Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (2)

QUOTE(blackkiss @ 2015 01 11, 23:34)

na bet juk ne čia esmė smile.gif nelygino jis ir su savim smile.gif esmė buvo, kad nebutinai reik geriausio balso konkurse, o geriausios dainos... ir kad atliktų tą dainą būtent tas atlikėjas kuriam ji tinka, kuriam rašyta... smile.gif

Na aš čia galbūt todėl, kad skaičiau visą diskusiją. Ir toks bendras teisingas, bet ir pasipūtėliškas tonas pasirodė iš jo pusės. Tame straipsnyje tai sušvelnino (net komentatoriai pastebėjo, kad matyt labai stengėsi žodžius parinkti biggrin.gif ).

Taip, jis visumoje teisus. Bet man svarbu ne tik kas sakoma, bet ir kaip sakoma.
Pirmasis iškeltas klausimas buvo toks, kad jei tarkim jis pats parašytų EV dainą ar ir jam reiktų tas idiotiškas atrankas praeiti. Argumentuojant, kad jis pats dar gali patarti komisijos nariams.
Dar plius atsimenant, kaip jis M.A.M.A visų būsimų apdovanojimų avansu atsisakė.
Nežinau, man rodos, kad jis Lietuvoje save muzikos Dievu laiko g.gif blush2.gif

Palyginimui - iš pasaulinių žvaigždžių esu girdėjusi, kad kokių X Factor ir The Voice jie nelaimėtų. Tiesiog kai kurie žmonės savęs neiškelia aukščiau visų.

QUOTE(Monteverte @ 2015 01 11, 23:38)
Tiesa, bet vistiek paskutinis iš jamamų žemėje biggrin.gif

biggrin.gif Nu svarbu Katažina jį paėmė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 12, 00:09)
Bet tai Pojavis (nors buvau labai už jį) charizmą tik ir teturėjo.

lotuliukas.gif bet tikrai fainas buvo. Kažkiek papirko ir Europos moteras tie jo antakiai, jei perkėlė į finalą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2015 01 11, 23:46)
Aš tai jo neperprantu. Man Zvonkus pastoviai atrodo kaip apsinešęs ar šiaip kažkur išskridęs biggrin.gif Žodžiu, man jis kažkur kitoj dimensijoj klajojantis laugh.gif
va tai ir bjauriausia, kad keli žmonės atmetė tas kitas dainas. O ne geriau būtų buvę tuos praėjusius du šeštadienius padainuot anas atmestas dainas, bet ne senas doh.gif

Jeigu buvo 25, na tegul 5 iš jų beviltiškos. Taigi galėjo visas tas dainas dalyviai pristatyti. Kažin ar jau tik tos 12 pačios geriausios g.gif

Nes iš tiesų, ką tie koveriai. Ir lietuviški , ir ne lietuviški. Ne juos juk reiks dainuot.

Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2015 01 11, 23:49)
lotuliukas.gif bet tikrai fainas buvo. Kažkiek papirko ir Europos moteras tie jo antakiai, jei perkėlė į finalą biggrin.gif

Fainas biggrin.gif Ir pastebėtas ten jis buvo dėl charizmos biggrin.gif Rašė kažkiek apie jį biggrin.gif
Dar prisimenu komentarus, kad kai kam kaip apsirūkęs atrodė lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 12, 00:47)
Taip, jis visumoje teisus. Bet man svarbu ne tik kas sakoma, bet ir kaip sakoma.
Pirmasis iškeltas klausimas buvo toks, kad jei tarkim jis pats parašytų EV dainą ar ir jam reiktų tas idiotiškas atrankas praeiti. Argumentuojant, kad jis pats dar gali patarti komisijos nariams.

Na bet šiuo atveju jis teisus smile.gif Euroviziniu atžvilgiu tai jam tikrai yra ko keltis biggrin.gif (aišku, tie kėlimaisi bet kuriuo atveju nėra sveikintina rolleyes.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 11 sausio 2015 - 23:55
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 11, 23:47)
Na aš čia galbūt todėl, kad skaičiau visą diskusiją. Ir toks bendras teisingas, bet ir pasipūtėliškas tonas pasirodė iš jo pusės. Tame straipsnyje tai sušvelnino (net komentatoriai pastebėjo, kad matyt labai stengėsi žodžius parinkti  biggrin.gif ).
------------

taip, susireikšminimas tai tikrai yra šito neneigiu...
---------
čia diskusijoj kažkur šitas klausimas iškilo? nes straipsnyje taip jis neįvardijo biggrin.gif neįvardijo būtent savęs, kalbėjo apie skampus, ką ten dar..
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2015 01 11, 23:57)

čia diskusijoj kažkur šitas klausimas iškilo? nes straipsnyje taip jis neįvardijo biggrin.gif neįvardijo būtent savęs, kalbėjo apie skampus, ką ten dar..

Čia kelios dienos anksčiau.

Dar prieš tą straipsnį jis buvo užvedęs analogišką diskusiją, bet neberandu g.gif Gal ištrynė, kad nesidubliuotų.
Man rodos, jis ten kažką aštriau ir rašė.

Nors aišku, gal aš visai neteisi .

Tiesiog aš ant jo pyktelėjusi dėl kitos prieš kelias dienas užvestos ne muziką liečiančios diskusijos blush2.gif blush2.gif Ten jis pasirodė labai radikalus ir nepagarbus kitaip mąstantiems...
Papildyta:

Ir su LT United laimėjo ne vienas Mamontovas. Tarkim šiai dienai, kai jis gerokai pasikeitęs tikrai neįsivaizduoju, kad jis aukštų rezultatų pats vienas EV pasiektų g.gif

Pvz. man atrodo, kad labai didelį indėlį į tą pasirodymą įdėjo Arnoldas Lukošius.
Ir tie visi kiti (išskyrus Samą, iš kurio visas gerumas tai tik ruporas biggrin.gif blush2.gif ) buvo savaip žavūs. Visi asmenybės, ne cepelinai ir ne saldainiai.
Plius pati dainos idėja.
Žodžiu, daug faktorių.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 12, 01:09)
Ir su LT United laimėjo ne vienas Mamontovas. Tarkim šiai dienai, kai jis gerokai pasikeitęs tikrai neįsivaizduoju, kad jis aukštų rezultatų pats vienas EV pasiektų  g.gif
---
Pvz. man atrodo, kad labai didelį indėlį į tą pasirodymą įdėjo Arnoldas Lukošius.
Ir tie visi kiti (išskyrus Samą, iš kurio visas gerumas tai tik ruporas  biggrin.gif  blush2.gif ) buvo savaip žavūs. Visi asmenybės, ne cepelinai ir ne saldainiai.
Plius pati dainos idėja.
Žodžiu, daug faktorių.

Kuria prasme pasikeitęs? muzikine? g.gif
---

Tai taip, visi ten jie savo svarų indėlį įnešė drinks_cheers.gif Ir visi turėtų teisę burbėti ant EV atrankos sistemos kaip visiškai nepasiteisinančios.
Bet šiaip ar taip, nepamirškim, jog ta idėja buvo būtent Mamontovo. juk tai jis sugalvojo juos visus suburti ir tą dainą sumąstė smile.gif
Papildyta:
Nors bendrai..pala. O ar tik ne su Samu kartu jie tą idėją sumąstė? g.gif Dabar prisiminiau, kad visa tai vyko realybės šou "Dangus" metu(t.y. tuo metu, jei neklystu, AM pasakojo, kad jam gimė idėja. Jie abu su Samu kuravo tą realybės šou). Kas tiksliau atsimena viso to pradžią, pataisys, jei klystu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 12 sausio 2015 - 00:19
Geras komentaras:

"Visų pirma, bandysiu šimtas trečią kartą priminti - „Eurovizija“ yra DAINOS konkursas." - taip tikrai taip. Palyginimui: Emmelie Charlotte-Victoria de Forest yra Danijos Karalystės nugalėtoja "Eurovizijos" dainų konkurse 2013-iais metais. Visų pirma, kas ji tokia? O gi, kaip pasakytų kai kurie žmonės, "belekokia, iš niekur, indie-pop, gero balso ir geros figūros atlikėja". Taip, ji yra būtent tokia. Bet ji buvo atrinkta tam tikrų žmonių, kurie pramatė, jog sukūrus šiai merginai jos "vokalo parametrus" atitinkančią dainą, galbūt, Danijai pavyks laimėti "Euroviziją". Būtent taip ir įvyko. Kaip tai įvyko? O gi susijungus, bendram, tautą vienijančiam tikslui, 2-iems žmonėms, t.y., pagyvenusiai poetei, labai žinomai šalyje, parašiusiai ne vieną žinomą poemą, bei jaunuoliui, kuris yra perspektyvus "copywriter'is", rašantis reklamų tekstus. Taigi, šie du žmonės, tekstų rašytojai, kūrėjai, kartu su dvejais, labai žinomais muzikos prodiuseriais sukūrė hitą. Kitaip sakant, eidami bendro kompromiso keliu, dėl bendro visų tikslo, sukūrė tų metų, danų šalies dainą "Eurovizijai". Taip gimsta "Eurovizijos" laimėtojų DAINOS. Kaip manote, kaip gimė Lorine Zineb Noka Talhaoui, švedų imigrantės daina "Euphoria"? Ji gimė lygiai taip pat. Sakote viskas yra paprasta? Taip. Enšteinas rašė, viskas genialu, kas paprasta. Ir tai nėra jokia "Eurovizinės taurės" sėkmės paslaptis ar receptas. Kodėl? Nes kaip gerb. Andrius ir rašė, "Eurovizja" yra DAINOS konkursas. Ne atlikėjo. Ne nacionalio transliuotojo, ne prodiuserių, ne režisierių. Nes jų Austrijos scenoje tikrai nesimatys. Net ir su žiburiu. Kad ir kokie žinomi, "kieti" ir galingi jie yra savo gimtojoje šalyje, Lietuvoje. Matysis ir, svarbiausia, girdėsis DAINA.

Tai va, kiti susivienija. O pas mus konkurencija, vienas kitą smukdo doh.gif
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2015 01 12, 00:18)
Kuria prasme pasikeitęs? muzikine? g.gif

Nei jis kažkokios labai išvaizdos turi blush2.gif blush2.gif Nu man pašepęs atrodo blush2.gif blush2.gif Ir charizma nebe ta, kaip anksčiau blush2.gif blush2.gif

Bet čia tik mano nuomonė.

Balso super irgi neturi.

Tai lieka tik viena daina. Ar to užtektų?

Aišku, jis visada gali parašyti dainą kažkam kitam.
Papildyta:

Dėl to LT United. Pamenu, kad Marijoną jie vos įkalbėjo. Kažkodėl nelabai norėjo jis ten dėtis. Na ne esmė.

Ir buvo dar vienas momentas, dėl Lukošiaus. Čia visai neseniai, pusmetis max gal. Aš neskaičiau visko iki galo, bet Lukošius davė suprast, kad Mamontovas savo solinėje karjeroje jo atsikratė. T.y. jo net nebeinformavęs nepratęsė kontrakto. Jeigu kažkas žino tiksliau, pataisys. Man neatrodo gražu.

Už idėją liuks. Už gerą pasirodymą, vieningą darbą. Yra pas Mamontovą daug pliusų. Bet tikrai yra ir minusų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 12 sausio 2015 - 01:13
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 12, 02:05)
Geras komentaras:

<...>

Tai va, kiti susivienija. O pas mus konkurencija, vienas kitą smukdo  doh.gif
----
Nei jis kažkokios labai išvaizdos turi  blush2.gif  blush2.gif  Nu man pašepęs atrodo  blush2.gif  blush2.gif  Ir charizma nebe ta, kaip anksčiau  blush2.gif  blush2.gif
---
Tai lieka tik viena daina. Ar to užtektų?

Aišku, jis visada  gali parašyti dainą kažkam kitam.

Na tikrai, galėtų ir pas mus nors kartą panašų modelį pritaikyt. Bet tai nebebūtų viso EV proceso smagumo - t.y. nebūtų mum ką komentuot lotuliukas.gif Kitas dalykas, nu nėra pas mus kompozitorių normalių, kurie sugebėtų hitą sukurt doh.gif
---

aa, ta prasme biggrin.gif Man tai jis labiau muzikine prasme pavažiavęs žemyn. Tarsi išsisėmęs būtų.
----
nemanau, kad jis vienas ką nors pasiektų EV scenoj. Tokiu atveju, koks Marijonas ,manau, turėtų didesnių šansų/
Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 12, 02:11)
Dėl to LT United. Pamenu, kad Marijoną jie vos įkalbėjo. Kažkodėl nelabai norėjo jis ten dėtis. Na ne esmė.
--
Ir buvo dar vienas momentas, dėl Lukošiaus. Čia visai neseniai, pusmetis max gal. Aš neskaičiau visko iki galo, bet Lukošius davė suprast, kad Mamontovas savo solinėje karjeroje jo atsikratė. T.y. jo net nebeinformavęs nepratęsė kontrakto.  Jeigu kažkas žino tiksliau, pataisys. Man neatrodo gražu.

tai šiaip gal nenorėjo EV dalyvaut smile.gif
---
Apie Lukošių esu girdėjus, kad lygtai nebegroja su AM. Bet dėl ko tai nežinau. Tai,matyt, jau susipyko ar kažkas pan.. Jei net nepranešė tai tikrai labai negražu unsure.gif O čia iš tikrųjų ar tik gandai?
Šiaip Lukošius ten priduodavo šarmo prie to sintezatoriaus besivaipydamas. O kas dabar jo vietą užėmė įdomu g.gif

Bet visumoj aš jaučiu pagarbą AM kaip kūrėjui. Savo laiku jis yra parašęs netgi labai neblogų dainų ir tikrai nemenką indėlį įdėjo į lietuvišką muziką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2015 01 12, 01:13)
Na tikrai, galėtų ir pas mus nors kartą panašų modelį pritaikyt. Bet tai nebebūtų viso EV proceso smagumo - t.y. nebūtų mum ką komentuot lotuliukas.gif Kitas dalykas, nu nėra pas mus kompozitorių normalių, kurie sugebėtų hitą sukurt doh.gif
---

aa, ta prasme biggrin.gif Man tai jis labiau muzikine prasme pavažiavęs žemyn. Tarsi išsisėmęs būtų.
----
nemanau, kad jis vienas ką nors pasiektų EV scenoj. Tokiu atveju, koks Marijonas ,manau, turėtų didesnių šansų/

taip drinks_cheers.gif Mažiau visi kritikuotų (įskaitant Mamontovą ir visus kitus galinčius rašyti), o kažką darytų. Ne dėl savęs, dėl bendro tikslo. Jeigu tai yra svarbu.
O jei ne, tai turim ką turim.

-------

Gali būt. Aš jo nebeklausau blush2.gif Jau seniai jo solinės manęs visiškai nebekabina.

-------

Marijonas žinai kodėl turi daugiau šansų? Ar jis teisingą dainą sukurtų , nežinau (viena sukurti Lietuvai, kita - Europai).
Bet jis turi privalumus - charizmą ir scenoje yra užvedantis entertaimintojas.
Su MB šiemet buvom jo koncerte (aš net dviejuose gruodį). MB nėra Marijono muzikos kažkoks gerbėjas, pati jį atsitempiau į koncertą. Bet mes abu atskirai pagalvojom, tik jis man garsiai pasakė - Marijonas kaip lietuviškas Robbie Williams. Dar turint omeny tą faktą, kad mes esam abu Robbie Williams gerbėjai smile.gif

Balsas jo nėra stiprus, bet tembras įdomus, mano ausiai įsimenantis ir išsiskiriantis (aišku, nebūtinai visiems toks patinka, daug kas šaukia, kad jis išvis balso neturi).
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2015 01 12, 01:22)

tai šiaip gal nenorėjo EV dalyvaut smile.gif
---
Apie Lukošių esu girdėjus, kad lygtai nebegroja su AM. Bet dėl ko tai nežinau. Tai,matyt, jau susipyko ar kažkas pan.. Jei net nepranešė tai tikrai labai negražu unsure.gif O čia iš tikrųjų ar tik gandai?
Šiaip Lukošius ten priduodavo šarmo prie to sintezatoriaus besivaipydamas. O kas dabar jo vietą užėmė įdomu g.gif
------

Bet visumoj aš jaučiu pagarbą AM kaip kūrėjui. Savo laiku jis yra parašęs netgi labai neblogų dainų ir tikrai nemenką indėlį įdėjo į lietuvišką muziką smile.gif

Labai tikėtina , kad taip drinks_cheers.gif Man atrodo, ar tik ne paskut. savaitę apsisprendė g.gif

------

Buvo straipsnis. Pabandysiu paieškot. Aš skaičiau paskui, kaip Mamontovas sakė, kad nebepratęsė kontrakto (ar bendradarbiavimo), lyg s nori kažką naujo pabandyti, su kitais. Bet esmė ta, kad Lukošius (bent jau taip rašyta) apie tai sužinojo ne iš Mamontovo, o iš spaudos doh.gif
Taip, būtent tie jo pasivaipymai man ir buvo razinka biggrin.gif blush2.gif blush2.gif

-----

Taip, čia tiesa drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Papildyta:

-------

Na va radau :

http://www.lrytas.lt...iaus-keliai.htm

<...Neseniai A.Mamontovas paskelbė, kad rugpjūtį surengs porą koncertų pajūryje. Juose gros visi jo solinei karjerai suburtos grupės nariai, išskyrus A.Lukošių, rašo "Lietuvos rytas"...>

<...Taip, tai tiesa. Manau, artimiausius keletą metų Arnoldo nebus mano grupėje. Priežastys? Man norisi atnaujinti savo muzikavimą.
Be to, Arnoldas daug dėmesio skiria žurnalistikai, dirba naujienų portale lrytas.lt, jam puikiai sekasi. Man patinka tai, ką jis rašo.
Tiesiog išsisėmė mūsų bendras muzikavimas. Mano akimis, išsiskyrėme be pykčių. Beje, tai vyksta jau ne pirmą, bet trečią kartą“, – sakė A.Mamontovas...>

<...Tiesiog nebesutampa mūsų interesai. Kol kas pamainos Arnoldui neieškau, artimiausi mano koncertai yra akustiniai...>

Sužinojo iš interneto

A.Lukošius prisipažino, kad žinios apie pokyčius pats dainininkas jam nepranešė.

„Sužinojau tai iš būsimų koncertų anonso, kurį Andrius paskelbė internete. Greičiausiai tas mūsų pokalbis neįvyko protingu abipusiu sutarimu.

Nujaučiu priežastis, bet šiuo metu norėčiau jas nutylėti“, – juokėsi muzikantas.

Apsilankyti rugpjūčio mėnesį vyksiančiuose Andriaus koncertuose A.Lukošius neketina.

„Nemanau, kad specialiai gaudysiu. Jeigu kur nors netoli gros, gal nueisiu pasiklausyti.

Man įdomiau išgirsti būsimąjį albumą – kas ten skambės muzikine prasme. Patinka, ką kuria Andrius, laikau jį labai geru kompozitoriumi ir atlikėju“, – plačiai šypsojosi Arnoldas.

Gros su „Foje“ nariais

A.Lukošius prisipažino abejojantis, ar dar kada nors ateityje gros su A.Mamontovu.

„Gal mums tų trejų skyrybų jau pakaks. Nenoriu šios padėties analizuoti. Kiekvienas žingsnis duoda tam tikrą rezultatą. Klausimas tik, ar tas rezultatas teisingas.

Pastaruoju metu mūsų su Andriumi keliai susikerta tik feisbuke. Neseniai pasiūliau prisiminti ir į internetą įkelti „LT United“ dainą „Revolution“ – ji aktuali šių dienų įvykių Ukrainoje fone. Andrius taip ir padarė“, – pasakojo Arnoldas.

Beje, artimiausiu metu jis ketina vėl groti su dviem buvusiais „Foje“ nariais – Algimantu Kriščiūnu ir Dariumi Buroku.

„Tai bus toks pasirodymas nedideliame rate – su humoru ir draugiškai. Tokie dalykai yra švaresni ir paprastesni“, – užsiminė A.Lukošius.

Papildyta:

Foje, kiek teko girdėt, irgi dėl Mamontovo iširo...
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 11, 21:50)
O pagal dabartinius atrankos principus, tai toli gražu ne kiekvienas ir prasidės su EV.
Šiaip įtariu, kad tie 12 dalyvių buvo vos ne vos sukrapštyti.

Rase, kad anketu buvo simtai... Sunkiai tikisi...
QUOTE(Maja Di @ 2015 01 11, 23:19)
Man Zvonkaus ne tik dainos, bet ir jis pats wub.gif . Saldainukas. Ir nereikia nė maikių plėšyt ax.gif . Charizma spinduliuoja ax.gif .

Tu cia turbut juokauji. biggrin.gif
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 12, 00:09)
Tiesiog aš ant jo pyktelėjusi dėl kitos prieš kelias dienas užvestos ne muziką liečiančios diskusijos  blush2.gif  blush2.gif  Ten jis pasirodė labai radikalus ir nepagarbus kitaip mąstantiems...

Kokia buvo tema?
QUOTE(tuktuk @ 2015 01 12, 00:18)
Nors bendrai..pala. O ar tik ne su Samu kartu jie tą idėją sumąstė? g.gif 

Kiek pamenu, AM sumaste, puole skambint Marijonui, nes be jo neisivaizdavo savo idejos.
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 12, 01:11)
Ir buvo dar vienas momentas, dėl Lukošiaus.

Kiek skaiciau, ir Foje skilimas ivyko del AM trinties su Lukosiumi.
Atsakyti
Nu va, sudirbot mano Zvonkutį ax.gif . Man jis tikrai wub.gif , ypač kai sėdi prie fortepijono bigsmile.gif .
Atsakyti