Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (2)

Šiaip AM'as gerai sako, kad EV yra dainos konkursas. O mes kažkaip linkę ties atlikėju daugiau diskutuot. Aišku jei tie du dėmenys sutampa, tai iš viso tobula. Kaip kad Conchita smile.gif
Atsakyti
tlikėja Amber Bondin atstovaus Maltą šių metų Eurovizijos dainų konkurse.
http://www.eurovizij...-amber-warrior/
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 01 11, 21:42)
Bet ir aš tarkime pritariu, kad vakar Linkytė geriausia buvo ax.gif

Galbūt drinks_cheers.gif Bet prie ko čia visi jos laimėjimai g.gif Kam tai pabrėžinėt? Gal neduok Dieve, kas nors nežinojo ar buvo pamiršęs ?
Ir man asmeniškai Pugačiova ne autoritetas blush2.gif blush2.gif

QUOTE(Monmorensi @ 2015 01 11, 21:42)
Šiaip AM'as gerai sako, kad EV yra dainos konkursas. O mes kažkaip linkę ties atlikėju daugiau diskutuot. Aišku jei tie du dėmenys sutampa, tai iš viso tobula. Kaip kad Conchita smile.gif

Na taip drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Bet kad būtent gebančių kurti dainas, kurios tiktų ir Europai, ne tik LT kažkaip ne marios pas mus...
O pagal dabartinius atrankos principus, tai toli gražu ne kiekvienas ir prasidės su EV.

Šiaip įtariu, kad tie 12 dalyvių buvo vos ne vos sukrapštyti.

Beje, prisiminiau, paraiškos su dainomis EV , jei gerai pamenu, buvo net 25. Įdomu, tai tai tik 12 jų atrinko g.gif Ir kas turėjo garbės atrinkinėti?

Conchitai dainų , kiek pamenu, buvo daaaaaaaug prirašyta. Ir tik išrinko iš tų, kuri labiausiai jai tiktų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 11 sausio 2015 - 21:50
Baltarusijos daina 2015: Uzuri & Matmuja – Time
http://www.eurovizij...i-matmuja-time/
Atsakyti
QUOTE(borjomi @ 2015 01 11, 21:47)
tlikėja Amber Bondin atstovaus Maltą šių metų Eurovizijos dainų konkurse.
http://www.eurovizij...-amber-warrior/

O, grįžo vėl ištroškusios apkūnios moteros bigsmile.gif

O ko Bat'kos berniuko nerodot? tongue.gif Kuri griebsit? Padarys jums a-chaaa bigsmile.gif
Atsakyti
dar vedžiodama šunį truputį pamąsčiau EV tema biggrin.gif mano galva, turbūt turi būti trys stiprios sudedamosios dalys, kad laimėti - atlikėjas (charizma, išvaizda ir pan.) + daina + atlikimas (ir balsas, ir vaizdas, mimika, efektai).

imant pernai metus, manau, nei viena iš trijų dalių nebuvo 100 proc. stipri blush2.gif čia aš apie LT pasirodymą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 11 sausio 2015 - 22:03
QUOTE(Monteverte @ 2015 01 11, 22:42)
Ir jie gi jį pristatinėjo kaip senovinį mūsų lietuvių viliojimo meną, kažką tokio biggrin.gif
Ar kliedžiu aš jau čia? blush2.gif

nebepamenu jau laugh.gif

QUOTE(Monmorensi @ 2015 01 11, 22:42)

drinks_cheers.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 11, 22:50)
Ir man asmeniškai Pugačiova  ne autoritetas  blush2.gif  blush2.gif
---
O pagal dabartinius atrankos principus, tai toli gražu ne kiekvienas ir prasidės su EV.
Šiaip įtariu, kad tie 12 dalyvių buvo vos ne vos sukrapštyti.
---
Beje, prisiminiau, paraiškos su dainomis EV , jei gerai pamenu, buvo net 25. Įdomu, tai tai tik 12 jų atrinko  g.gif  Ir kas turėjo garbės atrinkinėti?

Tai gal anas baisus Pugačiovos fanas biggrin.gif Man tai yra viena Pugačiovos daina, kuri patinka blush2.gif
https://www.youtube....h?v=6ErF1ZjViDY
---

nu gal kitais metais jau susipras, kad nesąmones daro. O dar ir Mamontovas velnių atrašė organizatoriams. O jis jiems šioks toks bent jau eurovizinis autoritetas biggrin.gif
---

Ir man įdomu kas tokie atkrito ir kas atrinkinėjo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 01 11, 21:42)
Ir jie gi jį pristatinėjo kaip senovinį mūsų lietuvių viliojimo meną, kažką tokio biggrin.gif
Ar kliedžiu aš jau čia? blush2.gif

jie ten daug visokių pievų šnekėjo specialiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2015 01 11, 22:04)
jie ten daug visokių pievų šnekėjo specialiai  biggrin.gif

Panašiau į tai biggrin.gif
Atsakyti
As galvoju, ka is lt kureju, tokius masinius hitus kepanciu turim schmoll.gif gal koks stano...ar zvonkus bigsmile.gif ko jie dainu EV nepasiulo? Ar siulo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2015 01 11, 23:01)
dar vedžiodama šunį truputį pamąsčiau EV tema  biggrin.gif mano galva, turbūt turi būti trys stiprios sudedamosios dalys, kad laimėti - atlikėjas (charizma, išvaizda ir pan.) + daina + atlikimas (ir balsas, ir vaizdas, mimika, efektai).
---
imant pernai metus, manau, nei viena iš trijų dalių nebuvo 100 proc. stipri  blush2.gif čia aš apie LT pasirodymą.

visiškai drinks_cheers.gif Reiktų įrašyt į temos pradžią šį apibendrinimą laugh.gif

---

Nebuvo ryškios, apie kurią pasakytum -va, šita 100 proc! Dainos - silpnoji mūsų pusė doh.gif nu visi tie efektai. Bet šitiems tai daug eurų reikia, kurių kaip visada nėra.
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2015 01 11, 22:07)
Dainos - silpnoji mūsų pusė doh.gif

panašu, kad taip. su charizma irgi nekas, pilki mes kaip cepiakai biggrin.gif išskyrus kelis charizmatiškus diedus, kurie jau dalyvavo EV, bet daugiau ten neina lotuliukas.gif
Atsakyti