje iš tų nesenų diskusijų ir paėmė kaip pavyzdį paskui jau nebe save (kaip rašė, kad atitraukt dėmesį nuo savo personalijos), o Mikutavičių. Tik tiek, kad Mikutavičius ne taip rimtai pasižiūrėjo į šį reikalą. Jo komentarus jau rašiau. Marijonas nėra tiek perbrendęs biggrin.gif blush2.gif
Ir kiek suprantu, Marijonas savęs nepervertina. Ir iš interviu tai galima suprasti. Ir pvz. visai neseniai sakė, kad prieš metus, kai pirmą kartą darė koncertus arenoje, jį nustebino gerąja prasme, kad arenas užpildė. Jis tuo abejojo, ar jam tas pavyks.

-----
Po to straipsnio visai tikiu.
Šiaip skaičiau knygą apie Foje "Aš atsisuksiu atgal", na bet gal neįsigilinau, kažkokių didelės trinties požymių lyg ir nepastebėjau.
Tik tiek, kad man pačiai pasirodė, kad Mamontovas po "Hamleto" negrįžtamai pasikeitė.

QUOTE(linamog @ 2015 01 12, 10:20)

lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 12 sausio 2015 - 11:02
QUOTE(Maja Di @ 2015 01 12, 09:11)
Nu va, sudirbot mano Zvonkutį ax.gif . Man jis tikrai  wub.gif , ypač kai sėdi prie fortepijono bigsmile.gif .

blink.gif man jis baisiai nesimpatiškas, net ne vyriškas.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2015 01 12, 10:58)
jūs dirbkit dirbkit, o aš šampaną geriu nuo ryto namuose, su proga  biggrin.gif

Nu tai pasigirk, kokia proga biggrin.gif

Ryte šampanas... nu turi būti didelė proga smile.gif

QUOTE(mjforever @ 2015 01 12, 11:00)
blink.gif  man jis baisiai nesimpatiškas, net ne vyriškas.

tongue.gif
Man tai jis atrodo geras žmogus. O kaip vyras tai tiesiog nu ta legendinė frazė ... cepelinas biggrin.gif blush2.gif
Bet vistiek pasitvarkęs kažkiek.

Va jo buvęs kompanjonas Liesius tai jau tiksliai iš tų paskutinių jamamų vyrų biggrin.gif doh.gif Visiškai nejamamas. O per tą laidą, kai jis komisijoje buvo, supratau, kad dar ir erzina mane blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 12, 11:05)
Va jo buvęs kompanjonas Liesius tai jau tiksliai iš tų paskutinių jamamų vyrų  biggrin.gif  doh.gif  Visiškai nejamamas. O per tą laidą, kai jis komisijoje buvo, supratau, kad dar ir erzina mane  blush2.gif  blush2.gif

Labai antipatiskas, dar kai pradejo interviu dalint apie savo sekso poreikius ir potraukius... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 12, 12:05)

Va jo buvęs kompanjonas Liesius tai jau tiksliai iš tų paskutinių jamamų vyrų  biggrin.gif  doh.gif  Visiškai nejamamas. O per tą laidą, kai jis komisijoje buvo, supratau, kad dar ir erzina mane  blush2.gif  blush2.gif

nei Liesius, nei katinas nepatinka, na bet Zvonkus man toks gerietis, toks fainuolis, na gerai, cepelinas, bet kaip gerai, kad niekam nepatinka, nesusipeščiau jei ką lotuliukas.gif . Nebent su Katažinka ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2015 01 12, 11:00)
blink.gif  man jis baisiai nesimpatiškas, net ne vyriškas.

Simpatiškas, taip kvailokai biggrin.gif Jei norisi pasikelti nuotaiką, reikia per Liuks įsijungti jo ir natalijos koncertą, kur jo kūrybos "šedevrai" doh.gif lotuliukas.gif dar labai jo mamytė padeda nuotaiką sukurti, sėdėdama viena toliausiai nuo Natalijos tėvų ir vieną petį nedrąsiai į taktą kilodama biggrin.gif

Ei, tai baltarusiuko niekas neimat? Ko jūs tokios nusiteikę? Manot, kad tikrai taip blogai po Bat'kos sparneliu? Patikrintumėt gi, visiems papasakotumėt. Nesilaužykit gi nu bigsmile.gif
A-chaaaaaa
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 12 sausio 2015 - 11:26
QUOTE(linamog @ 2015 01 12, 11:12)
Labai antipatiskas, dar kai pradejo interviu dalint apie savo sekso poreikius ir potraukius... doh.gif

O fui biggrin.gif doh.gif doh.gif doh.gif Laimė, aš jo negirdėjau, neskaičiau biggrin.gif blush2.gif
Tiesa, pas Mamontovą į tą jau apkalbėtą diskusiją irgi buvo įlindęs kaip didysis EV ekspertas biggrin.gif doh.gif

QUOTE(Maja Di @ 2015 01 12, 11:15)
nei Liesius, nei katinas nepatinka, na bet Zvonkus man toks gerietis, toks fainuolis, na gerai, cepelinas, bet kaip gerai, kad niekam nepatinka, nesusipeščiau jei ką lotuliukas.gif . Nebent su Katažinka ax.gif .

Gal Zvonkus iš tų trijų ir simpatiškiausias iš tiesų smile.gif Gerietis tai tikrai atrodo drinks_cheers.gif

Dėl konkurencijos aš pagalvojau irgi, kad tau ramu biggrin.gif Žodžiu, kaip sako, nėra to blogo, kas neišeina ... biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2015 01 12, 11:23)
Simpatiškas, taip kvailokai biggrin.gif Jei norisi pasikelti nuotaiką, reikia per Liuks įsijungti jo ir natalijos koncertą, kur jo kūrybos "šedevrai" doh.gif  lotuliukas.gif dar labai jo mamytė padeda nuotaiką sukurti, sėdėdama viena toliausiai nuo Natalijos tėvų ir vieną petį nedrąsiai į taktą kilodama biggrin.gif

Nesu mačiusi jo mamytės biggrin.gif

Bet pala. Ta daina, kurią Edgaras per lietuviškų šlagerių vakarą dainavo kartais ne Zvonkaus? Ar ne taip supratau? Jei Zvonkaus, tai Edgaro atliekama visai nebloga daina (bendram kontekste ) pasirodė. Edgaro balsas jai tiko.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2015 01 12, 11:23)

Ei, tai baltarusiuko niekas neimat? Ko jūs tokios nusiteikę? Manot, kad tikrai taip blogai po Bat'kos sparneliu? Patikrintumėt gi, visiems papasakotumėt. Nesilaužykit gi nu bigsmile.gif
A-chaaaaaa

Aš tai turiu patį gražiausią EV berniuką karsta.gif karsta.gif flirt.gif , tai į kitus net nesidairau biggrin.gif Ypač prisiminus senus laikus, kad tik spėk nusisukti, taip ir taiko kas nors nudžiauti tongue.gif
Atsakyti