Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (2)

QUOTE(atverklanga @ 2015 01 11, 23:06)
As galvoju, ka is lt kureju, tokius masinius hitus kepanciu turim  schmoll.gif gal koks stano...ar zvonkus  bigsmile.gif ko jie dainu EV nepasiulo? Ar siulo?  g.gif

Zvonkus lyg ir siūlė, bet neįsiūlė lotuliukas.gif O šiais metais ir užsieniečių dainos bus dainuojamos?
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2015 01 11, 22:08)
panašu, kad taip. su charizma irgi nekas, pilki mes kaip cepiakai  biggrin.gif išskyrus kelis charizmatiškus diedus, kurie jau dalyvavo EV, bet daugiau ten neina  lotuliukas.gif

Duosim mes tau cepiakus lotuliukas.gif lotuliukas.gif pomidorai2.gif pomidorai2.gif pomidorai2.gif biggrin.gif

O kas tie charizmatiškieji ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 11, 22:11)
O kas tie charizmatiškieji ?  smile.gif

Pojavis ir LT United biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2015 01 11, 22:11)
Pojavis ir LT United  biggrin.gif

A, šitie tai taip smile.gif drinks_cheers.gif

Bet tai Pojavis (nors buvau labai už jį) charizmą tik ir teturėjo.

Jau tas SM'as kaip lūžinėja doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(atverklanga @ 2015 01 11, 23:06)
As galvoju, ka is lt kureju, tokius masinius hitus kepanciu turim  schmoll.gif gal koks stano...ar zvonkus  bigsmile.gif ko jie dainu EV nepasiulo? Ar siulo?  g.gif

Man Zvonkaus ne tik dainos, bet ir jis pats wub.gif . Saldainukas. Ir nereikia nė maikių plėšyt ax.gif . Charizma spinduliuoja ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 11, 23:09)
Bet tai Pojavis (nors buvau labai už jį) charizmą tik ir teturėjo.

nu dar antakius fainiai kilnojo rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2015 01 11, 23:19)
Man Zvonkaus ne tik dainos, bet ir jis pats wub.gif . Saldainukas. Ir nereikia nė maikių plėšyt ax.gif . Charizma spinduliuoja ax.gif .

ėėėėmmmm, šioj vietoj jau aš priversta pasakyt frazę apie klasikinį cepeliną g.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2015 01 11, 23:20)
ėėėėmmmm, šioj vietoj jau aš priversta pasakyt frazę apie klasikinį cepeliną  g.gif

Aš tai ne tik apie cepeliną, bet kai papie išskirtinai nediedišką ir visais atžvilgiais neįmamą diedą biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
nu dar antakius fainiai kilnojo  rolleyes.gif

------
ėėėėmmmm, šioj vietoj jau aš priversta pasakyt frazę apie klasikinį cepeliną  g.gif

A lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Šiaip tai buvo labai įdomu stebėti, kiek ta charizma suveiks biggrin.gif

--------

Visiškai pritariu dėl Zvonkaus smile.gif drinks_cheers.gif

Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2015 01 11, 23:24)
Aš tai ne tik apie cepeliną, bet kai papie išskirtinai nediedišką ir visais atžvilgiais neįmamą diedą biggrin.gif blush2.gif

Oho kaip žiauriai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Atsakyti

lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Bet žinot, ką aš šiom dienom pastebėjau - kad Zvonkus išgražėjo, jei taip galima pasakyt biggrin.gif . Gal žodis suvyriškėjo labiau tinkamas.
Gaila, bet Zvonkuvienė proporcingai į kitą pusę pasikeitė. Suraganėjo wacko.gif

Beje, ji gi dalyvavo prieš kelis metus EV atrankoj, tai su Zvonkaus daina tikriausiai.
Atsakyti
QUOTE(Ūla @ 2015 01 11, 18:53)
http://www.lrytas.lt...-eurovizija.htm

Praktiškai išsakė mano nuomonę. Žodis žodin.

drinks_cheers.gif visiška tiesa smile.gif
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 11, 20:55)
Objektyviai žiūrint pačio vokalo atžvilgiu Andriuką bent keli šitoj atrankoj nuneštų  smile.gif

na bet juk ne čia esmė smile.gif nelygino jis ir su savim smile.gif esmė buvo, kad nebutinai reik geriausio balso konkurse, o geriausios dainos... ir kad atliktų tą dainą būtent tas atlikėjas kuriam ji tinka, kuriam rašyta... smile.gif
ir visiškai pritariau - tikrai kažkoks absurdas, kad kai kurių dainų net neišgirsim... o gal jos superinės?? ir vien idėja, stilium, pastatymu numerio nuneštų visas dainuojamas tobulo balso... rolleyes.gif

QUOTE(tuktuk @ 2015 01 11, 22:02)
nebepamenu jau laugh.gif
drinks_cheers.gif
Tai gal anas baisus Pugačiovos fanas biggrin.gif Man tai yra viena Pugačiovos daina, kuri patinka blush2.gif 
https://www.youtube....h?v=6ErF1ZjViDY

ne visai ji Pugačiovos, tik ji įdainavus ją smile.gif bet nesvarbu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ūla @ 2015 01 11, 23:30)
Bet žinot, ką aš šiom dienom pastebėjau - kad Zvonkus išgražėjo, jei taip galima pasakyt  biggrin.gif . Gal žodis suvyriškėjo labiau tinkamas.

Tiesa, bet vistiek paskutinis iš jamamų žemėje biggrin.gif
Papildyta:
Man tai Pugačiovos ta But ili nibut krūta biggrin.gif Ir dar kažkokia viena labai populiari, jau net pamiršau kokia, seniai girdėjau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2015 01 12, 00:19)

Aš tai jo neperprantu. Man Zvonkus pastoviai atrodo kaip apsinešęs ar šiaip kažkur išskridęs biggrin.gif Žodžiu, man jis kažkur kitoj dimensijoj klajojantis laugh.gif

QUOTE(blackkiss @ 2015 01 12, 00:34)
ir visiškai pritariau - tikrai kažkoks absurdas, kad kai kurių dainų net neišgirsim... o gal jos superinės?? ir vien idėja, stilium, pastatymu numerio nuneštų visas dainuojamas tobulo balso... rolleyes.gif
---
ne visai ji Pugačiovos, tik ji įdainavus ją  smile.gif bet nesvarbu biggrin.gif

va tai ir bjauriausia, kad keli žmonės atmetė tas kitas dainas. O ne geriau būtų buvę tuos praėjusius du šeštadienius padainuot anas atmestas dainas, bet ne senas doh.gif
---
biggrin.gif
Atsakyti