Sveikos mamos,
siulau vaikučių priežiūrą savo namuose (Justiniškėse). Esu 32 metų moteris, be žalingų įpročių, energijos taip pat nestinga, turinti ikimokyklinio ir preiešmokyklinį isilavinimą, 4metus dirbusi darželyje, pagrindine auklėtoja (jei reikia rekomendacijas turėsiu). Šiuo metu esu motinystės atostogose ir auginu 1metų ir 9men mergaitę. Tai mes mielai priimtume į savo draugiją draugę arba draugą. Namuose keptume sausainius, pieštume, eksperimentuotume jei sudomintu lauksiu 867809433
Ieškome auklės darbui su 1 metų amžiaus berniuku Bajorų soduose. Į auklės pareigas įeitų vaiko priežiūra, lavinimas pagal amžių, maisto vaikui gaminimas. Vaikas alergiškas, tad pageidautinas supratimas apie sveiką mitybą. Kartas tektų prižiūrėti ir vyresnę sesutę, kuri lanko darželį (už sutartą papildomą atlygį). Na ir savaime aišku, auklė turėtų būti tvarkinga, be žalingų įpročių. Lauksiu až.
Nuo sausio mums reikes aukles Vilniaus r., netoli N.Vilnios, Mickunu. Dukrytei bus 3 men. Mama dirba is namu. Tikimes bent metams rasti atsakinga, pareiginga ir mylincia vaikus auklyte. Netoliese stoja autobusas, tad automobilis pageidautinas, bet nebutinas. 861617342 Justina
QUOTE(mildiusiukas @ 2015 12 08, 19:23)
labas vakaras, ar jieskot dar aukles ? esu Milda man 24m. esu aktivi , draugiska, linksma, sportuojanti. megstanti su vaikais dugt, zaist, juoktis, skaityt pasakeles . moku su vaikais bendraut
Ieskome. Parasyk savo nr.
49 metų moteris (mano mama) ieško nuolatinio auklės darbo Vilniu, pilnai d.d.
Be žalingų įpročių, aktyvi ir energinga, baigusi du aukštuosius, 12 metų dirbo mokykloje, šiuo metu ieškosi ramesnio darbelio.
Papildoma informacija ir kontaktai pm. Dirbtų su verslo liudijimu.
Be žalingų įpročių, aktyvi ir energinga, baigusi du aukštuosius, 12 metų dirbo mokykloje, šiuo metu ieškosi ramesnio darbelio.
Ieškom auklytės vaikučių ligos atveju. Abi mergaitės. Vienai 2016 kovą bus 4 metai, kitai 2015 lapkritį buvo 2 metai. Gali tekti prižiūrėti vieną arba abi iš karto. Priklauso nuo sirgimo. Reikėtų prižiūrėti tik dukrytes. Jokių namų ruošos darbų.
Gyvename Lazdynuose. Atlygis sutartinis. Rasykite sms arba skambinkite 868676305
Gyvename Lazdynuose. Atlygis sutartinis. Rasykite sms arba skambinkite 868676305
QUOTE(bubaste- @ 2015 12 16, 18:08)
Sveiki. Pasukite. Arba parasykite savo nr. Mano nr 868787565. Ieskome aukles
QUOTE(bubaste- @ 2015 12 16, 18:08)
Ieskome aukles: 868787565 . Arba parasykite savo nr