Įkraunama...
Įkraunama...

Auklės Vilniuje nuolatiniam darbui, visai d. d.

Galbūt kuri mamytė ieško kam palikti savo stebukliukus?
Mielai priimtume kelis vaikus į savo smagią kompaniją.
Mano vardas Teresa.
Gyvename Fabijoniškių g. pradžioje.
Esu baigusi VPU biologijos magistrantūrą ir LEU ikimokyklinę ir priešmokyklinę pedagogiką. Dirbau iki dekreto Vilniaus sutrikusio vystymosi kūdikių namuose. Auginu 3 vaikučius: 10 metu panelę,8 berniuką ir 10 mėnesių mergytę. Vaikučius namuose prižiūriu jau 8 metus. Kompanijos buvo įvairios: nuo 4 mėnesių iki 5 metų. Su vaikais greitai randu bendrą kalbą; moku juos sudominti ir užimti įdomia veikla.
Galiu duoti kontaktus tėvelių, kurių vaikučius prižiūrėjau.
Šiuo metu turim 1.5 metuku draugę, kuri keliaus nuo rudens į darželį.
Atsakyti
Ieškome auklytės 1 metukų ir 3 mėn. berniukui Šeškinėje, nuo rugsėjo mėnesio. Darbas nuo 8- 17 val. Reikėtų pažaisti su vaiku, išeiti į lauką, pagaminti valgyti. Mokėsiu atlyginimą už mėnesį ir atostogų metu.
Tel. 861605944
Atsakyti
Nuo rudens (spalio-lapkricio men.) ieskau aukles 1m.2 men. berniukui netoli Centro.
Ligos atveju reiktu priziureti ir 4 m. broli. Darbas visa darbo diena nuo 7.30 iki 18 val.
Atsakyti
Darbui nuo rugsėjo ieškome mokytojos-auklės dviems septynerių ir devynerių metų vaikams.
Darbo laikas: I-V nuo 12 iki 20 val.
Darbo vieta: Vilniaus centras
Atlyginimas: sutartinis
Sutarties laikotarpis nuo 1 iki 3 metų
Reikalavimai:
* Pedagoginiai sugebėjimai ir kantrybė
* Darbo patirtis su vaikais
* Anglų, lietuvių bei rusų kalbos žodžiu ir raštu privalumas
Namų ruošos darbų atlikti nereiks, darbas susijęs tik su vaikų priežiūra ir lavinimu.
Skambinkite +37062438995 arba rašykite asmeninę žinutę smile.gif
Atsakyti
Skubiai Perkūnkiemyje nuolatiniam darbui, pilnai dienai ieškome geraširdės auklės nuo rugpjūčio vidurio berniukams - 1.4mėn ir 3 metukų,vyresnysis lankys darželį, tad abiem pasirūpinti reikėtų tik ligos atveju. Tel 868458667
Atsakyti
Ieškome auklės Pavilnyje 3,5 metų berniukui. Darbo laikas - visa darbo diena, savaitgaliai - laisvi. Atlyginimą mokame ir atostogų mėnesio metu. Auklės norėsime dviejų metų laikotarpiui, kol mažasis išeis į mokyklą. Skambinkite 865526656.
Atsakyti
Sveiki, ieškome patikimos ir patyrusios auklės 1.2 metų berniukui pilnai darbo dienai nuo rugsėjo/spalio mėn. Gyvename Valakampiuose. Dėl atlyginimo ir kitų sąlygų tarsimės asmeniškai. Reikalingos rekomendacijos. Jei pažįstate ką nors, ką galėtumėte rekomenduoti, arba pati ieškote darbo, labai lauksime, kad susisiektumėte asmenine žinute arba tel. 868635230. Iki!
Atsakyti
Vaikui saugi ir draugiška aplinka, nuosavas kiemas, sūpynės, daug žaisliukų, daug lavinamosios veiklos, daug pažinimo džiaugsmo ir meilės. Sveikas maistas, saugus miegas. Jei manot jog viso to jūsų vaikučiui reikia- skambinkit, rašykit. 862426061
Atsakyti
Mielos mamytės,
Esu Aurelija, penkis metus auklėju, saugau ir myliu 1,5 - 10 metų vaikučius. Labai vertinu atsakingumą, punktualumą, esu kūrybinga, originali, labai kantraus ir ramaus būdo ( baigiau reklamos studijas), todėl puikiai sutariu su įvairaus amžiaus vaikais. Vaikučiams esu draugė, kuri žaidžia kartu, juos skatina, drąsina ir moko. Mielai ruošiu maistą, galiu padėti buityje, dirbti aplinkoje su gyvūnais.
Gyvenu Balsių rajone, todėl draugo/ės su kuriuo žaistume, mokytumėmės ir linksmai leistume laiką kartu ieškau Balsių, Gulbinų ar Santariškių rajonuose. Domina darbas visai darbo dienai nuo rugsėjo - spalio mėnesio.
Galime bendrauti el.paštu : awrile@gmail.com
Atsakyti
Sveiki,

ieškau auklės Fabijoniškėse, šalia BIGo berniukui, kuriam spalio gale sueis 1-eri metai. Norėčiau, kad būtų su vaiku iki jam sukaks treji. Turi 5 m vyresnę sesę, kuriai sergant tektų pabūti su dviem vaikais - bet sesė yra tikra pagalbininkė prižiūrint brolį! Iki spalio pabaigos norėčiau, kad apsilankytų kartais, jei įmanoma.
Pirmą pusmetį dažniausiai pakaks dirbti 4 dienas per savaitę, vėliau visas 5.

tel. 8600 97616
Atsakyti
sveikos mamytes
Galiu prižiūrėti Jūsų vaikutį savo namuose, kartu su savo suneliu, jam 2,6metų. Esu rūpestinga,mylinti vaikučius.Aukle dirbau ne vienus metus. Gyvename Karoliniškėse prie sodros. Galime draugauti pilną dieną, arba pagal poreikį. val/2eu.
Atsakyti
Esu 32m. auklė su darbo patirtimi 3 šeimose. Rekomendacijos yra. Atsilaisvinu nuo rugsėjo vidurio. Labiausiai dominantys Lazdynų, Lazdynėlių, Bukčių, Karoliniškių mikrorajonai, tačiau apsvarstyčiau ir kitus pasiūlymus, kadangi esu vairuojanti.

867687288
Atsakyti