Įkraunama...
Įkraunama...

Auklės Vilniuje nuolatiniam darbui, visai d. d.

QUOTE(Gardi @ 2015 06 15, 17:35)
Sveiki,

mano mamytė, 45-erių auklė, su solidžia šio darbo patirtimi (daugiau nei 10 m.) nuo rudens bus laisva ir ieškos naujos šeimos pastoviam darbui. Ji - lietuvė, neturi žalingų įpročių, esant poreikiui pateiks rekomendaciją, matyt, ir ne vieną smile.gif jos kontaktai: Daiva, 864323338.

Mama vis dar ieško auklėtinio 4u.gif nepaminėjau, kad turi ir darbo medicinos sektoriuje patirties.
Atsakyti
QUOTE(Lanel @ 2015 07 28, 09:59)
Rūpestinga, sąžininga, mylinti vaikus ir savo auklės darbą prižiūrinti vaikutį jau išleidžiu į darželį, tad pasiruošusi padėti auginti kitą vaikutį. Esu prižiūrėjusi pagrinde nuo 11men.Turiu savo du mazuosius 3 ir 4.5 m berniukus 
Ieškau pastovaus darbo visai dienai.
Turiu rekomendacijas.Galiu pradėti dirbti nuo rugpjūcio vidurio savo arba pas jus namuose.Nes prižiūrimas  mazasis keliauja į darželį.Gyvenu fabijoniškese 4u.gif

Sveiki,

Siuo metu ieskome auklytes musu 2 metuku berniukui. Berniukas labai 'isrankus' ir neprisileidzia svetimu zmoniu. Labai noretume su Jumis susitikti ir pabendrauti. O gal Jus ir busite tas zmogus? Gal galeciau gauti jusu kontaktus? is anksto dekoju.
Atsakyti
Laba diena,

Ieskome labai geros auklytes musu 'isrankiam' 2 metuku berniukui. Darbas visai dienai ir 5 dienas per savaite, ilgam laikui. Atlygis sutartinis.

Noretume, kad auklyte butu be zalingu iprociu, sazininga, labai mylinti vaikus ir jiems atsidavusi. Jei galetumete, taip taip noretume gauti ir rekomendacijas.

Viliuosi sulaukti pasiulymu zinutemis forume ar el. pastu vilmuuux@yahoo.com
Atsakyti
Sveiki,
Esu dvieju mergaiciu mama.Gyvenu Bajoru soduose.Savo namuose galiu priziureti Jusu vaikuti.Esu dirbusi aukle,saugojusi ne viena vaikuti.Vaikutis idomiai leistu laika.Uzsiimtume idomiais zaidimais,skaitytume knygutes.Dauk laiko leistume lauke.Jei kas susidomejote,lauksiu zinutes i az.
Atsakyti
Nuo rugsėjo vidurio - spalio ieškome auklės. Pageidautinas amžius - 50 - 60 m. Iki lapkričio samdytume valandomis, nuo lapkričio - pilnai darbo dienai. Berniukui lapritį bus 10 mėn, gyvename Bajoruose. Detalės per AŽ.
Atsakyti
Auklytė 50m iš Fabijoniškių raj. ieško ilgalaikio darbo. Esu prižiūrėjusi įvairaus amžiaus vaikučius . Turiu nemažą darbo patirtį ir rekomendacijas. Moku užsiimti su vaikais : žaisti, skaityti knygutes,lavinti, sudominti vaikutį. Galėčiau pradėti dirbti iškart.
Tel nr. 862791242 auklytė Dana smile.gif
Atsakyti
Aukles Pavilnio pradzioje, pusei etato ( 3 k. Sav) po 6-7val.
Mergaitei 8 menesiai. Tikimes, kad turesite patirties, esate svelni, rupestinga, zaisminga ir mokanti uzimti tokio amziaus vaika. Siuloma alga 300 euru.
Atsakyti
Sveikos (ir sveiki),
Sugalvojau pasisiūlyti ir čia-ieškau mažojo draugo/draugės, gal kuri mamytė ieško auklės? šypsena Visai nesvarbu valandinės ar nuolatinės, galiu prisitaikyti, tik grafikas mano toks nestandartinis-kadangi vėl pradėsiu studijuoti, dirbti galiu tik nuo 15val iki pat vakaro, savaitgaliais taip pat laisva.
Man 22, patirties su mažiukais turiu nemažai. Susidomejusiems palieku kontaktus 867744875
Atsakyti
Sveiki,
Kadangi nuo rugsėjo sūnus išeina į darželį, noriu jį beveik dvejus metus žiūrėjusiai auklei surasti naują darbą. Mūsų auklei 63, ji ramaus būdo, tvarkinga, labai patinka vaikams, nes primena geraširdę močiutę. Pasitikėjau ja visada ir ji nei karto nenuvylė, nebuvo gaila nei vieno jai sumokėto euro. Pas mus atėjo iš draugų šeimos, su rekomendacija, kur augino mergytę (nuo 9 mėn. iki darželio). Labai nuoširdžiai prisirišo prie abiejų augintų vaikučių. Puikiai sutardavo ir dažnai jai paliekamu vyresnėliu, kuomet jis neidavo į darželį. Rekomenduoju ją šeimai su mažu vaikučiu, norinčiai, kad su vaiku būtų žaidžiama, užsiimama, jis būtų saugus.
Susidomėjusiems, prašau rašyti man asmeninę žinutę.
Atsakyti
Skubiai ieškome tvarkingos, atsakingos auklės savo 5 ir 2 metų dukrelėms. Reikalinga iki rugsėjo 1 dienos, darbo dienomis 8.00-18.00. Gali būti studentė, tačiau reikalinga patirtis. Turinčioms rekomendacijas- prioritetas. Rinktinės g., Šnipiškės.
8-614-99198
Atsakyti
QUOTE(Sursule @ 2015 08 03, 07:17)
Sveiki,
Kadangi nuo rugsėjo sūnus išeina į darželį, noriu jį beveik dvejus metus žiūrėjusiai auklei surasti naują darbą. Mūsų auklei 63, ji ramaus būdo, tvarkinga, labai patinka vaikams, nes primena geraširdę močiutę. Pasitikėjau ja visada ir ji nei karto nenuvylė, nebuvo gaila nei vieno jai sumokėto euro. Pas mus atėjo iš draugų šeimos, su rekomendacija, kur augino mergytę (nuo 9 mėn. iki darželio). Labai nuoširdžiai prisirišo prie abiejų augintų vaikučių. Puikiai sutardavo ir dažnai jai paliekamu vyresnėliu, kuomet jis neidavo į darželį. Rekomenduoju ją šeimai su mažu vaikučiu, norinčiai, kad su vaiku būtų žaidžiama, užsiimama, jis būtų saugus.
Susidomėjusiems, prašau rašyti man asmeninę žinutę.

Sveiki,

Labai ieskome geros auklytes. Gal galetume gauti jos kontaktus? Mano email vilmuuux@yahoo.com
Atsakyti
Skubiai ieškome auklės - mamos padėjėjos 13 mėn. amžiaus dukrai. Šiuo metu laukiamės antro vaiko, todėl mama daug laiko praleidžia namie. Ieškome žmogaus, kuris yra lankstus ir imlus naujovėms bei galintis keisti savo nusistovėjusius įpročius. Pageidautinas amžius - iki 40 m. Auklės darbo patirtis nėra būtina, nes auginame vaiką ne pagal tradicinius auklėjimo būdus - stengiames netrukdyti jai pačiai atrasti pasaulį. Taip pat siekiame, kad vaikas ugdytų savarankiškumą bei stengiamės su juo bendrauti kaip su suaugusiu žmogumi. Todėl iš būsimos auklės nesitikime sukaupto dainelių ar eilėraštukų bagažo, bet labiau vertinsime itin stiprų atsakomybės, tvarkingumo jausmą, pastangas užtikrinti vaiko saugumą ir higieną, bei gebėjimą tiesiog nesikišant stebėti žaidžiantį vaiką. Būtina taisyklinga lietuvių kalba. Auklė reikalinga visą darbo dieną, nuo 8 iki 17.30. Savaitgaliais ir vakarais poreikis tik išimtiniais atvejais iš anksto sutarus. Gyvename privačiame name Rokantiškių sodų rajone (ne soduose). Namas turi didelį kiemą. Šalia 115 autobuso stotelė. Susisiekite el. paštu: vytas.irgi.vytas@gmail.com
Atsakyti