Sveiki, ieskau auklės darbo. Esu punktuali ir atsakinga. Turiu patirties dirbant su kudikeliais ir vaikuciais (is viso aukle dirbu ~14metu) Pati auginu dvejus vaikus (15m ir 5m). Moku lenku, rusu ir lietuviu kalbas. Esu be zalingu iprociu. Vairuoju automobyli. Darba noreciau rasti nuolatini ir visa darbo diena. Placiau papasakosiu apie save ir savo seima telefonu. Prasom kreiptis 860519014 - Galina P.s pageidautini mikrorajonai .: Grigiskes, Lazdynai, Savoriu pr, Siaures miestelys
SKUBIAI ieškome auklės dviems sesutėms, - 3-jų m. ir 1-erių m. amžiaus Antakalnyje, Mildos gatvėje, pilnai darbo dienai. Patirtis būtina. Ieškome labai atsakingo, tvarkingo, mylinčio vaikus žmogaus. Reikės gaminti valgyti, kasdien eiti į lauką (nuosavas kiemas, aplink miškai).
Kreiptis tel. 8-687-36831
el. paštas: vitalijakibilde@gmail.com
Kreiptis tel. 8-687-36831
el. paštas: vitalijakibilde@gmail.com
Noriu pasiūlyti savo auklytę (augino mano 2 dukrytes): 51 metų lietuvė, be žalingų įpročių, aukle dirba 14 metų (prižiūrėjo 16 vaikučių nuo 6 mėn iki 9 metų). Atsakinga, energinga, punktuali, rūpestinga, kūrybinga, stengiasi, kad vaikutis dažnai žaistų / leistų laiką lauke, o pagal amžių mokytųsi dainelių ar eilėraštukų. Gali dirbti pagal susitarimą nuo keletos valandų per dieną iki pilnos darbo dienos. Galimos ankstesnių vaikučių tėvelių rekomendacijos.
Auklytės mob.tel. 867059837 (Rasa, Vilnius)
Auklytės mob.tel. 867059837 (Rasa, Vilnius)
Sveiki tėveliai, ieškau auklės darbo. Turiu nemažai patities prižiūrint ir auklėjant vaikus, galiu juos prižiūrėti tiek jūsų tiek savo namuose. Galiu duoti rekomendacijas iš šeimų, kuriose dirbau anksčiau. Esu punktuali, pareiginga ir atsakinga 57 metų moteris. Jei susidomėjote, prašau skambinti tel.: 861944258
Šiuo metu auginu dukrytę namuose. Jai metukai ir du mėnesiai. Galėčiau prižiūrėti dar viena vaikiuką panašaus ar vyresnio amžiaus.
Apie mane: esu baigusi ikimokyklinio ugdymo specialybę Lietuvos edukologijos universitete. Studijų metais dirbau aukle dvejose šeimose su vaikais nuo 2 iki 5metukų. Baigusi mokslus pusantrų metų dirbau darželyje. Šiuo metu auginu savo dukrytę.
Apie dukrytę: šiuo metu jai metukai ir pora mėnesių. Labai mėgsta vaikų draugiją. Yra pakankamai atspari ligoms. Kolkas tik tris kartus turėjom nedidelę sloga, nors su vaikais kontaktuojam karts nuo karto.
Apie mūsų namus: gyvenam Fabijoniškėse. Namas yra toliau nuo gatvės, aplink yra kelios žaidimų aikštelės. Esam trečiame aukšte, trijų kambarių bute (vienas kambarys nebaigtas įrengti, bet šiuo metu remonto darbai neatliekami) namuose auginam katiną, kuris yra didžiausias vaikų draugas, nes leidžiasi paniurkomas, bet visai nesidrasko.
Galėčiau prižiūrėti jūsų vaikutį kelias valandas ar pilna dieną, suderinus iš anksto ir savaitgaliais.
2eurai valandai arba fiksuotas mėnesinis mokestis 250eurų
Tel. nr. 867480946
Apie mane: esu baigusi ikimokyklinio ugdymo specialybę Lietuvos edukologijos universitete. Studijų metais dirbau aukle dvejose šeimose su vaikais nuo 2 iki 5metukų. Baigusi mokslus pusantrų metų dirbau darželyje. Šiuo metu auginu savo dukrytę.
Apie dukrytę: šiuo metu jai metukai ir pora mėnesių. Labai mėgsta vaikų draugiją. Yra pakankamai atspari ligoms. Kolkas tik tris kartus turėjom nedidelę sloga, nors su vaikais kontaktuojam karts nuo karto.
Apie mūsų namus: gyvenam Fabijoniškėse. Namas yra toliau nuo gatvės, aplink yra kelios žaidimų aikštelės. Esam trečiame aukšte, trijų kambarių bute (vienas kambarys nebaigtas įrengti, bet šiuo metu remonto darbai neatliekami) namuose auginam katiną, kuris yra didžiausias vaikų draugas, nes leidžiasi paniurkomas, bet visai nesidrasko.
Galėčiau prižiūrėti jūsų vaikutį kelias valandas ar pilna dieną, suderinus iš anksto ir savaitgaliais.
2eurai valandai arba fiksuotas mėnesinis mokestis 250eurų
Tel. nr. 867480946
QUOTE(fruktutis @ 2016 03 01, 19:22)
Sveiki, ieskau auklės darbo. Esu punktuali ir atsakinga. Turiu patirties dirbant su kudikeliais ir vaikuciais (is viso aukle dirbu ~14metu) Pati auginu dvejus vaikus (15m ir 5m). Moku lenku, rusu ir lietuviu kalbas. Esu be zalingu iprociu. Vairuoju automobyli. Darba noreciau rasti nuolatini ir visa darbo diena. Placiau papasakosiu apie save ir savo seima telefonu. Prasom kreiptis 860519014 - Galina P.s pageidautini mikrorajonai .: Grigiskes, Lazdynai, Savoriu pr, Siaures miestelys
Sveiki, ieškau auklės savo 1metų ir 3mėnesių berniukui pilnai darbo dienai. Ieškome atsakingo, mylinčio vaikus, be žalingų įpročių žmogaus, mokančio ir mėgstančio užsiimti su vaikais, energingo. Reikės gaminti valgyti vaikui ir kasdien eiti į lauką (šalia yra 2parkai, žaidimų aikštelė). Taip pat turime vyresnę sesę (5 m.), kurią kartais gali tekti prižiūrėti. Būtinos rekomendacijos.
Gyvename Baltupiuose.
Savo gyvenimo aprašymus ir/ar prisistatymus prašau siųskite el.paštu: rankdarbiai.m@gmail.com
Gyvename Baltupiuose.
Savo gyvenimo aprašymus ir/ar prisistatymus prašau siųskite el.paštu: rankdarbiai.m@gmail.com