Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2015 (2)

QUOTE(Monmorensi @ 2015 01 11, 20:45)
anie abu jau senokai nesutaria man rods, čia gal emocinis koks proveržis buvo biggrin.gif
-------
nu "Nakty" Sel'as tikrai nepadainuotų biggrin.gif bet tai nereiškia, kad jis beviltiškas. greičiau atvirkščiai - pritraukia tūkstantines sales. manau būtent šitai ir norėjo AM pasakyt.

A, čia jau panašiau į tiesą biggrin.gif drinks_cheers.gif

-----

Nu Mamontovas irgi su Nakty susifeilintų kaip matant biggrin.gif
Tai man ir kvailiausia, kai komentuoja atseit kaip profesionalas tuos, kurie nebūtinai už jį blogesni, bet kai kuriais atžvilgiais ir geresni smile.gif Tegul ir vokalo stiprumu.
Objektyviai žiūrint pačio vokalo atžvilgiu Andriuką bent keli šitoj atrankoj nuneštų smile.gif
Aišku, absoliučiai sutinku, kad tikrai ne vokalo stiprume esmė drinks_cheers.gif
Ir ta atranka idiotiška.
Pagalvojau, labiausiai mane vistik piktina komisija. Nežinau, apie Adomaitį nebuvau blogos nuomonės, kaip dainininką. Bet jau komisijoje jis man kaip grybų grybas pasirodė blush2.gif blush2.gif Nu Liesis tai jau iš viso be komentarų biggrin.gif doh.gif Pagal vieną straipsnį dar supratau, kad Liesį gerokai prakarpė smile.gif Va ir Tadui bandė įgelti, kad jis ne Kerbedis (o jau pats Liesis kas? ).

QUOTE(Monteverte @ 2015 01 11, 20:46)
Apie mamcią mamutiką biggrin.gif

A biggrin.gif Dievukas niekada jis mano nebuvo. Man Fojė dainos labai patiko. O paskui... esu seniai seniai dar ir soliniame jo koncerte buvusi. Nu bet kažkaip... nebeįdomus jis man blush2.gif blush2.gif Kaip padariusį įtaką LT muzikinei kultūrai, kaip kūrėją jį gerbiu. Bet bet... galėtų jis ir nusileisti iš padangių savo nuomonę reikšdamas. Paskutinėm savaitėm FB jis plykstelėjo, kad pagarba jam jau man laaaabai mažėja.
Atsakyti
Aš Selo mielai paklausau, neerzina manęs nei jis, nei jo muzika. Į koncertus nevaikštau, dainų neieškau, nesisiunčiu, bet jei kur fone groja - smagiai "sueina".
Negėriau šiandien, jei ką lotuliukas.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 11, 20:43)

Tiesa, SM'e stebėti kolektyviai EV irgi labai linksma  biggrin.gif  Čia svarbus faktorius  smile.gif

drinks_cheers.gif labai svarbus faktorius wub.gif

QUOTE(Monmorensi @ 2015 01 11, 20:45)
anie abu jau senokai nesutaria man rods, čia gal emocinis koks proveržis buvo biggrin.gif

nu "Nakty" Sel'as tikrai nepadainuotų biggrin.gif bet tai nereiškia, kad jis beviltiškas. greičiau atvirkščiai - pritraukia tūkstantines sales. manau būtent šitai ir norėjo AM pasakyt.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 01 11, 20:47)
Dabar kankinsiuos, nes nepamenu jo visai, o ieškoti tingiu biggrin.gif

tongue.gif Nu gražus toks, juodbruvas, mielas toks, gerietis smile.gif Ne saldaininio skonio, nors ir ne iš tikrų vyrų kategorijos biggrin.gif blush2.gif

QUOTE(Ūla @ 2015 01 11, 20:56)
Aš Selo mielai paklausau, neerzina manęs nei jis, nei jo muzika. Į koncertus nevaikštau, dainų neieškau, nesisiunčiu, bet jei kur fone groja - smagiai "sueina".
Negėriau šiandien, jei ką  lotuliukas.gif

Man irgi panašiai biggrin.gif drinks_cheers.gif Tiesiog aš aplamai niekada nebuvau šokių muzikos mėgėja. Bet paklausyti fone man visai sueina (nebent dainuoja Dūžtantys perlai biggrin.gif , mane ta frazė erzinančiai veikia biggrin.gif blush2.gif blush2.gif ).
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 11, 20:55)

Pagalvojau, labiausiai mane vistik piktina komisija. Nežinau, apie Adomaitį nebuvau blogos nuomonės, kaip dainininką. Bet jau komisijoje jis man kaip grybų grybas pasirodė  blush2.gif  blush2.gif

kodėl? Dėl kalbų apie Linkytę? Man fainas Adomaitis, todėl manęs neveikia kokios nos pavienės frazės. Aš nemoku objektyviai žiūrėt - jei patinka, tai patinka, jei ne - tai ne blush2.gif
Ai, man ir Mamontovas patinka. Daug kas patinka, tik Sašenko - ne lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ūla: 11 sausio 2015 - 21:02
QUOTE(Monteverte @ 2015 01 11, 20:47)
Dabar kankinsiuos, nes nepamenu jo visai, o ieškoti tingiu biggrin.gif

sveicariukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ūla @ 2015 01 11, 21:01)
kodėl? Dėl kalbų apie Linkytę? Man fainas Adomaitis, todėl manęs neveikia kokios nos pavienės frazės. Aš nemoku objektyviai žiūrėt - jei patinka, tai patinka, jei ne - tai ne  blush2.gif
Ai, man ir Mamontovas patinka. Daug kas patinka, tik Sašenko - ne  lotuliukas.gif

Klausant Adomaičio pvz. kliuvo, kad jis labai šališkas. Argi galima tokius žmones į komisiją sodinti?? Visų pirma ta neskani frazė, kaip jau minėjau apie Linkytę, kad "bet kam Pugačiova premijų nedalina". O kai tai turi bendro su EV ir dainos atlikimu? Tegul giria vienas kitą kitokioj erdėj. Na ir Vaidą palaikė ne tik už atlikimą, bet kaip pats prisipažino, ir šališkai. Ir šiaip gal mOkiažas negeras buvo smile.gif (vėl apsirūkę stilistai biggrin.gif doh.gif doh.gif doh.gif ),nu man jis kaip koks svogūnėlis toje kėdėje pūpsojo blush2.gif blush2.gif

Anksčiau jo muziką mėgau. Ypač patiko "Tavo spalvos" (nors faktiškai tai geriausia , ką iš Adomaičio ir esu girdėjusi).

O vat Sašenko man kažkaip nekliuvo blush2.gif blush2.gif Net nežinau kodėl g.gif blush2.gif Gal kad jos balsas man labai patiko g.gif blush2.gif Ir iš veido tai man ji graži atrodo (aišku, čia iš viso kvailas argumentas biggrin.gif blush2.gif ).
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 11, 21:55)
biggrin.gif  Dievukas niekada jis mano nebuvo. Man Fojė dainos labai patiko. O paskui... esu seniai seniai dar ir soliniame jo koncerte buvusi. Nu bet kažkaip... nebeįdomus jis man  blush2.gif  blush2.gif  Kaip padariusį įtaką LT muzikinei kultūrai, kaip kūrėją jį gerbiu. Bet bet... galėtų jis ir nusileisti iš padangių  savo nuomonę reikšdamas. Paskutinėm savaitėm FB jis plykstelėjo, kad pagarba jam jau man laaaabai mažėja.

O man jis labai patinka. Toks subrendęs visom prasmėm. Bet FB neskaitau, gal nusivilčiau ax.gif .
Atsakyti
Mamontovas tame straipsny labai daug tiesos iš sakė. Labai daugely vietų jam pritariu.

Apkalbėjot Inculto, tai tais metais aš jų net nemačiau kaip konkurentų Lt united blush2.gif Man jie labai skysti (jų daina) šalia to šešeto pasirodė. Man atrodo, kad kai antrą kartą važiavo, tai su stipresne daina unsure.gif Bet baigtis irgi ne kažką buvo biggrin.gif

Sel'as (tiksliau jo dainos, nes paties pernešt negaliu lotuliukas.gif ) man patinka. Ne visos dainos, bet,sakyčiau, nemažai visai blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2015 01 11, 21:17)
O man jis labai patinka. Toks subrendęs visom prasmėm. Bet FB neskaitau, gal nusivilčiau ax.gif .

Man tai kiek perbrendęs biggrin.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif Galėtų būti biškutį paprastesnis blush2.gif
Nors kartais patinka ir FB , kaip taikliai pašmaikštauja.

QUOTE(tuktuk @ 2015 01 11, 21:18)

Apkalbėjot Inculto, tai tais metais aš jų net nemačiau kaip konkurentų Lt united blush2.gif Man jie labai skysti (jų daina) šalia to šešeto pasirodė. Man atrodo, kad kai antrą kartą važiavo, tai su stipresne daina unsure.gif Bet baigtis irgi ne kažką buvo biggrin.gif

Man patiko ta idėja su lietuvaite blush2.gif blush2.gif Na tuo laiku patiko, dabar nežinau, kaip pasirodytų, juk seniai ir buvo. Ir šiaip man jie kažkokie smagūs, kad ir chaotiški , bet charizmatiški blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 11, 21:13)
Anksčiau jo muziką mėgau. Ypač patiko "Tavo spalvos" (nors faktiškai tai geriausia , ką iš Adomaičio ir esu girdėjusi).

šita daina kurį laiką net mano tel. skambutis buvo. Man ji irgi geriausia iš jo repertuaro.

QUOTE(tuktuk @ 2015 01 11, 21:18)

aš irgi. Ir tada, kai jie išvažiavo į EV, aš nesupratau šito pasirinkimo - tada Pilvelytę palaikiau.

QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 11, 21:24)
Man tai kiek perbrendęs  biggrin.gif 

lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ūla: 11 sausio 2015 - 21:30
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 11, 22:24)
Man tai kiek perbrendęs
--
Man patiko ta idėja su lietuvaite  blush2.gif  blush2.gif  Na tuo laiku patiko, dabar nežinau, kaip pasirodytų, juk seniai ir buvo. Ir šiaip man jie kažkokie smagūs, kad ir chaotiški , bet charizmatiški  blush2.gif  blush2.gif

lotuliukas.gif
--
matai kaip skirtingai. Aš tai tada,pamenu, net nesupratau kuo jie gali patikt blush2.gif Ypač kai Lt united išėjo į areną biggrin.gif Man iš karto viskas buvo aišku(ir kad išvažiuos, ir kad bus aukštai Eurovizijoje). Jaučiu Lukošiaus šokis ypač daug pliusų jiems pridėjo biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 11, 20:59)
tongue.gif  Nu gražus toks, juodbruvas, mielas toks, gerietis  smile.gif  Ne saldaininio skonio, nors ir ne iš tikrų vyrų kategorijos  biggrin.gif  blush2.gif

Viešpatie aukščiausiasis, taigi taip ir reikėjo sakyti, kad mūsų Švilpa doh.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2015 01 11, 21:13)
Klausant Adomaičio pvz. kliuvo, kad jis labai šališkas. Argi galima tokius žmones į komisiją sodinti?? Visų pirma ta neskani frazė, kaip jau minėjau apie Linkytę, kad "bet kam Pugačiova premijų nedalina".

Bet ir aš tarkime pritariu, kad vakar Linkytė geriausia buvo ax.gif
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2015 01 11, 21:34)
Jaučiu Lukošiaus šokis ypač daug pliusų jiems pridėjo biggrin.gif

Ir jie gi jį pristatinėjo kaip senovinį mūsų lietuvių viliojimo meną, kažką tokio biggrin.gif
Ar kliedžiu aš jau čia? blush2.gif
Atsakyti