Sveiki tėveliai,
Pareiginga, mylinti vaikus, sąžininga 50m. moteris (fabijoniškių raj.)ieško ilgalaikio darbo (pilnu etatu).Turiu nemažą darbo patirtį (apie 12m.),prižiūrint įvairaus amžiaus vaikučius.Turiu rekomendacijas.Dirbti galėčiau pradėti iškart.
Tel.nr. 862791242 Dana
Sveikos, mamytės smile.gif
Ieškote patikimos, atsakingos, linksmos ir energingos auklės savo atžalai/-oms? Šiuo metu ieškau mažojo draugo/-ės/-ų, su kuriuo/-ia/-iais galėčiau draugauti nuo liepos 13 d. Man 39 m., savo vaikų neturiu, auklės darbo patirtis 4 metai (dirbu su verslo liudijimu, auklėjau 2-6 metų berniukus ir mergaites).
Manau, kad vaikams svarbu daug laiko praleisti gryname ore, lavinti savo vaizduotę piešiant, skaitant, laisvai žaidžiant įvairiausius žaidimus, o auklė - tai geriausias draugas, padedantis susipažinti su pasauliu. Jei svarbu - gyvenu netoli PC "Ozas".
P.S. Į darbą važinėju dviračiu, būtų patogu saugi laiptinė/namas.
Taupant Jūsų ir mano laiką - mano darbo minimalus atlygis 3 eurai/val. Rašykite asmeninę žinutę arba el. paštu sandragiedr@hotmail.com, mano tel. 860353241.
Ieškote patikimos, atsakingos, linksmos ir energingos auklės savo atžalai/-oms? Šiuo metu ieškau mažojo draugo/-ės/-ų, su kuriuo/-ia/-iais galėčiau draugauti nuo liepos 13 d. Man 39 m., savo vaikų neturiu, auklės darbo patirtis 4 metai (dirbu su verslo liudijimu, auklėjau 2-6 metų berniukus ir mergaites).
Manau, kad vaikams svarbu daug laiko praleisti gryname ore, lavinti savo vaizduotę piešiant, skaitant, laisvai žaidžiant įvairiausius žaidimus, o auklė - tai geriausias draugas, padedantis susipažinti su pasauliu. Jei svarbu - gyvenu netoli PC "Ozas".
P.S. Į darbą važinėju dviračiu, būtų patogu saugi laiptinė/namas.
Taupant Jūsų ir mano laiką - mano darbo minimalus atlygis 3 eurai/val. Rašykite asmeninę žinutę arba el. paštu sandragiedr@hotmail.com, mano tel. 860353241.
Labai ieškau patikimos, rūpestingos, be žalingų įpročių auklytės NUO RUGSĖJO MĖNESIO prižiūrėti 3 metukų mergytę, kai sirguliuos ir neis į darželį, ir retkarčiais 8 metų berniuką. Darbas būtų Balsiuose (šalia naujos mokyklos) maždaug nuo 7.00 val. iki 17.00 val. Atlyginimas pagal abipusį susitarimą.
Labai lauksiu pasiūlymų į AŽ
Labai lauksiu pasiūlymų į AŽ
Laba diena, gal yra teveliu kurie iesko aukles savo vaikui Grigiskese ?
Smulkiau telefonu 862063506, (skubiai)
Smulkiau telefonu 862063506, (skubiai)
Ieškom auklės 10 mėn. berniukui nuo rugsėjo pusei dienos. Gyvename Pašilaičiuose. Auklė reikalinga ilgam laikui -mažiausiai metams. Į auklės pareigas įeis tik mažylio priežiūra. Ieškome draugiškos, malonios, kantrios ir atsakingos auklytės. Amžius nėra svarbus. Svarbu, kad turėtų patirties su tokio amžiaus mažyliais. Daugiau info AŽ.
Nuo 2015 metų rugsėjo-spalio mėnesio ieškome besišypsančios auklės su didele širdimi naujagimei mergytei padėti prižiūrėti (nuo 1 mėnesio).
Pirmaisiais mėnesiais grafikas lankstus, bet mokėsime kaip už pilną darbo mėnesį. Vėliau nuo 9-18 val.
Gyvename Antakalnyje, Rudens/Mildos g.
Auklei reikėtų rūpintis tik naujagime: vežimas į lauką, migdymas, drabužėlių skalbimas ir lyginimas, vėliau maisto gaminimas ir maitinimas, lavinimas.
BŪTINA patirtis prižiūrint naujagimius ir rekomendacijos. PAGEIDAUTINAS medicininis išsilavinimas.
Galimi viršvalandžiai už papildomą užmokestį.
Atlyginimas nuo 400 eurų per mėnesį.
Dėl darbo kreipkitės žinute ar skambučiu (darbo dienomis po 17 val. ir savaitgaliais).
Pirmaisiais mėnesiais grafikas lankstus, bet mokėsime kaip už pilną darbo mėnesį. Vėliau nuo 9-18 val.
Gyvename Antakalnyje, Rudens/Mildos g.
Auklei reikėtų rūpintis tik naujagime: vežimas į lauką, migdymas, drabužėlių skalbimas ir lyginimas, vėliau maisto gaminimas ir maitinimas, lavinimas.
BŪTINA patirtis prižiūrint naujagimius ir rekomendacijos. PAGEIDAUTINAS medicininis išsilavinimas.
Galimi viršvalandžiai už papildomą užmokestį.
Atlyginimas nuo 400 eurų per mėnesį.
Dėl darbo kreipkitės žinute ar skambučiu (darbo dienomis po 17 val. ir savaitgaliais).
Laba diena, mamytes. Gal galetumete rekomenduoti gera su patirtimi, patikima, energinga auklyte iki 50 m. Darbas pagrinde uzsiimti ir lavinti vaikuti. Reiktu priziureti 1 m mergaite ir ligos atveju 6 m. Mergaite. Reiktu pradeti dirbti nuo rugpjucio rugsejo men.. Labai lauksiu jusu rekomendaciju, pasiulymu. Isanksto dekoju.
Lauksiu pasiulymu Tel.860330518
Lauksiu pasiulymu Tel.860330518
Sveiki,
Ieškome aklės 5 metų berniukui. Sūnus lanko darželį, bet kas mėnesį serga (sloguoja arba kosėja). Paprastai šaltuoju periodu 2-3 savaites išbūna namie. Ligos atveju darbo laikas būtų 7.30-17.30 val.
Kai vaikas nesirgtų, prašytume auklės vedžioti į būrelį, pabūti su vaiku vakare ar savaitgaliais. Taigi, auklės mums reikėtų nuolatinės.
Berniukas yra aktyvus, labai linksmas, mėgsta dainuoti, vaidinti, piešti, daug būti lauke. Prie mūsų namo yra įrengta nauja žaidimų aiškštelė, taip pat visai netoli Vingio parkas.
Gyvename Savanorių. pr., netoli Vingio kinoteatro. Šalia mūsų yra viešojo transporto stotelės.
Jei susidomėjote, skambinkite tel. 861284733
Ieškome aklės 5 metų berniukui. Sūnus lanko darželį, bet kas mėnesį serga (sloguoja arba kosėja). Paprastai šaltuoju periodu 2-3 savaites išbūna namie. Ligos atveju darbo laikas būtų 7.30-17.30 val.
Kai vaikas nesirgtų, prašytume auklės vedžioti į būrelį, pabūti su vaiku vakare ar savaitgaliais. Taigi, auklės mums reikėtų nuolatinės.
Berniukas yra aktyvus, labai linksmas, mėgsta dainuoti, vaidinti, piešti, daug būti lauke. Prie mūsų namo yra įrengta nauja žaidimų aiškštelė, taip pat visai netoli Vingio parkas.
Gyvename Savanorių. pr., netoli Vingio kinoteatro. Šalia mūsų yra viešojo transporto stotelės.
Jei susidomėjote, skambinkite tel. 861284733
Nuo lapkricio menesio ieskome patikimos, rupestingos, svelnios, turincios patirti dirbant su naujagimiais aukles, siaures miestelyje. Priziureti reiketu naujagime mergaite nuo pirmuju dienu. Aukles norime, tik su rekomendacijom! Atlyginimas nuo 400 eur. Mano kontaktai: Tel.865059999.
Sveiki, 4 metus savo namuose prižiūriu vaikučius, turiu rekomendacijų iš tėvelių,kurių vaikučiai jau išėjo į darželį. Viskas ką reiktų padaryti,tai atvežti vaikutį pas mane, visa kita- šviežas maistas, žaidimai ir rūpestinga priežiūra mano rūpestėlis Vaikučiams augti ir žaisti dviese (dažniausia tiek vaikučių prižiūriu vienu metu) daug smagiau, tad jei kam tinka toks variantas rašykit, susiderinsim
gyvenu Justiniškėse
gyvenu Justiniškėse