Įkraunama...
Įkraunama...

Auklės Vilniuje nuolatiniam darbui, visai d. d.

Noriu parekomenduoti musu auklę. Moteris - patikima, atsakinga, labai švelni su vaikais, bet tuo pačiu ir gebanti įdiegti jiems naudingus įgūdžius [puoduko reikalai, rankų plovimas, valgymas pačiam ir pan]. Užauginusi ne vieną vaiką, taip pat ir nuo ankstyvosios kūdikystės. Sugeba prisitaikyti prie šeimos poreikių ir vaiko auklejimo konkrečioje šeimoje ypatumu. Amzius - 40 plius. Mano merginą priziurejo nuo metukų amžiaus iki ketverių. Likome labai patenkinti.

Siuo metu auklė ieško naujos šeimos, kurioje galėtų dirbti. 

Norėdami sužinoti išssamiau, rasykite man i AŽ. Jei norite kontaktuoti tiesiogiai au aukle jos tel. nr. 8605 824 31.

Atsakyti
Auklė, 59 metų moteris, ieško darbo.Turi patirties su įvairaus amžiaus vaikučiais, be žalingų įpročių,punktuali, pareiginga. Dirbusi aukle ir gali pateikti rekomendacijas. Jos tel. 861944258 Valerija
Atsakyti

Sveiki, nuo gegužės ~20 d. Ieškom auklės dukrai. Tuo metu jai jau bus beveik metukai. Reikalinga pastovi auklė visai darbo dienai Vaidotuose. Arba auklė Vilniuje Naujininkų, Lazdynų, Naujamiesčio rajonuose, kuri galėtų prižiūrėti mažylę pas save namie, gal net su kitu vaiku, nes mūsiškei labai patinka vaikų kompanija :)

Atsakyti
Laba diena, gal tiktų Viršuliškių rajonas? Šiuo metu prižiūriu dvi mergaites, todėl galėčiau pagelbėti ir jums. smile.gif
Atsakyti
Laba diena,

Ieskome auklytes 1m mergytei nuo rugsejo men (pratintis reiktu pradeti nuo rugpjucio men). Pradzioje reiketu priziureti apie 4 men visa darbo diena (nuo 8 iki 18 val), veliau norime pradeti pratinti prie darzelio, taciau auklytes vis tiek reiktu ligos atveju (del to galima atskirai tartis). Esame is Lazdynu. Kreiptis tel 862384536
Atsakyti
QUOTE(Razina @ 2017 05 23, 11:39)
Sveiki. Nuo rudens išleidžiame sūnų į darželį ir ieškome geros šeimos su juo pusdienius leidusiai nuostabiai moteriai. Ji pradėjo prižiūrėti mūsų mažąjį, kai jam dar nebuvo metukų iki rudens, kai jau bus daugiau negu treji.
Mūsų mažėlį dažniausiai prižiūrėjo 08.00-13.00, tačiau yra labai lanksti ir tikrai prisiderintų ir prie kitokio grafiko. Yra tekę jiems pabūti kartu beveik parą.

Daugiau informacijos, rekomendacijas ir gyvus pokalbius derinkime per AŽ. Man pačiai buvo labai sunku grįžti į darbą, palikus tokį mažą vaiką, todėl mielai padėsiu kiek įmanoma kitai mamai, kad ji taip jaustųsi saugiai, palikdama vaikelį, nes ši moteris mums buvo atradimas, tikras perlas šioje srityje.


Perkeliu šį postą iš Kauno auklių temos. Mūsų berniuką prižiūrinti moteris dėl šeimyninių aplinkybių dalį savaitės gyvena Kaune, dalį - Vilniuje. Todėl gali darbo dienomis gali gyventi ir dirbti tiek Vilniuje, tiek Kaune.
Atsakyti
QUOTE(Ahimsa @ 2017 04 20, 07:20)
Sveiki,

Ieškau auklės Balsiuose 1.3 m. mažyliui. Būtų geriausia, jei auklė gyventų netoliese.


Parašiau į asm.
Atsakyti
sveiki, esu mama-aukle, vasarai priimciau Seskineje mokinuka(-e)
Atsakyti

Nuo rugsejo perleidziame savo aukle, kuri pas mus dirbo 2 metus. Energinga, rupestinga, issilavinusi moteris, labai atsakinga, niekada nebuvo, kad veluotu arba neateitu. Su sunum labai sutare, jam yra autoritetas. Labai tvarkinga, namus rasdavome visada tvarkingus grize. Laikosi vaiko rezimo ir mamos nurodymu. Gyvena Seskineje, nevairuoja. Galetu dirbti su bet kokio amziaus vaikais, net priziureti kudiki. Butu patogu aplinkiniuose rajonuose. Taip pat galetu priziureti vaika savo namuose. Ka domina, rasykite AZ, galesiu atsakyti i klausimus ir duoti kontaktus.

Atsakyti
QUOTE(Bioinzinere @ 2017 04 18, 14:29)
Ieškoma auklė nuo rugpjūčio vidurio!

Rugpjūčio pabaigoje planuoju grįžti į darbą ir mano sūneliui bus reikalinga miela, šauni ir mylinti auklytė smile.gif Sūnui tuo metu bus 1 metukai, dabar jam 8 mėnesiai. Kadangi vasarą Vilniuje būsime mažai, todėl paieškas pradedu jau dabar. Gyvename Pašilaičiuose (Virbeliškių g.), šalia yra viešojo transporto stotelė, labai patogus susisiekimas su visais Vilniaus rajonais. Siūlome darbą pilnai dienai, dėl atlyginimo susitarsime - suprantam, kad gyventi reikia ir auklėms smile.gif Būtų labai gerai, kad auklė turėtų patirties, neturėtų žalingų įpročių. Norinčios susitikti ar daugiau informacijos rašykite AŽ smile.gif

Taduko mama Dovilė smile.gif


Sveiki, po ilgos pertraukos grižau į šį puslapį, nes nuo rugsėjo ieškosiu naujų draugų. Jūsų rajone užauginau kelis vaikelius. Eglutei dabar jau 3,5 ir lanko darželį. Ją užauginau nuo kūdikystės, nuo 1 mėn. Šio metu auginu anūkėlį, kuris nuo rūgsėjo pradės lankyti darželį. Mano patirtis dirbant su vaikais - 9 metai. Esu darbšti, atsakinga, švelni, tvarkinga , be žalingų įpročiu. Jei reikės rekomendaciju, galėsit susisiekti su šeimomis, kuriuose dirbau. Jei dar nesuradot šeimos draugės, tai lauksiu skambučio:)

Anna. +37060040086
Atsakyti
Sveikos, Mamytės,

noriu perleisti savo auklytę į "geras rankas" 4u.gif

Pencijinio amžiaus moteris, labai patikima, mylinti vaikus. Prižiūrėtų Jūsų stebuklėlį - ir valgyti paruoštų, ir saugiai galėtumėt palikti savo vaikutį. Jei reikia kontaktų - rašykit, prašau, man į AŽ 4u.gif
Atsakyti
Sveikos auklytės,

ieškome mylinčios rūpestingos auklytės 10 mėn.amžiaus berniukui nuo rugsėjo mėn. pilnai darbo dienai (8-17 val.) Šeškinėje. 3 metų sesutė lanko darželį, tačiau ligos atveju tektų prižiūrėti abu vaikučius. Retkarčiais reiktų pagalbos ir savaitgalį. Ieškome patikimo, su patirtimi žmogaus, mokančio prižiūrėti kūdikius. Dėl atlygio susitartume.
Jeigu sudomino, lauksiu skambučių tel. 868405330. Edita
Atsakyti