Sveiki,
Ieškom auklės 2 m. berniukui nuo 7 iki 15 val. Perkūnkiemis. Tel.nr. 867686720.
QUOTE(Kalalina @ 2015 09 30, 19:10)
Sveiki galbut galetumet patarti koki menesini atlyginima moketi auklei kuri gyvena kartu su seima? 2 vaikuciai. cia labiau pagalbininke mamai reikalinga. Vienai su vaikais likti retai tenka. Aisku ir laisvadieniai butu. Kalba eina apie Vilniu.
Čia skelbimų lenta, temos apie aukles čia
http://www.supermama...?...amp;s=&f=16
Sveiki.
Esu 62 m., gyvenu Fabijoniškėse, be žalingų įpročių, komunikabili, švelni, punktuali, atsakinga, darbšti. Šiuo metu ieškau auklės darbo (tiktų Fabijoniškės, Šeškinė). Turiu patirties prižiūrint vaikučius šeimose.
Pagarbiai
Julija
Mob. 865626685
Sveikos mamytes,
Auklyte ieško darbelio. Gyvenu Žirmūnuose ( netoliese Š.miestelio). Šiuo metu tenka ieškoti naujo darbelio, kadangi mano globotiniai iškeliauja pas senelius.
Patirties turiu nuo naujagimių iki darželinukų. Rekomendacijų yra.
Jei ką sudomino maloniai lauksiu Jūsų skambučio
Mano telef.nr.: 868354840
Pagarbiai,
Alimpija
Auklyte ieško darbelio. Gyvenu Žirmūnuose ( netoliese Š.miestelio). Šiuo metu tenka ieškoti naujo darbelio, kadangi mano globotiniai iškeliauja pas senelius.
Patirties turiu nuo naujagimių iki darželinukų. Rekomendacijų yra.
Jei ką sudomino maloniai lauksiu Jūsų skambučio
Mano telef.nr.: 868354840
Pagarbiai,
Alimpija
Vis dar ieškome
Ieškome auklės pilnai darbo dienai 2 m. berniukui. Auklytė reikalinga su patirtimi, tvarkinga, be žalingų įpročių
Gyvename pašilaičiuose,netoli big pc
Išsamesnė informacija tel. 8698 02923.
Esu 40 m. pensininkė, dviejų vaikų mama ir močiutė. Gyvenu Fabijoniškių mikrorajone. Žalingų įpročių neturiu. Esu atsakinga, punktuali, mylinti vaikus. Baigusi edukologijos studijų krypties ikimokyklinio ugdymo studijų programą ir man suteikta auklėtojos kvalifikacija. Praėjusi pirmosios med. pagalbos teikimo programą. Galiu prižiūrėt ir visai mažuliukus, visi įgūdžiai yra. Domintų pasiūlymai iš šalia esančių rajonų, kadangi mašinos nevairuoju. Galėčiau pradėti dirbti nuo kitos savaitės. Tel nr. 868571372 Ligita
Reikalinga aukle 1,5 metu mergaitei Avizieniuose:
Lukesciai:
1. Nuo 45 metu;
2. Be zalingu iprociu;
3. Mylinti vaikus ir atsakinga;
4. Vairuojanti;
5. Gali buti rusakalbe.
Darbo pobudis:
Priziureti ir lavinti pagal specialia programa (visos priemones ir medziaga bus suteiktos) 1.5 mergaite, vaiko dienos miego metu apsitvarkyti.
Pagrindinis maistas vaikui bus paruostas, reikes tik sildytis.
Neatitinkancias reikalavimu prasau neskambinti.
Darbas butu nuo 8 iki 6, isskyrus savaitgalius.
Tel. pasiteiravimui: 865900062
Lukesciai:
1. Nuo 45 metu;
2. Be zalingu iprociu;
3. Mylinti vaikus ir atsakinga;
4. Vairuojanti;
5. Gali buti rusakalbe.
Darbo pobudis:
Priziureti ir lavinti pagal specialia programa (visos priemones ir medziaga bus suteiktos) 1.5 mergaite, vaiko dienos miego metu apsitvarkyti.
Pagrindinis maistas vaikui bus paruostas, reikes tik sildytis.
Neatitinkancias reikalavimu prasau neskambinti.
Darbas butu nuo 8 iki 6, isskyrus savaitgalius.
Tel. pasiteiravimui: 865900062
Auklė rasta.
Laba diena, mamytės. Norėčiau rekomenduoti nuostabia 55 m. auklytę Liubą. Ji puikiai sutaria su vaikučiais. Dirbo keliose šeimose. Vienoje šeimoje išdirbo 5 m. Tai tikrai patikimas ir geras žmogus. Rekomendacijos. Kontaktinis tel. Nr. (8 670) 18 597, Liuba
Ieškome nuolatines aukles-padejejos namuose, pageidautina vairuojančios ir turinčios automobili, su patirtimi, 30-55 m. amziaus. Rekomendacijos butinos.
Gyvename Vilniuje, Naujamiestije, Savanoriu pr. netoli Vingio parko.
Esame europietiško styliaus rusu-prancuzu seima, laisvai kalbame lietuviškai, bet noretume surasti gerai mokanti rusu kalba zmogu. Turime 2 vaikus : mergaitej 8 metai, berniukui 2.5 m. Dukra reikes vežioti i mokykla. Du kartus per savaite bus reikalingas namu tvarkymas / drabužiu lyginimas.
Darbo grafikas gali buti kintantis : dažniausiai pilna darbo diena nuo 8.00 iki 18.00, bet kartais puse dienos, pagal susitarima. Musu šeimoje jums garantuota pagarba ir supratingumas. Noretumem surasti gera žmogu ilgam laikui, mažiausia 3 metams. Gerai butu gauti laiškeli el.pastu: irina.idir@gmail.com . Skubančioms galima skambynti telefonu +37069803602.
Reikalavimai: Tikimes kulturingos, sažiningos, tvarkingos, darbsčios, mylinčios vaikus ir energingos moteriškes, su kuria butu ramu palikti mažaji, butu linksma pažaisti vyresniajai, ir su kuria musu namai bus švarus, atrodis tvarkingais ir priziuretai.
Gyvename Vilniuje, Naujamiestije, Savanoriu pr. netoli Vingio parko.
Esame europietiško styliaus rusu-prancuzu seima, laisvai kalbame lietuviškai, bet noretume surasti gerai mokanti rusu kalba zmogu. Turime 2 vaikus : mergaitej 8 metai, berniukui 2.5 m. Dukra reikes vežioti i mokykla. Du kartus per savaite bus reikalingas namu tvarkymas / drabužiu lyginimas.
Darbo grafikas gali buti kintantis : dažniausiai pilna darbo diena nuo 8.00 iki 18.00, bet kartais puse dienos, pagal susitarima. Musu šeimoje jums garantuota pagarba ir supratingumas. Noretumem surasti gera žmogu ilgam laikui, mažiausia 3 metams. Gerai butu gauti laiškeli el.pastu: irina.idir@gmail.com . Skubančioms galima skambynti telefonu +37069803602.
Reikalavimai: Tikimes kulturingos, sažiningos, tvarkingos, darbsčios, mylinčios vaikus ir energingos moteriškes, su kuria butu ramu palikti mažaji, butu linksma pažaisti vyresniajai, ir su kuria musu namai bus švarus, atrodis tvarkingais ir priziuretai.