Įkraunama...
Įkraunama...

Auklės Vilniuje nuolatiniam darbui, visai d. d.

Sveiki,

mano mamytė, 45-erių auklė, su solidžia šio darbo patirtimi nuo rudens bus laisva ir ieškos naujos šeimos pastoviam darbui. Ji - lietuvė, neturi žalingų įpročių, esant poreikiui pateiks rekomendaciją, matyt, ir ne vieną smile.gif jos kontaktai: Daiva, 864323338.
Atsakyti
svekiiieskau aukles darbo nuo ryto iki pietu (santariskiu. bajoru. eruzales ..baltupiu r man 51m aciu pagarbai
Atsakyti
QUOTE(Ambr@ @ 2015 06 09, 14:32)
Sveiki, ieškome auklės nuolatinai, darbo dienomis nuo 8.30 iki 17.30 val. prižiūrėti 1m. mergaitę. Esame inteligentiška šeima, auginanti du vaikus. Vyresnėlė (2.5m.) lankys darželį. Ieškome atsakingo, pareigingo, tvarkingo, pozityvaus, mėgstančio darbą su vaikais, be žalingų įpročių žmogaus. Patirtis ir rekomendacijos būtų privalumai. Gyvename Naujamiestyje, darbą reiktų pradėti nuo rugpjūčio pradžios. Atlyginimas sutartinis. Susidomėjus, skambinkite tel.867311465

Ačiū visoms besikreipusioms ar nukreipsioms mūsų skelbimą 4u.gif Auklę susiradome. Sėkmės tolesnėse paieškose ar darbuose.
Atsakyti
QUOTE(niverik @ 2015 06 11, 16:14)
Ieskome rusiakalbes saziningos ir tvarkingos aukles savo 1.6 m. suneliui Seskineje, Vilniuje nuo liepos 1 d. arba anksciau, jei vaikas greiciau susidraugaus su aukle. Rasykite i az savo kontaktus ir trumpa info. Lauksime smile.gif

Jau suradome smile.gif bandysime greit susidraugaut. Sekmes ir kitiems ieskantiems tiek aukles, tiek nauju aukletiniu 4u.gif
Atsakyti
Rekomenduoju mamytėms mūsų vaikų auklę Tatjaną (tel. +37068434610), kuri 9 mėn. prižiūrėjo mūsų dvi mergaites. Kadangi leisime į darželį, su aukle teks atsisveikinti. Tatjana punktuali, pareiginga, puikiai sutarianti su vaikais, kai reikdavo ir viršvalandžius dirbdavo. Mes gyvename Bajorų kalvose, tačiau auklei tinka ir kiti rajonai. smile.gif
Atsakyti
Ieskom berniukui 1,5 m aukles Santariskese, pilnai darbo dienai - 7,30-18 val, su patirtimi bei saziningos ir mokancios bendrauti su vaikais. Rekomendacijos butinos. Darbas nuo liepos men.
Atsakyti
Labas vakaras. Ieškau nuolatinės,visai dienai auklės darbo,turiu patirties. Esu atsakinga,myliu vaikus,punktuali,galima tartis dėl viršvalandžių. Skambinkit tel. 867411769. Asta.
Atsakyti
Sveiki, esu Aurelija man 26 metai. Ieškau draugės/o su kuriuo žaistume, mokytumėmės ir linksmai leistume laiką kartu Žaliųjų ežerų rajone arba Santariškėse.
Labiausiai vertinu atsakingumą ir punktualumą, esu kūrybinga, originali, labai kantraus ir ramaus būdo ( baigiau reklamos studijas) todėl puikiai sutariu su įvairaus amžiaus vaikais. Mielai ruoščiau maistą ar padėčiau buityje. Patirties turiu su 1,5 - 10 metų padaužomis (nuolatine aukle dirbau penkiose šeimose, kuriose buvo 2-3 vaikai). Šiuo metu dirbu, todėl nuolatinio darbelio ieškau nuo rugsėjo 15d.
Bendraukime awrile@gmail.com
Atsakyti
Sveiki tėveliai, 4u.gif
Esu pareiginga, atsakinga ir kantri auklytė(50m.) iš fabijoniškių raj.Turiu nemažą (10-12m.) darbo patirtį prižiūrint įvairaus amžiaus vaikučius.Turiu rekomendacijas. Galėčiau pradėti dirbti iškart.
Tel.nr. 862791242 Dana
Atsakyti
QUOTE(raimuteg @ 2015 05 29, 20:27)
Laba diena, 4u.gif

ieškau auklės darbelio, kurį galėčiau dirbti iškart. Man 24m, patirties turiu su ~0,8-.... metų vaikučiais. Esu draugiška, rami, labai rūpestinga, tad apgaubiu savo mažuosius draugus šiluma ir saugumu kiek tik išeina. Mėgstu gamtą (tad į lauką mielai išeitumėm) menus (galėtumėm papiešti ar pašokti), saviugdą (stengiuosi kontroliuoti savo emocinį stabilumą : ))) esu vegetarė, tačiau tai tikrai neturėtų kelti papildomų rūpesčių.
Dėl atlyginimo susitartumėm, bet norėtųsi save išlaikyti šitam dideliam mieste smile.gif

Rašykit skambinkit, jei kyla kažkokių klausimų, kaip Jums patogiau: 869207582, raimuteg@gmail.com

Raimonda

Nuo liepos mėn. vėl esu laisva prižiūrėti Jūsų vaiką! Pasikalbėkim smile.gif Iki!
Atsakyti
sveiki,gyvenu Karoliniskese,esu triju vaikuciu mamyte,man 33m. siuo metu draugaujame su beveik 4m mergyte,kuri ateina keleta valandu per diena,taip pat su 2m dviems berniukais,kurie buna visa diena ir su 3m mergaite,kuri taip pat buna visa diena.Berniukas ir 3m mergyte nuo rudens prades lankyti darzeli,todel mielai priimtume nauju draugu smile.gif su vaikuciais kasdien einame i laukuti,tyrinejame gamta,zaidziame smagioje aiksteleje,namuose zaidziame daug lavinamuju zaidimu,ugdomes skaitydami knygutes,laviname rankytes piesdami piesinius,lipdydami gyvunelius,o taip pat smagiai leidziame laika dainuodami ir sokdami:) valgome silta ,skanu,kasdien svieziai virta ,o svarbiausia sveika,ekologiska maisteli. taigi,galbut Jusu atzalelems reikia nauju draugu ir ieskote smagios bei mylincios draugijos - parasykite man ir aptarsime visas detales smulkiau wink.gif turiu rekomendacijas ir didele sirdi ,kuri pripildyta meiles vaikams wink.gif wub.gif
Atsakyti
Sveiki, tėveliai,
Ieškausi auklės darbo. Galiu prižiūrėti net ir mažuliukus. Trumpai apie save: esu 40 m. pensininkė, dviejų vaikų mama ir močiutė. Gyvenu Fabijoniškių mikrorajone. Žalingų įpročių neturiu. Esu atsakinga, punktuali, mylinti vaikus. Baigusi edukologijos studijų krypties ikimokyklinio ugdymo studijų programą, suteikta auklėtojos kvalifikacija. Praėjusi pirmosios med. pagalbos teikimo programą. Domintų pasiūlymai iš šalia esančių rajonų, kadangi mašinos nevairuoju. Galėčiau pradėti dirbti iškart. Tel nr. 860586300 arba až.
Atsakyti