Įkraunama...
Įkraunama...

Auklės Vilniuje nuolatiniam darbui, visai d. d.

Laba diena, smile.gif
Pareiginga,mylinti vaikus, sąžininga 50m moteris (Fabijoniškių raj.)ieško auklės darbo (visai darbo dienai) Turiu nemažą darbo patirtį prižiūrint įvairaus amžiaus vaikučius.Domintų pasiūlymai iš šalia esančių rajonų.Turiu rekomendacijas. Mašinos nevairuoju.
Galėčiau pradėti dirbti iškart.
Tel nr. 862791242 Dana
Atsakyti
Sveiki, tėveliai,
Ieškau auklės darbo visai darbo dienai. Galiu prižiūrėti ir mažuliukus. Kadangi automobilio nevairuoju, tai pageidautina būtų Fabijoniškėse, arba kad būtų geras susisiekimas visuomeniniu transportu.
Jeigu kas domina daugiau, klauskite až arba skambinkite tel. Nr. 860586300
Esu 40 m., gyvenu Fabijoniškėse, be žalingų įpročių, punktuali, atsakinga. Šiuo metu ieškau auklės darbo, siūlyti įvairius variantus. Galiu prižiūrėti ir mažučius.
Kadangi automobilio nevairuoju, tai būtų gerai, jeigu ir auklytės reikėtų kur nors šalia.

Kreiptis až arba tel. Nr. 860586300

Atsakyti
Sveiki:)
, ieškau auklės darbo vasarai , turiu patirties su vaikais nuo 2 metų, taip pat prižiūrėjau dauno sindromą turinčią mergaitę. Moku gaminti valgyti , vasarą dirbau kepyklėlėje , taigi galėčiau ir vaikus šio to išmokyti ar tiesiog linksmai praleisti laiką. Manau , kad auklė turi būti ne antra mama, o geriausia draugė vaikams
smile.gif
, gyvenu šeškinėje
Atsakyti
Sveiki, ieškome auklės nuolatinai, darbo dienomis nuo 8.30 iki 17.30 val. prižiūrėti 1m. mergaitę. Esame inteligentiška šeima, auginanti du vaikus. Vyresnėlė (2.5m.) lankys darželį. Ieškome atsakingo, pareigingo, tvarkingo, pozityvaus, mėgstančio darbą su vaikais, be žalingų įpročių žmogaus. Patirtis ir rekomendacijos būtų privalumai. Gyvename Naujamiestyje, darbą reiktų pradėti nuo rugpjūčio pradžios. Atlyginimas sutartinis. Susidomėjus, skambinkite tel.867311465
Atsakyti
laba diena,
ieskau aukles dviems berniukams (5 ir 7 m.) birzelio-liepos men.
ar dar esate laisva, ar tiktu priziureti du vaikus? esame Pilaiteje.
taip pat noreciau placiau suzinoti arpie Jus (amzius, issilavinimas, patirtis, ar esate su automobiliu, ar be, gal turite rekomendaciju, ir kt.), koks uzmokestis tiktu.
rasykite arba el.pastu eglekanopaite@gmail.com, arba skambinkite tel. 868230773.

mama Egle
Atsakyti
Sveiki[FONT=Arial,
Norėčiau pasiūlyti auklės paslaugas savo namuose Pilaitėje. Geros sąlygos: jauki ir rami aplinka, atskiras žaidimų kambarys ir miegojimui. Esu sąžininga, atsakinga, užsiimu su vaikais, turiu patirtį, rekomendacijas. Esu 52m. aukšt. universitetinis išsilavinimas, savo vaikus jau užauginusi:)
Mano kontaktai: 865512211
Atsakyti
Sveiki,

Nuo rugsėjo 1 d. Santariškėse ieškome mylinčios vaikus auklės savo sūneliui, kuriam bus 2,2 metuko. Auklės reiktų visai darbo dienai.
8685-81420 Vilma
Atsakyti
Sveiki,

norėčiau rekomenduoti mūsų auklytę, kuri ieškosi darbo pilnai darbo dienai nuo rugsėjo mėnesio. Mūsų mergytę auklė prižiūrėjo nuo 1,2 metų. Moteris atsakinga, sąžininga, be žalingų įpročių, labai myli vaikučius. Namuose visada palaikydavo tvarką, gamino vaikui valgyti.
Auklė gyvena Jeruzalėje, todėl domina aplinkiniai rajonai (Santariškės, Jeruzalė, Baltupiai). Santariškėse prižiūrėjo kelių šeimų vaikus (tame tarpe ir mūsų). Auklės telefonas 861286415.

Jei turite klausimų rašykite arba skambinkite man telefonu 861712356.
Atsakyti
Ieskome rusiakalbes saziningos ir tvarkingos aukles savo 1.6 m. suneliui Seskineje, Vilniuje nuo liepos 1 d. arba anksciau, jei vaikas greiciau susidraugaus su aukle. Rasykite i az savo kontaktus ir trumpa info. Lauksime smile.gif
Atsakyti
Laba diena, smile.gif
Pareiginga,mylinti vaikus, sąžininga 50m moteris (Fabijoniškių raj.)ieško auklės darbo (visai darbo dienai) Turiu nemažą darbo patirtį prižiūrint įvairaus amžiaus vaikučius.Domintų pasiūlymai iš šalia esančių rajonų.Turiu rekomendacijas. Mašinos nevairuoju.
Galėčiau pradėti dirbti iškart.
Tel nr. 862791242 Dana
Atsakyti
Sveikos mamytės,
Kadangi mano mergytė, su kuria draugavom metus, keliaus jau į darželį, tai ieškausi auklės darbo. Galiu prižiūrėt ir mažuliukus. Kadangi automobilio nevairuoju, tai būtų gerai, jeigu gyventumėt netoliesia. Pati gyvenu Fabijoniškėse. dirbti galiu pradėti jau nuo kitos savaitės. Jeigu susidomėjote, ar iškilo kokių klausimų, rašykit į až arba tel. Nr. 860586300
Atsakyti
Sveiki, Trakuose ieškome auklės 2 metų berniukui. Brolis 3,5 metų lanko darželį, jį reikės prižiūrėti ligos atveju, kai nelankys darželio. Miestas - Trakai. Domina visi variantai.
Atsakyti