Įkraunama...
Įkraunama...

Auklės Vilniuje nuolatiniam darbui, visai d. d.

sveiki ieskau aukles darbo nuo rugsejo . spalio m .esu tvarkinga.sazininga.patikima rupestinga.punktuali be zalingu iprociu myliiu vaikus .turiu patirtes.rekomendacijas kalbu lietuviu.rusu lenku kalbomis- moteris 52m domina Santariskes ir apl r pagarbai 4u.gif
Atsakyti
Sveiki. Ieškau auklės darbo. Turiu 13,5 metų darbo patirtį. Esu prižiūrėjusi berniuką nuo 8 mėnesių. Ieškau pastovaus darbo, visai ar pusei dienos. Esu be žalingų įpročių, kruopšti, tvarkinga ir gerai sutarianti su vaikais. Kontaktinis telefonas - 867309907
Atsakyti
Sveiki tėveliai, 4u.gif
Esu atsakinga, mylinti vaikus, 50m. auklytė iš fabijoniškių raj. Prižiūrėjau įvairaus amžiaus vaikučius. Turiu nemažą darbo patirtį ir rekomendacijas. Galėčiau pradėti dirbti iškart.
Tel.nr. 862791242 Dana
Atsakyti

Sveiki,

Rekomenduoju savo vaikučių auklę, kuri prižiūrėjo dukrytę nuo pat gimimo ir sūnų, kuomet jis sirgdavo ir neidavo į darželį. Auklė 41 m., rūpestinga, sąžininga, tvarkinga, be žalingų įpročių, mylinti vaikus ir puikiai su jais sutarianti. Aukles vardas Sonata, tel. Nr. 8 605 82431. Jei turite klausimų man ar reikia daugiau informacijos, galite rašyti až arba skambinti 8 687 37598
Atsakyti
Sveiki. Rekomenduojame savo vaikučių auklę Tatjaną, kuri mūsų dvi mergaites prižiūrėjo beveik metus laiko. Kadangi mergaites vesime į darželį, auklę perleidžiame kitai šeimai. Tatjana punktuali, pareiginga, gerai sutaria su vaikais, su dukrytėmis nuolat užsiima visokiais darbeliais, taip pat sprendžia lavinamąsias užduotėles. Prireikus gali dirbti viršvalandžius arba savaitgaliais, taip pat ir gaminti valgyti. Mes gyvename Bajorų kalvose, tačiau auklei tinka ir kiti rajonai. Tatjanos tel. +37068434610.
Atsakyti
Sveiki, tėveliai,
Ieškausi auklės darbo. Galiu prižiūrėti net ir mažuliukus, kadangi kaip tik yra 9 mėn. anūkėlis, tai visos žinios atkurtos smile.gif .
Trumpai apie save: esu 40 m. pensininkė, dviejų vaikų mama ir močiutė. Gyvenu Fabijoniškių mikrorajone. Žalingų įpročių neturiu. Esu atsakinga, punktuali, mylinti vaikus. Baigusi edukologijos studijų krypties ikimokyklinio ugdymo studijų programą, suteikta auklėtojos kvalifikacija. Praėjusi pirmosios med. pagalbos teikimo programą. Domintų pasiūlymai iš šalia esančių rajonų, kadangi mašinos nevairuoju. Galėčiau pradėti dirbti iškart. Tel nr. 860586300 arba až.
Atsakyti
Sveikos,
ikeliu pusseseres skelbima.. Gal atsiras kas galetu/noretu padeti blush2.gif

"...atsiras kokia moteris amzius nuo 25 m. kuri galetu 2-3 kartus per sav. kelias valandas pabuti su trynukais (~2.5metu)vaikais? Geriausia kad butu vairuojanti arba kuriai nesunku atvykti autobusu. Gyvenam visai arti Salcininku. Darbas ilgalaikis. "
Atsakyti
Nuo rugsejo ieskome vairuojancios aukles. Jei domina rasyti i az.
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif Esu 27m mama turinti du berniukus 3 ir 4.5m.nuo rudens lankys darzeli.( serga tikrai nedaznai.jau igavom imuniteta)smile.gif Esu pati baigusi Edukologijos universiteta-socialine pedagogika.Esu priziurejus berniukus tris po pusmeti.du iskeliavo i uzsieni.kitas berniukas i darzeli.O dabar dar priziuriu 2m berniuka- ziuriu ji metus nuo praeito rugsejo.bet jau rudeni iskeliaus i darzeli.tai teks ir su juo atsisveikint verysad.gif tai ieskomes sau nauju mazuju zmogeliuku.Labiau domintu ilgalaikis ziurejimas.bet galimas ir valandinis variantas.realiai dirbu nuo ryto iki vakaro.visada galimybe prisiderint.smile.gif maista ruosiu pati.zaidziam.klijuojam.piesiam.einam i kiema kai buna tinkamas oras.jei ka domins del informacijos galima skambint arba rasyt c.daivulka@gmail.com Galima lankyt nors nuo dabar jei reikia smile.gif dar priziuriu dabar valandini berniuka metuku.bet retai pusdieniui ir pora kart i savaite.jei reiks galesiu duot rekomendacijos is teveliu.Galimas variantas ir Jusu namuose.Maloniai lauksiu Jusu variantu blush2.gif

Atsakyti
Sveiki,
Ieškome patikimos ir atsakingos auklės p.d. dienai. Mes gyvename Baltupiuose(šalia Riomerio universiteto). Auginame du vaikucius: 3metukų mergytę ir 1metukų berniuką. Dukrytė eina į darželį, tad prižiūrėti reikėtu mūsų mažiuką. Auklytės ieškome labai patikimos, rūpestingos ir atsakingos.
Esame jauna draugiška šeima:)
Daugiau info tel. +37060347565 Aida
Atsakyti
Laba diena,
Mano mama(52 metu) iesko aukles darbo nuo rugsejo men, nes kolkas dar priziuri 2 metu mergyte, kuri nuo rugsejo eis i darzeli. Gyvena Pasilaiciuose. Jei ka domins, skambinkit 860098915 (Nijole)
Atsakyti
Sveikos mamytės 4u.gif
Rūpestinga,mylinti vaikus, sąžininga 50m. moteris (Fabijoniškių raj.)ieško auklės darbo (pilnu etatu).Darbo patirties turiu prižiūrint įvairaus amžiaus vaikučius. Turiu rekomendacijas. Galėčiau pradėti dirbti iškart.
Tel.nr.862791242 Dana smile.gif
Atsakyti