Ieškome auklės vegetarės pilnai darbo dienai savo trijų metų dukrytei Vilniuje, Kalnėnuose (rajonas tarp Minsko plento ir Pavilnio). +37061258105
Sveikos,
Ieškome malonios, draugiškos, geranoriškos auklės 1,5 m. mergytei ir ligos atveju 3,5 m. berniukui (lanko darželį) VILNIUJE, Lazdynuose.
Pradžios data nėra griežtai fiksuota, bet norėtumėme, kad lapkričio 2 d. auklė jau pilnu pajėgumu pradėtų darbą mūsų šeimoje.
Detaliau mūsų lūkesčius ir galimybes aptartumėme gyvai su kandidatėmis
Ačiū už rekomendacijas!!!
Mano tel.nr. galite iš karto duoti ir auklei, jeigu jai patogiau pačiai susisiekti su manimi.
Inga (861451079)
Ieškome malonios, draugiškos, geranoriškos auklės 1,5 m. mergytei ir ligos atveju 3,5 m. berniukui (lanko darželį) VILNIUJE, Lazdynuose.
Pradžios data nėra griežtai fiksuota, bet norėtumėme, kad lapkričio 2 d. auklė jau pilnu pajėgumu pradėtų darbą mūsų šeimoje.
Ačiū už rekomendacijas!!!
Mano tel.nr. galite iš karto duoti ir auklei, jeigu jai patogiau pačiai susisiekti su manimi.
Inga (861451079)
Sveiki,
ieškome malonios, draugiškos, geranoriškos auklės 1,5 m. mergytei ir ligos atveju 3,5 m. berniukui (lanko darželį) LAZDYNUOSE.
Susisiekite asmenine žinute arba telefonu (861451079).
ieškome malonios, draugiškos, geranoriškos auklės 1,5 m. mergytei ir ligos atveju 3,5 m. berniukui (lanko darželį) LAZDYNUOSE.
Susisiekite asmenine žinute arba telefonu (861451079).
sveiki! Mes taip pat ieskome aukles balsiuose, taciau pilnai darbo dienai, priziureti dvi mergaites.
Dekui, lauksim zinutes!
Dekui, lauksim zinutes!
QUOTE(bangele R @ 2015 08 27, 15:07)
Moteris ieško auklės darbo ,pilnai darbo dienai,esu atsakinga,rūpestinga,mokanti rasti bendrą kalbą su vaikučiais,turiu darbo patirtį ir galiu suteikti rekomendacijas,labai lauksiu jūsų skambučių telefonu 867110272 Vilniuje.
Galiu dirbti nuo spalio mėnesio ...
Sveiki.
Esu 61 m., gyvenu Fabijoniškėse, be žalingų įpročių, komunikabili, švelni, punktuali, atsakinga, darbšti. Šiuo metu ieškau auklės darbo (tiktų Fabijoniškės, Šeškinė). Turiu patirties prižiūrint vaikučius šeimose.
Pagarbiai
Julija
Mob. 865626685.....
Esu 61 m., gyvenu Fabijoniškėse, be žalingų įpročių, komunikabili, švelni, punktuali, atsakinga, darbšti. Šiuo metu ieškau auklės darbo (tiktų Fabijoniškės, Šeškinė). Turiu patirties prižiūrint vaikučius šeimose.
Pagarbiai
Julija
Mob. 865626685.....
Rekomenduoju savo mergaičių auklę, kuri šiuo metu ieškosi nuolatinio darbo pilnai darbo dienai.
Auklė patyrusi, vien pas mane dirbo du laikotarpius - pirmąjį prižiūrėjo mano vyresnėlę nuo 1.5 metų amžiaus 2008-2010 m., vėliau ir antrą naujagimę dukrytę iki 3 mėn., išdirbo 2 metus, pilną darbo dieną.
Antrą kartą prižiūrėjo abi mergaites 2014-2015 m. po pusę dienos, viena mergaitė buvo antrokė, kita - 5 metų.
Auklė puikiai gamina, sutaria su vaikais, labai rūpestinga ir pareiginga, pensijinio amžiaus, kalba rusiškai ir lietuviškai.
Pageidautų dirbti Jeruzalėje ar aplinkiniuose rajonuose, bet siūlykite visus variantus.
Auklė Ania, +370 670 69880.
Jei norėsite daugiau informacijos, man rašykite AŽ.
Auklė patyrusi, vien pas mane dirbo du laikotarpius - pirmąjį prižiūrėjo mano vyresnėlę nuo 1.5 metų amžiaus 2008-2010 m., vėliau ir antrą naujagimę dukrytę iki 3 mėn., išdirbo 2 metus, pilną darbo dieną.
Antrą kartą prižiūrėjo abi mergaites 2014-2015 m. po pusę dienos, viena mergaitė buvo antrokė, kita - 5 metų.
Auklė puikiai gamina, sutaria su vaikais, labai rūpestinga ir pareiginga, pensijinio amžiaus, kalba rusiškai ir lietuviškai.
Pageidautų dirbti Jeruzalėje ar aplinkiniuose rajonuose, bet siūlykite visus variantus.
Auklė Ania, +370 670 69880.
Jei norėsite daugiau informacijos, man rašykite AŽ.
Sveiki, esu IV kurso studentė, studijuoju Lietuvos Edukologijos universitete, taigi, apie vaikų ugdymą turiu daug žinių. 3 metus dirbau aukle, turiu rekomendacijas, mano grafikas labai lankstus:
I - galiu dirbti visą dieną,
II, III - galiu dirbti nuo 15h iki vakaro,
IV-nuo 11h,
V- nuo ryto iki 15h.
P.S Studijuoju sveikatos ugdymą, vedu vaikams mankšteles, ilgai būname lauke, darome daug įvairių darbelių, šokam, dainuojam,piešiam ir t.t. Žodžiu, nenuobodžiaujame
Pirmenybę teikiu šeimoms, kurios siūlo daugiau darbo valandų, nuo 20h per savaitę. Gyvenu centre. Lauksiu skambučių
Skubiai reikalinga atsakinga ir mylinti vaikus auklė Didžiojoje Riešėje, Vilniuje. Šeimoje yra du berniukai (2,5 ir 1 metų amžiaus). Vyresnysis eina į darželi, tad rūpintis reikės tik mažuoju. Du vaikai bus palikti priežiūrai tik tuomet, kai kartu bus antroji auklė arba patys tėvai.
Darbo laikas: pakaitomis su jau turima aukle kas antrą savaitę apsistojant šeimininkų namuose.
Asmeninės savybės: atsakingumas, patikimumas, sąžiningumas, nuoširdumas, punktualumas, tvarkingumas.
Reikalavimai: darbo patirtis, vairuotojo pažymėjimas, geros rusų kalbos žinios.
Privalumai: automobilis.
Siūloma: sutartinis atlyginimas (priklausantis nuo darbo patirties ir reikalingų įgūdžių), automobilis, geros darbo sąlygos, jauki aplinka.
Telefonas pasiteiravimui: +370 699 34850
Darbo laikas: pakaitomis su jau turima aukle kas antrą savaitę apsistojant šeimininkų namuose.
Asmeninės savybės: atsakingumas, patikimumas, sąžiningumas, nuoširdumas, punktualumas, tvarkingumas.
Reikalavimai: darbo patirtis, vairuotojo pažymėjimas, geros rusų kalbos žinios.
Privalumai: automobilis.
Siūloma: sutartinis atlyginimas (priklausantis nuo darbo patirties ir reikalingų įgūdžių), automobilis, geros darbo sąlygos, jauki aplinka.
Telefonas pasiteiravimui: +370 699 34850
Sveiki,
noriu rekomenduoti mūsų auklytę Danutę.
Maloni ir šilta moteris, puikiai bendravo su mūsų 2,5 metų berniuku. Turi daugiau negu 10 metų auklės patirtį, atsakinga, niekada neveluodavo, labai skaniai gamina:)
Danutei apie 50m., yra linksma, sportiška:) ieško darbo visai darbo dienai Vilniuje.
Danutės tel.nr. yra +370 645 61259.
Jeigu dar turėsi klausimų, prašom į AZ
noriu rekomenduoti mūsų auklytę Danutę.
Maloni ir šilta moteris, puikiai bendravo su mūsų 2,5 metų berniuku. Turi daugiau negu 10 metų auklės patirtį, atsakinga, niekada neveluodavo, labai skaniai gamina:)
Danutei apie 50m., yra linksma, sportiška:) ieško darbo visai darbo dienai Vilniuje.
Danutės tel.nr. yra +370 645 61259.
Jeigu dar turėsi klausimų, prašom į AZ
Laba diena,mielos mamytės,
Noriu rekomenduoti auklę kuri gyvena šeškinėje.Turi ne vienerių metų patirtį su vaikais.Šiuo metu ieško darbo,nes vaikučiai jau išėjo į darželį
Labai rūpestinga ir atsakinga,užsiima su vaikučiais labai nuoširdžiai.Labai skaniai gamina valgyti Auklė pensijinio amžiaus,bet tai tik pliusas,bent mano atveju buvo :)Telefonu galite kreiptis ir išsiklausinėti ko tik norite,žinoma ir rekomendacijas galės Jums duoti ,šeimų kuriose dirbo.
Telefonas: Staselė 867655026
Noriu rekomenduoti auklę kuri gyvena šeškinėje.Turi ne vienerių metų patirtį su vaikais.Šiuo metu ieško darbo,nes vaikučiai jau išėjo į darželį
Labai rūpestinga ir atsakinga,užsiima su vaikučiais labai nuoširdžiai.Labai skaniai gamina valgyti Auklė pensijinio amžiaus,bet tai tik pliusas,bent mano atveju buvo :)Telefonu galite kreiptis ir išsiklausinėti ko tik norite,žinoma ir rekomendacijas galės Jums duoti ,šeimų kuriose dirbo.
Telefonas: Staselė 867655026
Sveiki,
Ieškau auklės nuo lapkričio 2 d. (pageidaujant galima pradėti ir anksčiau) Dirbti reikėtų 4, kartais 5 kartus per savaitę. Už papildoma mokęsti kartais reikėtų prižiūrėti kelias valandas savaitgalį. Darbo valandos nuo 7-18 val.
Reikėtų prižiūrėti 1 metukų mergytę.
Be žalingų įpročių, kalbos rusų arba lietuvių. Darbas Grigiškėse.
Platensė informacija telefonu : +37067702430
Ieškau auklės nuo lapkričio 2 d. (pageidaujant galima pradėti ir anksčiau) Dirbti reikėtų 4, kartais 5 kartus per savaitę. Už papildoma mokęsti kartais reikėtų prižiūrėti kelias valandas savaitgalį. Darbo valandos nuo 7-18 val.
Reikėtų prižiūrėti 1 metukų mergytę.
Be žalingų įpročių, kalbos rusų arba lietuvių. Darbas Grigiškėse.
Platensė informacija telefonu : +37067702430