QUOTE(tuktuk @ 2015 01 12, 01:13)
Na tikrai, galėtų ir pas mus nors kartą panašų modelį pritaikyt. Bet tai nebebūtų viso EV proceso smagumo - t.y. nebūtų mum ką komentuot
Kitas dalykas, nu nėra pas mus kompozitorių normalių, kurie sugebėtų hitą sukurt
---
aa, ta prasme
Man tai jis labiau muzikine prasme pavažiavęs žemyn. Tarsi išsisėmęs būtų.
----
nemanau, kad jis vienas ką nors pasiektų EV scenoj. Tokiu atveju, koks Marijonas ,manau, turėtų didesnių šansų/
taip
Mažiau visi kritikuotų (įskaitant Mamontovą ir visus kitus galinčius rašyti), o kažką darytų. Ne dėl savęs, dėl bendro tikslo. Jeigu tai yra svarbu.
O jei ne, tai turim ką turim.
-------
Gali būt. Aš jo nebeklausau
Jau seniai jo solinės manęs visiškai nebekabina.
-------
Marijonas žinai kodėl turi daugiau šansų? Ar jis teisingą dainą sukurtų , nežinau (viena sukurti Lietuvai, kita - Europai).
Bet jis turi privalumus - charizmą ir scenoje yra užvedantis entertaimintojas.
Su MB šiemet buvom jo koncerte (aš net dviejuose gruodį). MB nėra Marijono muzikos kažkoks gerbėjas, pati jį atsitempiau į koncertą. Bet mes abu atskirai pagalvojom, tik jis man garsiai pasakė - Marijonas kaip lietuviškas Robbie Williams. Dar turint omeny tą faktą, kad mes esam abu Robbie Williams gerbėjai
Balsas jo nėra stiprus, bet tembras įdomus, mano ausiai įsimenantis ir išsiskiriantis (aišku, nebūtinai visiems toks patinka, daug kas šaukia, kad jis išvis balso neturi).
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2015 01 12, 01:22)
tai šiaip gal nenorėjo EV dalyvaut
---
Apie Lukošių esu girdėjus, kad lygtai nebegroja su AM. Bet dėl ko tai nežinau. Tai,matyt, jau susipyko ar kažkas pan.. Jei net nepranešė tai tikrai labai negražu
O čia iš tikrųjų ar tik gandai?
Šiaip Lukošius ten priduodavo šarmo prie to sintezatoriaus besivaipydamas. O kas dabar jo vietą užėmė įdomu
------
Bet visumoj aš jaučiu pagarbą AM kaip kūrėjui. Savo laiku jis yra parašęs netgi labai neblogų dainų ir tikrai nemenką indėlį įdėjo į lietuvišką muziką
Labai tikėtina , kad taip
Man atrodo, ar tik ne paskut. savaitę apsisprendė
------
Buvo straipsnis. Pabandysiu paieškot. Aš skaičiau paskui, kaip Mamontovas sakė, kad nebepratęsė kontrakto (ar bendradarbiavimo), lyg s nori kažką naujo pabandyti, su kitais. Bet esmė ta, kad Lukošius (bent jau taip rašyta) apie tai sužinojo ne iš Mamontovo, o iš spaudos
Taip, būtent tie jo pasivaipymai man ir buvo razinka
-----
Taip, čia tiesa
Papildyta:
-------
Na va radau :
http://www.lrytas.lt...iaus-keliai.htm
<...Neseniai A.Mamontovas paskelbė, kad rugpjūtį surengs porą koncertų pajūryje. Juose gros visi jo solinei karjerai suburtos grupės nariai, išskyrus A.Lukošių, rašo "Lietuvos rytas"...>
<...Taip, tai tiesa. Manau, artimiausius keletą metų Arnoldo nebus mano grupėje. Priežastys? Man norisi atnaujinti savo muzikavimą.
Be to, Arnoldas daug dėmesio skiria žurnalistikai, dirba naujienų portale lrytas.lt, jam puikiai sekasi. Man patinka tai, ką jis rašo.
Tiesiog išsisėmė mūsų bendras muzikavimas. Mano akimis, išsiskyrėme be pykčių. Beje, tai vyksta jau ne pirmą, bet trečią kartą, sakė A.Mamontovas...>
<...Tiesiog nebesutampa mūsų interesai. Kol kas pamainos Arnoldui neieškau, artimiausi mano koncertai yra akustiniai...>
Sužinojo iš interneto
A.Lukošius prisipažino, kad žinios apie pokyčius pats dainininkas jam nepranešė.
Sužinojau tai iš būsimų koncertų anonso, kurį Andrius paskelbė internete. Greičiausiai tas mūsų pokalbis neįvyko protingu abipusiu sutarimu.
Nujaučiu priežastis, bet šiuo metu norėčiau jas nutylėti, juokėsi muzikantas.
Apsilankyti rugpjūčio mėnesį vyksiančiuose Andriaus koncertuose A.Lukošius neketina.
Nemanau, kad specialiai gaudysiu. Jeigu kur nors netoli gros, gal nueisiu pasiklausyti.
Man įdomiau išgirsti būsimąjį albumą kas ten skambės muzikine prasme. Patinka, ką kuria Andrius, laikau jį labai geru kompozitoriumi ir atlikėju, plačiai šypsojosi Arnoldas.
Gros su Foje nariais
A.Lukošius prisipažino abejojantis, ar dar kada nors ateityje gros su A.Mamontovu.
Gal mums tų trejų skyrybų jau pakaks. Nenoriu šios padėties analizuoti. Kiekvienas žingsnis duoda tam tikrą rezultatą. Klausimas tik, ar tas rezultatas teisingas.
Pastaruoju metu mūsų su Andriumi keliai susikerta tik feisbuke. Neseniai pasiūliau prisiminti ir į internetą įkelti LT United dainą Revolution ji aktuali šių dienų įvykių Ukrainoje fone. Andrius taip ir padarė, pasakojo Arnoldas.
Beje, artimiausiu metu jis ketina vėl groti su dviem buvusiais Foje nariais Algimantu Kriščiūnu ir Dariumi Buroku.
Tai bus toks pasirodymas nedideliame rate su humoru ir draugiškai. Tokie dalykai yra švaresni ir paprastesni, užsiminė A.Lukošius.
Papildyta:
Foje, kiek teko girdėt, irgi dėl Mamontovo iširo...