Įkraunama...
Įkraunama...

Auklės Vilniuje nuolatiniam darbui, visai d. d.

Nuo liepos vidurio atsisveikiname su savo berniuko aukle. Mums ji buvo superine! Pas mus Vita dirbo nuo 2013 m. rudens. Musu berniukui Vita labai patinka, jie sauniai sutaria. Esu rami, kad mano vaikui su Vita labai gerai smile.gif Taciau pati iseinu i dekreta, o vaikinas greiciausiai iszygiuos i darzeli.
Domina tokie rajonai kaip Bajoru kalvos, Santariskes, Visoriai.
Temos neseku. Jeigu norite manes ko nors paklausti, tai rasykite zinute. O del salygu kreipkites tiesiai i Vita: 860600684.
Atsakyti
QUOTE(Iewuzze @ 2015 06 11, 08:59)
Sveiki,

norėčiau rekomenduoti mūsų auklytę, kuri ieškosi darbo pilnai darbo dienai nuo rugsėjo mėnesio. Mūsų mergytę auklė prižiūrėjo nuo 1,2 metų. Moteris atsakinga, sąžininga, be žalingų įpročių, labai myli vaikučius. Namuose visada palaikydavo tvarką, gamino vaikui valgyti.
Auklė gyvena Jeruzalėje, todėl domina aplinkiniai rajonai (Santariškės, Jeruzalė, Baltupiai). Santariškėse prižiūrėjo kelių šeimų vaikus (tame tarpe ir mūsų). Auklės telefonas 861286415.

Jei turite klausimų rašykite arba skambinkite man telefonu 861712356.

Auklė vis dar ieško darbo 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes. Mano vardas Milita, as studente, man 20 metu, studijoju sluga 2 kursas. Dirbau auklyte, priziurejau viena mergyte nuo 10 menesiu, iki 2 metuku, ir padedavau savo sesei priziuriet juos dukryte nuo pat gimimo. Labai myliu vaikucius, patinka su jais zaist ir juos lavint smile.gif) Kalbu lietuviskai ir rusiskai. Gyvenu karolineskese. Vasaros metu esu visiskai laisva o nuo rugsejo galetume derinti grafika. Ieskau VALANDINIO DARBELIO. Domina atliginymas: 3 eurai uz valanda. Mano tel. 860656478, galiu pradiet dirbt iskart. smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardi @ 2015 06 15, 16:35)
Sveiki,

mano mamytė, 45-erių auklė, su solidžia šio darbo patirtimi nuo rudens bus laisva ir ieškos naujos šeimos pastoviam darbui. Ji - lietuvė, neturi žalingų įpročių, esant poreikiui pateiks rekomendaciją, matyt, ir ne vieną smile.gif jos kontaktai: Daiva, 864323338.

Sveiki!
givianam ne toli Kalvariu turgu. Reike preziureti 3.5 metai berniuka. Paimti is darzele apie 18, pabuti salia nakti ir atvesti darzeles apie 7-8 valanda. Taip apie 10 diena uz menesi su pertrauka.
Eygu jums idomu, skambinkite 860676176 Nadiia (ukrainete).
Atsakyti
QUOTE(bubaste- @ 2015 04 14, 19:13)
49 metų moteris (mano mama) ieško nuolatinio auklės darbo Vilniu, pilnai d.d.

Be žalingų įpročių, aktyvi ir energinga, baigusi du aukštuosius, 12 metų dirbo mokykloje, šiuo metu ieškosi ramesnio darbelio.

Papildoma informacija ir kontaktai pm.  4u.gif

Sveiki!
Givianam netoli Kalvariu turgu. Reime preziureti 3.5 metai berniuka. Paimti is darzele apie 18, pabuti nakti salia ir atvesti i darzeles apie 7-8 pyte. Taip apie 10 diena uz menesu su pertrauka.
eygu jums idomu, skambinkite 860676176 Nadiia.
Atsakyti
QUOTE(pramokusi @ 2015 06 18, 14:04)
Sveiki, tėveliai,
Ieškausi auklės darbo. Galiu prižiūrėti net ir mažuliukus. Trumpai apie save: esu 40 m. pensininkė, dviejų vaikų mama ir močiutė. Gyvenu Fabijoniškių mikrorajone. Žalingų įpročių neturiu. Esu atsakinga, punktuali, mylinti vaikus. Baigusi edukologijos studijų krypties ikimokyklinio ugdymo studijų programą, suteikta auklėtojos kvalifikacija. Praėjusi pirmosios med. pagalbos teikimo programą. Domintų pasiūlymai iš šalia esančių rajonų, kadangi mašinos nevairuoju. Galėčiau pradėti dirbti iškart. Tel nr. 860586300 arba až.

Dar vis ieškau auklės darbuko smile.gif
Atsakyti
Pareiginga, mylinti vaikus, sąžininga 50m. moteris (fabijoniškių raj.)ieško auklės darbo. Turiu patirties prižiūrint įvairaus amžiaus vaikučius. Aukle dirbu jau seniai (∼12m.)Ieškau ilgalaikio darbo, pilnu etatu.Turiu rekomendacijas.
Tel.nr. 862791242 Dana
Atsakyti
Sveiki. Rekomenduojame savo vaikučių auklę Tatjaną, kuri mūsų dvi mergaites prižiūrėjo beveik metus laiko. Kadangi mergaites vesime į darželį, auklę perleidžiame kitai šeimai. Tatjana punktuali, pareiginga, gerai sutaria su vaikais, su dukrytėmis nuolat užsiima visokiais darbeliais, taip pat sprendžia lavinamąsias užduotėles. Prireikus gali dirbti viršvalandžius arba savaitgaliais, taip pat ir gaminti valgyti. Mes gyvename Bajorų kalvose, tačiau auklei tinka ir kiti rajonai. Tatjanos tel. +37068434610.
Atsakyti
Sveikos, mamos,
Zinau, kaip svarbu surasti tinkama aukle.
Noreciau Jums rekomenduoti mano brolienes mama, 53 metu pozityvia moteriske. Uzauginusi 2 vaikus ir 8 metu anuka. Moka vaika ir uzimti ir lavinti, sugeba susikalbeti. Matau is savo suneno, koks jis auga mandagus berniukas, kiek visko moka ir sugeba. Brolienes mama gyvena Balsiuose, todel butu patogiausias rajonas, su kuriuo galima lengvai susisiekti viesuoju transportu.
Jeigu turite daugiau klausimu ir susidomejote, prasau parasyti man asmenine zinute ir perduosiu jums kontaktus 4u.gif
Atsakyti
sveiki ieskau aukles darbo.esu tvarkinga.sazininga.patikima rupestinga.punktuali be zalingu iprociu myliiu vaikus .turiu patirtes.rekomendacijas kalbu lietuviu.rusu lenku kalbomis- moteris 52m domina santariskes ir apl raciu pagarbai
Atsakyti
Sveiki, šiuo metu prižiūrių savo vienerių metų dukrytę, nuo rugsėjo mėn. mielai priimtume draugą ar draugę į mūsų linksmą kompaniją.

Gyvenu Šeškinėje ramiame privačių namų kvartale su uždaru kiemu. Šalia namų yra vaikų žaidimo aikštelė, netoli yra didelis parkas.

Apie mane:
Man 30 m., baigiau socialinės pedagogikos studijas, šiuo metu rašau diplominį darbą. Pastaruosius 7 metus prižiūrėjau įvairių šeimų vaikus, turiu šių šeimų geras rekomendacijas.

Patirtis:
1. berniukas nuo 9 mėnesių ik 2,5 metų.
2. berniukas nuo 2 metų iki 3,5 metų.
3. mergaitė nuo 4 metų iki 5,5 metų.
4. mergaitė nuo 1,5 metų iki 2 metų, taip pat kartais jos 6 metų sergantį broliuką.
Taip pat buvo mamyčių, kurios man atveždavo vaikučius į mano namus.

Veikla su vaikais:
Visą dieną su jais žaidžiame, piešiame, karpome, skaitome knygeles, einame į lauką.

p.s esu atsakinga, rūpestinga, tvarkinga, neturiu žalingų įpročių. Turiu B kategorijos automobilio teises.

Jei susidomėjote, prašau kreiptis, mano telefono numeris 867779451
Neringa
Atsakyti
Sveiki,
Nuo Rugsėjo mėn. ieškome auklės pilnai darbo dienai Baltupiuose(šalia Riomerio universiteto).Auginame du vaikučius: 3 metukų mergytę ir 1 berniuką. Auklytės ieškome mažiukui nes dukrytė lanko darželį.
Ieškome tikrai labai atsakingos ir tvarkingos auklės kuri turėtų vairuotojo pažymėjimą(kartais reikėtu paimti dukrytę iš darželio).
Esame jauna, draugiška šeima, tad ieškome tikrai labai gero ir patikimo žmogaus:)
Daugiau info tel. +37060347565 Aida
Lauksiu skambučių.
Atsakyti