Vilniuje, Pilaitėje, ieškome atsakingos, rūpestingos auklytės 1,5 metukų berniukui. Ligos atveju reikėtų prižiūrėti ir darželinuką 3,5 metų brolį
Su vaikučiu reikėtų būti 3 dienas per savaitę nuo 8,30 iki 16 val. Taip pat abu berniukus reikėtų prižiūrėti 1-2 kartus per mėnesį vakarais.
Visas sąlygas aptarsime plačiau AŽ arba telefonu
Nuo rugpjūčio pabaigos ieškome auklės Lazdynuose. Vaikams 2, 4 ir 8 metai. Prašytumėm du vaikus paimti iš darželio, taip pat esant reikalui padėti mokyklinukui paruošti pamokas. Vaikų ligos atveju prašytumėm prižiūrėti pilną darbo dieną. Sąlygos ir atlyginimas - susitarimo reikalas
QUOTE(Olgina @ 2016 07 05, 21:06)
Sveiki, mano mama iesko darbo Vilniuje aukle. Turi dideles patirties , rekomendacijas. Jai 55 metai atsakinga, energinga, labai mylinti vaikus. Puikiai moka rusu kalba ir lietuviu siek tiek. Gyvenanti Lazdynuose. Kontaktas 862066923 Anna
MIELOS MAMYTĖS, kurios pergyvenat kam ramia širdele patikėti savo žmogutį ( o tai išties oi kaip nelengva) su visa atsakomybe prieš Jus ir Jūsų MAŽYLIUS galiu pasiūlyt sąžinigą ,išradingą ir patikimą lietuvę auklę iš Vilniaus, auginusią mano (ir ne tik) vaikutį, brandi patirtis tiek auklėjime ,tiek lavinime bei natūraliai nuoširdžiame bendravime su auklėtiniu. Šiuo metu ji jau laisva. Mielai pagelbėtų tvarkingai šeimai. Man rašykit į AZ,nes temų neseku. Parašau ir jos tel. +37067461030. Sėkmės visoms ieškant ir randant
QUOTE(venzliukas @ 2016 07 19, 18:19)
Ieškome auklytės 1 metukų ir 3 mėn. berniukui Šeškinėje, nuo rugsėjo mėnesio. Darbas nuo 8- 17 val. Reikėtų pažaisti su vaiku, išeiti į lauką, pagaminti valgyti. Mokėsiu atlyginimą už mėnesį ir atostogų metu.
Tel. 861605944
Tel. 861605944
Jau turime auklytę
QUOTE(tyliai_tyliai @ 2016 07 18, 19:44)
5 metų mergaitė ir 6 metų pirmokas ieško auklytės draugės, kuri galėtų paimti (ne visas dienas) pirmoką iš Balsių mokyklos apie 13 val. ir palydėti namo bei pabūti su juo iki kol mes grįšime iš darbų apie 18.00-18.30. Ligos atveju pabūtų visą dieną namuose su vienu ar abiem vaikais bei pagaminti jiems maistą. Auklytė turėtų turėti galimybę kartais pabūti su vaikais vakare.
Dėl apmokėjimo: planuojame mokėti mėnesinį mokestį, kad būtume tikri, jog prireikus auklytės ji bet kada galėtų ateiti.
Rūkančios ir turinčios žalingų įpročių, nerašykite.
Auklytės darbo vieta būtų prie Žaliųjų ežerų, Krakiškių gatvėje.
Gyvenimo aprašymą siųskite adresu: tyluma.tyluma@gmail.com
Dėl apmokėjimo: planuojame mokėti mėnesinį mokestį, kad būtume tikri, jog prireikus auklytės ji bet kada galėtų ateiti.
Rūkančios ir turinčios žalingų įpročių, nerašykite.
Auklytės darbo vieta būtų prie Žaliųjų ežerų, Krakiškių gatvėje.
Gyvenimo aprašymą siųskite adresu: tyluma.tyluma@gmail.com
Vis dar ieškau auklytės.
Sveikos, mamos Esu jauna mama ir auklė, turiu pedagoginį išsilavinimą , aukle dirbu nuo 2009 metų, prieš tampant mama spėjau ir darželyje padirbti, tad patirties turiu su kaupu Jei trumpai apie save, tai esu labai kantri, mylinti vaikus ir besidžiaugianti laiku su jais, esu paprasta, draugiška ir nuoširdi . Pati auginu 1m. 9men. dukrytę , taip pat turim draugą , kurį prižiūrim nuo pavasario, jam šiuo metu 1m. 7men. Kartais ateina ir penkiametė mergaitė. Nuo rugsėjo pradžios ieškosime dar vieno (-os) draugo (-ės). Gyvename FABIJONIŠKĖSE, domina priežiūra pilną darbo dieną. Mėnesinis mokestis butu 300 eurų. Į tai įeina: namie gamintas maistas, žaidimai, puiki draugija, visapusiška priežiūra ir gera nuotaika!
Mielos mamytės, ieškančios auklės, galiu nuoširdžiai rekomenduoti puikią auklytę Loretą, kuri pusantrų metų prižiūrėjo mano vaikutį. Man ji buvo, yra tikra Dievo dovana labai džiaugiuosi, kad likimas suvedė mūsų kelius, nes per šį laiką išėjusi į darbą būdavau šimtu procentų tikra, kad mano sūnutis laiką leidžia sveikai, įdomiai, ir grįžusi jį rasiu besišypsantį, pilną pasakojimų apie gerą dieną, pridariusį labai gražių, kūrybingų, meniškų darbelių ir tiesiog vaikiškai laimingą...
Loreta mano akimis yra idelus žmogus darbui su vaikais - ji brandi, bet pilna jėgų ir kasdien po kelias valandas, o geru oru ir kiaurą dieną su sūnučiu vaikšto, apeina kilometrus, ji labai gero būdo, šilta ir motiniška, rūpinasi kaip savu vaiku, ir moka rasti kalbą ir priėjimą prie vaikų. Mūsų auklytė turi ilgametę patirtį, dirbo ir ugdymo įstaigoje ir kaip auklytė. Ji taip pat labai gražiai piešia, turi tikrą menininkės gyslelę, todėl sūnučio segtuvas pilnas labai gražių darbelių iš visko - guašo, akvarelės, klijų, plastilino ir miško gėrybių O meilė piešimui ir grožiui tikiu liks visam gyvenimui, nes turėdamas laisvą minutę tuoj bėga ieškoti lapo piešti, ir tai, manau, didele dalimi yra Loretos nuopelnas.
Ir dar, Loreta - tas žmogus, kuris tiesiog jaučia šeimos tvarką ir subtiliai joje prisiderina, jau nuo pirmųjų dienų šalia jos buvo labai gera ir šilta. Loreta tapo labai mylimu mūsų šeimos nariu.
Ačiū Jums, Loreta!
Bet greitai mes pradėsime lankyti darželį, nes užaugome ir jau esame dideli...
Mūsų auklytė gyvena Vilniuje, Pašilaičiuose.
Auklytės tel.: 862230790
Mama Edita
Loreta mano akimis yra idelus žmogus darbui su vaikais - ji brandi, bet pilna jėgų ir kasdien po kelias valandas, o geru oru ir kiaurą dieną su sūnučiu vaikšto, apeina kilometrus, ji labai gero būdo, šilta ir motiniška, rūpinasi kaip savu vaiku, ir moka rasti kalbą ir priėjimą prie vaikų. Mūsų auklytė turi ilgametę patirtį, dirbo ir ugdymo įstaigoje ir kaip auklytė. Ji taip pat labai gražiai piešia, turi tikrą menininkės gyslelę, todėl sūnučio segtuvas pilnas labai gražių darbelių iš visko - guašo, akvarelės, klijų, plastilino ir miško gėrybių O meilė piešimui ir grožiui tikiu liks visam gyvenimui, nes turėdamas laisvą minutę tuoj bėga ieškoti lapo piešti, ir tai, manau, didele dalimi yra Loretos nuopelnas.
Ir dar, Loreta - tas žmogus, kuris tiesiog jaučia šeimos tvarką ir subtiliai joje prisiderina, jau nuo pirmųjų dienų šalia jos buvo labai gera ir šilta. Loreta tapo labai mylimu mūsų šeimos nariu.
Ačiū Jums, Loreta!
Bet greitai mes pradėsime lankyti darželį, nes užaugome ir jau esame dideli...
Mūsų auklytė gyvena Vilniuje, Pašilaičiuose.
Auklytės tel.: 862230790
Mama Edita
Ieškom vairuojančios auklės prižiūrėti 1,2 metu mergytę ir 6 metu berniuka, kuri du/tris kart per savaite reiktu paimt is mokyklos po pamoku. Gyvenam nuosavame name buivydiskiu apylinkej. Darbo laikas - 4 d.d. per savaite nuo 7:30 iki 18 val. Darbo pradzia pageidautina nuo spalio men., bet galima ir anksciau. Skambinti 8 - 6 11 - 31 498.
Sveiki, ieskome aukles drauges pagalbininkes berniukams 5,5 metu ir 3,5 metu. Nuolatinei draugystei. Vaikai lanko darzelius taciau norime tureti zmogu, kuriam mokesime atlyginima ir zinosime, kad visada sulauksime. Gyvename senajame minsko plente privalumas automobilis. Galimybe keliauti su seima. Esam draugiski kiek padyke bet labai judrus ir zingeidus. 865059661 jurgita
Sveiki, nuo rugsėjo mėn. galiu padėti jums parvežti-nuvežti vaikus į būrelius,mokyklą.Galiu gaminti,tačiau tik vegetariškus patiekalus (nes nevartoju mėsos,žuvies,kiaušinių). Galiu padėti namuose.
Pageidaujamas darbo laikas nuo 8:30 iki 16:30.Darbo vieta,Fabijoniškės Santariškių rajonas,Visoriai,Bajorai ir pan.
Nerūkau.
Alkoholio nevartoju.
Turiu ir vairuoju auto (varavimo teisės nuo 1999 m.)
Kalbu rusų,anglų,italų ir lietuvių kalbomis.
Pageidaujamas darbo laikas nuo 8:30 iki 16:30.Darbo vieta,Fabijoniškės Santariškių rajonas,Visoriai,Bajorai ir pan.
Nerūkau.
Alkoholio nevartoju.
Turiu ir vairuoju auto (varavimo teisės nuo 1999 m.)
Kalbu rusų,anglų,italų ir lietuvių kalbomis.
Sveiki,
ieškau auklės nuo spalio pabaigos Fabijoniškėse, prie BIGo (spalio gale berniukui sueis metai). Vyresnėlei (+5 metai) sergant tektų būti su dviem vaikais, bet ji tikra pagalbininkė prižiūrint brolį! Iki spalio pabaigos, jei būtų įmanoma, norėčiau auklę pasikviesti keletui valandų kartais, kad mane išleistų. Atlygis -kaip priklauso.
Daugiau detalių až arba tel 8 600 97616
Ilona