QUOTE(Monmorensi @ 2015 01 11, 20:45)
anie abu jau senokai nesutaria man rods, čia gal emocinis koks proveržis buvo
-------
nu "Nakty" Sel'as tikrai nepadainuotų bet tai nereiškia, kad jis beviltiškas. greičiau atvirkščiai - pritraukia tūkstantines sales. manau būtent šitai ir norėjo AM pasakyt.
-------
nu "Nakty" Sel'as tikrai nepadainuotų bet tai nereiškia, kad jis beviltiškas. greičiau atvirkščiai - pritraukia tūkstantines sales. manau būtent šitai ir norėjo AM pasakyt.
A, čia jau panašiau į tiesą
-----
Nu Mamontovas irgi su Nakty susifeilintų kaip matant
Tai man ir kvailiausia, kai komentuoja atseit kaip profesionalas tuos, kurie nebūtinai už jį blogesni, bet kai kuriais atžvilgiais ir geresni Tegul ir vokalo stiprumu.
Objektyviai žiūrint pačio vokalo atžvilgiu Andriuką bent keli šitoj atrankoj nuneštų
Aišku, absoliučiai sutinku, kad tikrai ne vokalo stiprume esmė
Ir ta atranka idiotiška.
Pagalvojau, labiausiai mane vistik piktina komisija. Nežinau, apie Adomaitį nebuvau blogos nuomonės, kaip dainininką. Bet jau komisijoje jis man kaip grybų grybas pasirodė Nu Liesis tai jau iš viso be komentarų Pagal vieną straipsnį dar supratau, kad Liesį gerokai prakarpė Va ir Tadui bandė įgelti, kad jis ne Kerbedis (o jau pats Liesis kas? ).
QUOTE(Monteverte @ 2015 01 11, 20:46)
Apie mamcią mamutiką
A Dievukas niekada jis mano nebuvo. Man Fojė dainos labai patiko. O paskui... esu seniai seniai dar ir soliniame jo koncerte buvusi. Nu bet kažkaip... nebeįdomus jis man Kaip padariusį įtaką LT muzikinei kultūrai, kaip kūrėją jį gerbiu. Bet bet... galėtų jis ir nusileisti iš padangių savo nuomonę reikšdamas. Paskutinėm savaitėm FB jis plykstelėjo, kad pagarba jam jau man laaaabai mažėja.