Įkraunama...
Įkraunama...

Auklės Vilniuje nuolatiniam darbui, visai d. d.

Reikalinga auklė 1-ų metų berniukui prie Bigo (Fabijoniškės). 860636810
Atsakyti
Sveiki,
turime atsakingą, rūpestingą, vaikus mylinčią auklę, kurią galime perleisti kitai šeimai.
Auklė be žalingų įpročių su ilgamete darbo patirtimi, tvarkinga, užsiimanti vaiko ugdymu ir be to skaniai gaminanti maistą.
Auklė (Irina 55m.Vilnius) inernetu nesinaudoja, jos tel.nr. 860953405
Norėsit pasiteirauti rašykit!
Atsakyti
Sveiki,

Didelį darbo stažą turini auklė ieško darbo Vilniuje. Esu be žalingų įpročių, atsakinga, rūpestinga, mylinti vaikus. Turiu rekomendacijas iš šeimų, kuriose anksčiau dirbau. Galiu pradėti darbuotis nuo vasario 1 - 15-os dienos.
Gyvenu Baltupiuose, todėl patogūs būtų lengvai visuomeniniu transportu pasiekiami rajonai.

Marijona

Tel. 867805584
P.S. Skambinkite prašom telefonu, nes internetu ne visuomet galiu pasinaudoti....
Atsakyti
Sveiki,
Ieškome auklės 1,4 m. mergytei. Gyvename Santariškėse. Darbas būtų pilną darbo dieną, nuo 8,30 iki 18 val. Kadangi kartais tenka išvykti į komandiruotes, tada darbas būtų ir iki 20:00 arba 20:30, ir reikėtų paimti vyresnį berniuką iš darželio (darželis 50 m. nuo namų). Už laiką su dviem vaikais ir viršvalandžius bus mokama papildomai. Dabartinė auklė išeina prižiūrėti savo brolio vaikelio, bet galiu pateikti jos rekomendacijas smile.gif Jei domina, lauksiu skambucio 860476007.
Vaida.
Atsakyti
Sveiki, ieskome aukles musu 9 men berniukui iki kol gaus darzeli. Darbo valandos nuo 8.30 iki 17 val. Lankstus grafikas - pagal aukles poreikius galime prisitaikyti. Vieta - Antakalnis, nuo vasaros ar rudens - persikelsime i Pavilni. Pageidautina vairuojanti aukle ( bet yra ir patogus susisiekimas viesuoju transportu tiek Antakalni, tiek Pavilni)
Is aukles tikimasi , kad - visas demesys ir rupestis vaikuciui.
Atlygis - pagal susitarima.
Ieskome rupestingos, turincios patirties aukles, kuri tikrai myli vaikus ir domisi ju tobulejimu. Su rekomendacijomis.

daugiau informacijos - 865529124

arba per aze.
Atsakyti
Mama ieško auklės darbo.Turi patirties ir rekomendaciją.Be žalingų įpročių, nerūko. Labai atsakinga ir darbšti. Gali dirbti ir savaitgaliais
Gali padėti atlikti namų ruošuos darbus, ar sutvarkyti namus.
Birutė 860898838

Atsakyti
sveiki,gyvenu Karoliniskese,esu triju vaikuciu mamyte. siuo metu draugaujame su 3.3m mergyte,kuri ateina keleta valandu per diena,taip pat su 1,5m berniuku,kuris buna visa diena. su vaikuciais kasdien einame i laukuti,tyrinejame gamta,zaidziame smagioje aiksteleje,namuose zaidziame daug lavinamuju zaidimu,ugdomes skaitydami knygutes,laviname rankytes piesdami piesinius,lipdydami gyvunelius,o taip pat smagiai leidziame laika dainuodami ir sokdami:) valgome silta ,skanu,kasdien svieziai virta ,o svarbiausia sveika,ekologiska maisteli. taigi,galbut Jusu atzalelems reikia nauju draugu ir ieskote smagios bei mylincios draugijos - parasykite man ir aptarsime visas detales smulkiau wink.gif turiu rekomendacijas ir didele sirdi ,kuri pripildyta meiles vaikams wink.gif
4u.gif
Atsakyti
Pareiginga, darbšti moteris gali prižiūrėti Jūsų vaikelį pas save namuose (S. Nėries g. 25, Fabijoniškės). Kreiptis telefonu 8 683 42656 (Galina). Dėl darbo užmokesčio susitarsime.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ilgakojuke: 14 sausio 2015 - 10:11
Sveiki,
Esu trijų vaikučių mama (13m., 6m dukroms ir 4m sūnus), nuoširdi, bendraujanti, mylinti vaikučius. Galėčiau Jums pagelbėti vaiko priežiūroje. Esu prižiūrėjusi berniuką (ne savo) ligos metu. Gyvenu Justiniškėse, netoli Kardiolitos, ieškausi darbelio netoli namų.
08.30 - 18 val galėčiau atvykti pas Jus (turiu automobilį), jeigu netinka šios valandos, priimčiau Jūsų vaikutį savo namuose. Kartais galėčiau prižiūrėti vakare arba savaitgaliais vaikutį (savo namuose). Namuose turime šuniuką. Erdvus butas, vaikučiui būtų kur miegoti pietų miegelio ir pilnas kambarys žaislų.
Lauksiu žinučių!
Atsakyti
gal kas parekomenduos auklę 1 metų mergytei, Žirmunų gale?
Atsakyti

Sveiki, ieškome auklės metukų amžiaus berniukui, taip pat ligos atveju, jei susirgtų vyresnysis brolis 6m. Gyvename Salininkuose. Darbas būtų nuo vasario mėnesio, pradžioje nepilnai darbo dienai, susipažinimui, susidraugavimui vienam su kitu, o nuo kovo mėnesio pilnai darbo dienai, nuo 7val iki 16-17 val. Ieškome draugiškos, tvarkingos, sąžiningos, punktualios auklės, kuri galėtų paruošti vaikui maistą, išeitų į lauką, esant reikalui šiek tiek padėtų namų ruošoje (nėra būtina). Norėtume žmogaus su patirtimi prižiūrint vaikus, rekomendacijomis.
Lauksiu žinučių į AŽ.
Atsakyti
Esu auklė, galiu priziureti vaika Pilaiteje, Karoliniskese ar kt. aplinkiniuose mikrorajonuose.
Patirtis, rekomendacijos. Darbas turetu buti visai d. dienai, ne valandinis.
Susidomejus kreipkites 8 60085615
Atsakyti