Įkraunama...
Įkraunama...

Auklės Vilniuje nuolatiniam darbui, visai d. d.

Mūsų šeima ieško auklės. Kadangi išsirinkti auklę labai atsakingas darbas, pradedame jau dabar.

Ko mes ieškome? Labai atsakingo žmogaus, kuriam patikėsim savo brangiausią turtą. Nesvarbu kiek jums metų, svarbu kokia jūsų patirtis. Taip pat svarbu sąžiningumas ir punktualumas. Svarbu, kad kalbėtumėte lietuviškai be akcento ir neturėtumėt žalingų įpročių.
Ką mes siūlome? Pagarbą ir ilgalaikę draugystę, nes auklės reikės ilgam. Atlyginimą, pagal susitarimą. Jei pateisinsite mūsų lūkesčius, mes pateisinsime jūsų.
Kada mums prireiks jūsų paslaugų? Nuo pavasario (tiksliau galėsime derintis po švenčių). Du-tris kartus per savaitę, po 3-4valandas, dažniausiai nuo 13-14val. Kartais vakarais ar savaitgaliais. Viskas derinama pagal mūsų ir jūsų poreikius.
Auklė bus reikalinga 5-6 mėnesių berniukui. Prašysime jį lavinti, išvažiuoti į lauką, pamaitinti, kartu pažaisti. Jums nereikės tvarkyti namų (išskyrus žaislus po žaidimų su vaiku), nereikės daryti valgyti, nebent pašildyti košę ar pieną.
Gyvename naujojoje vilnioje, parko gatvėje. Pirmame aukšte su atskiru įėjimu, tad su išėjimu pasivaikščioti į lauką problemų nekils  Jūsų patogumui būtų šaunu, jei vairuotumėte, tačiau prie pat namų yra viešojo transporto stotelė.
Parašykit mums, jei turite patirties su kūdikiais, išmanote vaikų raidos etapus, domitės vaikų lavinimu. Norėtume rekomendacijų iš šeimos/ų kuriose jau dirbote. Parašykite mums, jei norite ilgalaikio bendradarbiavimo. Jei nebijote vaizdo kamerų namuose, nes neturite ko slėpti  Taip pat svarbu, jog mylėtumėte ne tik vaikus, bet ir šunis, kadangi dar vienas šeimos narys – didelis keturkojis 
Nerašykite mums, jei esate nepilnametė. Jei aukle dirbate tik dėl atlygio, bet ne iš pašaukimo. Jei pirmas jūsų klausimas bus apie atlyginimą. Jei neturite jokios patirties.
Lauksiu jūsų laiškų su prisistatymu asmenine žinute arba el.paštu aistyte0724@gmail.com Atrašysiu, jei sudomins jūsų kandidatūra, o po švenčių suderinsime susitikimą. Gražaus švenčių laukimo visoms newyear.gif
Atsakyti
Sveiki,

ieškom auklės savo vienerių metų sūneliui nuo ateinančių metų sausio mėn. pabaigos. Šeimoje taip pat auga ir trijų metų berniukas, kurį reikėtų prižiūrėti ligos atveju. Auklės reikėtų pilnai darbo dienai. Gyvename Bajoruose (susisiekimas 50 ir 26 autobusais).

Kontaktinis tel. 8 698 89138.

Pagarbiai,
Aušra

Atsakyti
Ieskom aukles Vilniuje Lazdynuose, vieneriu metu berniukui. Reikalingas zmogus nuo 2017 sausio. Darbas pilnai dienai, ilgalaikiam bendravimui. Daugiau info asmenine zinute arba 866371720
Atsakyti
Sveiki,

Ieskome aukles savo astuoneriu metu mergaitei. Pagrindinis prasymas : pabuti nuo mazdaug 14 iki 18 val ir padeti paruosti pamokas. Vidas detales aptartume asmeniskai. Zinuciy laukciau : grigaitiene.ausra@gmail.com

Dekoju
Atsakyti
Sveiki,

33 metų moteris, turinti ilgametę patirtį bei pedagoginį išsilavinimą, rekomendacijas, ieško auklės darbo.
Auginu 2.9 metų dukrytę tad į kompaniją priimtume dar vieną vaikutį. Gyvename nuosavame name su uždaru kiemu. Pasiūlymas pilnai darbo dienai. Kartais sutarus gali būti ir valandinis 2,5e/val. Gyvename Kuprioniškėse, Vilniaus raj.
Pasiūlymų laukiu el pastu.

smargarettt@yahoo.com
Atsakyti
Sveikos, mamos. Esu jauna mama ir auklė, turiu pedagoginį išsilavinimą , aukle dirbu nuo 2009 metų, prieš tampant mama spėjau ir darželyje padirbti, tad patirties turiu su kaupu. Jei trumpai apie save, tai esu labai kantri, mylinti vaikus ir besidžiaugianti laiku su jais, esu paprasta, draugiška ir nuoširdi . Pati auginu 2m. dukrytę, kuri nepilną savaitę lanko darželį. Taip pat turim draugę 1m 5men. Dar vienas 2m. draugas, kurį prižiūrim nuo pavasario ir, greitu metų išeis į darželį, tad ieškom pamainos jam. Gyvename FABIJONIŠKĖSE, galiu suteikti pilnos dienos priežiūrą. Mėnesinis mokestis - 350 eurų. Į tai įeina: namie gamintas maistas, žaidimai, puiki draugija, visapusiška priežiūra ir gera nuotaika!

„Dalykai, kurie sako jog auklė savo namuose - yra pats geriausias variantas:.

1. Mažyliui visada bus daug saugiau ten, kur aplinka labiau primena namus, nei valdišką ar privačią, bet įstaigą.
2. Vaikas išmoksta pažinti kitą jam aplinką.
3. Vaikas išmoksta gerai aklimatizuotis kitoje, jį supančioje aplinkoje.
4. Išmoksta greičiau komunikuoti, kalbėti, bendrauti.
4. Auklė visda priims tik tiek kiek gali prižiūrėti pati, ir niekada daugiau nei ji tai padaryti gali.
6. Auklei vaikai niekada nėra verslo planas plėsti savo veiklą, nes jos veikla apsiribos tik jos namais.
7 Auklei, visada bus svarbiau vaikų sveikata nei bet kokiam kitam kolektyve( valstybiniam darželyje, privačiam, priežiūros centre), nes nuo to tiesiogiai priklauso ne tik materialinė bazė bet ir jos alga.
8. Auklė visada turės daug daugiau galimybių jūsų mažylį pažinti, atsižvelgti į jo individualius poreikius, nei bet kur kitur.
867480946 Ignė
Atsakyti
Sveikos Mamytės smile.gif


Mama ieško auklės darbo. Jos auklėtinė atiduodama į darželį, tai ieškosi naujos šeimos.
Turi patirties ir rekomendacijas.Be žalingų įpročių, nerūko. Labai atsakinga ir darbšti. Gali dirbti ir savaitgaliais
Gali padėti atlikti namų ruošuos darbus, ar sutvarkyti namus.
Birutė 860898838....

Vilnius smile.gif
Atsakyti
Sveiki, ieškau auklės darbo.Aukle dirbu jau dešimt metų.Su vaikučiais randu greit bendrą kalbą, užsiimame įvairiais darbeliais,skaitome knygutes,žaidžiame, einame į lauką bet kokiu oru. Mano telefono numeris 861698994 Agne
Atsakyti
Sveiki smile.gif

Ieškau auklytės darbo Vilniuje, pilną d.d. smile.gif Man 23, jau porą metų dirbu auklyte, bet mano draugės dvynukės pradeda lankyti darželį smile.gif Vieta ne itin svarbi, vairuoju. Lauksiu Jūsų žinučių.
Atsakyti

Sveiki, ar dar ieskote darbo?




QUOTE(bubaste- @ 2017 02 14, 15:54)
Sveiki smile.gif

Ieškau auklytės darbo Vilniuje, pilną d.d. smile.gif Man 23, jau porą metų dirbu auklyte, bet mano draugės dvynukės pradeda lankyti darželį smile.gif Vieta ne itin svarbi, vairuoju. Lauksiu Jūsų žinučių.

Atsakyti
1m mielai mergytei reikalinga aukle pilnai darbo dienai Zujunai-Pilaite. Idealu jeigu vairuotu automobili (nes reiktu kelis kartus vyresne sese nuvezti is mokyklos i bureli). Ir ieskome lietuviu kalba kalbancios draugiskos aukles. Lauksiu jusu laiskuciu
Atsakyti
QUOTE(IngukasK @ 2017 02 26, 14:08)
1m mielai mergytei reikalinga aukle pilnai darbo dienai Zujunai-Pilaite. Idealu jeigu vairuotu automobili (nes reiktu kelis kartus vyresne sese nuvezti is mokyklos i bureli). Ir ieskome lietuviu kalba kalbancios draugiskos aukles. Lauksiu jusu laiskuciu

Sveiki,tėveliai☺jums rašo auklyte iš pilaitės.Man greit 40 metu.Šendien man paskutinė diena su mažyliu😯.Tad ieškausi kito vaikučio.☺Esu linksma,draugiška,kantri.Turiu patirties su vaikučiais nuo gimimo iki 5 metuku.Vairuoju automobili.Turiu rekomendacijas .Mielai susitikčiau pokalbiui.Jai sudominau palikit kontaktus jums paskambinciu.Su pagarba Rita.
Atsakyti