Įkraunama...
Įkraunama...

Auklės Vilniuje nuolatiniam darbui, visai d. d.

QUOTE(bubaste- @ 2015 10 28, 21:28)
49 metų moteris (mano mama) ieško nuolatinio auklės darbo Vilniu, pilnai d.d.

Be žalingų įpročių, aktyvi ir energinga, baigusi du aukštuosius, 12 metų dirbo mokykloje, šiuo metu ieškosi ramesnio darbelio.

Papildoma informacija ir kontaktai pm.  4u.gif

Sveiki,

o iš kurios Vilniaus dalies mama Jūsų?
Mes ieškome auklės mažyliui pusantrų metukų. Gyvename Antakalnio gale.
Ieškome visai dienai, ir svarbu kad darbo laikas nebūtų konkrečiai apibrėžtas, mums yra svarbu lankstumas laiko atžvilgiu.
Atsakyti
Seiki 4u.gif

Ieškome auklytės mielam 1,8 m. berniukui ir 3,8 metų mergytei. Vaikučiai eina į darželį, juos prižiūrėti reikėtų tik tada, kada jie serga. Gyvename Naujamiestyje prie Mindaugo Maximos. Mokėsime stabilų atlyginimą, bet norime, kad prireikus, auklytė visada galėtų atvykti. Vasarą vaikučiai beveik nesirgo. Siūlomas atlyginimas - 220 eur/mėn.
Atsakyti
Ieskau 2 metuku berniukui aukles nuo 11.17-20 d.d. Siaures Miestelis 4u.gif
Atsakyti
Esu Aurelija man 26 metai. Ieškau draugės/o su kuriuo žaistume, mokytumėmės ir linksmai leistume laiką kartu Balsių rajone arba Santariškėse.
Labiausiai vertinu atsakingumą ir punktualumą, esu kūrybinga, originali, labai kantraus ir ramaus būdo ( baigiau reklamos studijas) todėl puikiai sutariu su įvairaus amžiaus vaikais. Mielai ruoščiau maistą ar padėčiau buityje. Patirties turiu su 1,5 - 10 metų padaužomis (nuolatine aukle dirbau penkiose šeimose, kuriose buvo 2-3 vaikai). Darbelio ieškau visai dienai.
Bendraukime awrile@gmail.com
Atsakyti
Sveiki,
Nuo sausio mėnesio ieškome auklės:
*Darbas Žvėryno rajone
*Pilna darbo savaitė ,t.y.darbas darbo dienomis nuo 8-18val
*2 mergaičių priežiūra,pagrinde 1,5 metukų mergaitės priežiūra ir ligos atveju 5 metų mergaitės kartu
*Galimybė dirbti savaitgaliais ir kelis vakarus per mėnesį privalumas
*Garantuotas stabilus,laiku mokamas atlyginimas
*Atostoginiai
*Papildomas atlygis už vakarus bei savaitgalius
Esame jauna,draugiška ir išsilavinus šeima.Ieškome auklytės ne mažiau kaip 3 darbo metams į priekį.Iš auklytės tikimės:
*punktualumo
*sąžiningumo ir energingumo su aktyviais vaikais
*lankstaus požiūrio į darbo grafiką
*meilės vaikams
*privalumas vairuojama mašina (kuro sąnaudas apmokame)
Lauksiu Jūsų laiškų : dantukas@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(bubaste- @ 2015 10 28, 20:28)
49 metų moteris (mano mama) ieško nuolatinio auklės darbo Vilniu, pilnai d.d.

Be žalingų įpročių, aktyvi ir energinga, baigusi du aukštuosius, 12 metų dirbo mokykloje, šiuo metu ieškosi ramesnio darbelio.

Papildoma informacija ir kontaktai pm.  4u.gif

Kuriame rajone gyvenate? Ar vis dar ieskote darbo?
Atsakyti
Ieškome auklės berniukui Antakalnyje nuo 2016 sausio, jam tuo metu bus 9,5 mėn. Turime ir vyresnį 4 m. sūnų, kuris lanko darželį (jį reikėtų prižiūrėti ligos atveju). Darbas visą darbo dieną, pirmadieniais - penktadieniais. Autobusų stotelė netoliese, uždaras rakinamas kiemas su žaidimų aikštele, greta parkelis. Abu vaikai be specialių poreikių, gero charakterio. Ieškome tikrai geros auklės su patirtimi, esame pasiruošę mokėti konkurencingą atlygį.

Mano tel. 867089293.

Atsakyti

Pažįstama auklė paprašė įdėti skelbimą. Auklė turinti patirtį, rekomendacijas, 58 metų, gyvenanti karoliniškėse, ieško darbo pilnai dienai. Tel. 864642019
Atsakyti
QUOTE(Lailala @ 2015 10 16, 22:56)
Ieškau auklės, 1,5 metų mergytei Balsiuose

Sveiki, pamačiau, kad ieškote auklės. Aš gyvenu Naujaneriuose, būtų patogus susisiekimas. Tad jei dar neradote auklytės, rašykite. mirksiukas.gif
Dalia
Atsakyti
Sveiki. Esu 21 metu, pareiginga, atsakinga, be žalingų įpročių, nuoširdi, mokanti bendrauti su vaikais, punktuali. Turiu patirties. Galėčiau prižiūrėti jūsų vaikus, leisti laiką lauke, sugalvoti jiems žaidimų.Esu rusakalbe.
Ieškau auklės darbo visai arba pusei darbo dienos.
Esu studente, tad mane reikes atleisti sesijos metu))
Gyvenu Žirmūnuose, prie Minsko IKI.
darbas ligos atveju nedomina.
Atsakyti
Ieškome auklės 1,5 m. berniukui Bukiškyje nuo antr iki penkt. Nuo 7.30 iki 15val. Rasyti i az arba skambinti tel 868787565
Atsakyti
Sveiki teveliai. Suprantu kaip sunku rasti auklite,savo vaikuciui,kaip sudetinga isileisti zmogu,kuris nuolat uzsiims su jusu vaiku,bet neretai tenka eskoti tokio zmogaus,tad jis turi kelti pasitikejima. Man 38 m rusakalbe. Dirbu aukle nuo2005 m . Esu 3 vaikuciu mama kuriom(16,11 ir 2,5 m)atsakinga,rupestinga ir begalo mylinti vaikus. Galiu priimti kartu zaisti drauga/e pas save. Su vaikais turiu patirtes ir rekomendacijas. Tel:867158493
Atsakyti