Įkraunama...
Įkraunama...

Auklės Vilniuje nuolatiniam darbui, visai d. d.

Ieškau auklės darbo nuo rugsėjo mėnesio.

Labas vakaras,

Mielai prižiūrėčiau Jūsų vaikutį.

Esu pensijinio amžiaus, ieškau auklės darbo Vilniuje, galiu dirbti pilna ir nepilna darbo dieną, Turiu darbo patirties 12 metų.
Esu rūpestinga, labai mylinti vaikučius, nuoširdi, atsakinga, kantri, be žalingų įpročių. Galiu pradėti dirbti nuo rugsėjo mėnesio.

Mikrorajonai: Pilaitė, Karoliniškės, Justiniškės, Viršuliškės.....

Kontaktinis telefonas: + 370 611 004 60

Atsakyti
Sveiki,

Ieškome mylinčios vaikučius, rūpestingos, pareigingos, sąžiningos, be žalingų įpročių auklės 1 metų mergytei pilnai darbo dienai, darbo dienomis Kryžiokuose (Balsiai). Dirbti reikėtų nuo rudens.

Mama Renata, 865971429 arba rencelina@gmail.com
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Pareiginga,mylinti vaikus, sąžininga 50m moteris (Fabijoniškių raj.)ieško auklės darbo (visai darbo dienai) Turiu nemažą darbo patirtį prižiūrint įvairaus amžiaus vaikučius.Domintų pasiūlymai iš šalia esančių rajonų.Mašinos nevairuoju.
Galėčiau pradėti dirbti nuo gegužės 25d.
Tel nr. 862791242 Dana smile.gif
Atsakyti
Nuo lapkricio menesio bus reikalinga aukle naujagimiui. Ieskome is anksto, kad rasti patikima, gera, sazininga, rupestinga zmogu. Mikrorajonas:Siaures miesteli. Lauksiu ziniu tik is rimtu moteru su patirtimi ir rekomendacijomis. Aciu.
Atsakyti
Sveikos, mamytės smile.gif

Ieškote patikimos, atsakingos, linksmos ir energingos auklės savo atžalai/-oms? Šiuo metu ieškau mažojo draugo/-ės/-ų, su kuriuo/-ia/-iais galėčiau padraugauti liepos-rugsėjo mėnesiais (pasikeitus aplinkybėms - ir keliems metams nepertraukiamai). Man 39 m., savo vaikų neturiu, auklės darbo patirtis 4 metai (dabar treti metai dirbu su verslo liudijimu, anksčiau auklės darbas buvo papildomas - vakarais po darbų biure; auklėjau 2-6 metų berniukus ir mergaites).
Manau, kad vaikams svarbu daug laiko praleisti gryname ore, lavinti savo vaizduotę piešiant, skaitant, laisvai žaidžiant įvairiausius žaidimus, o auklė - tai geriausias draugas (suaugęs, bet nusileidžiantis iki mažylių lygio ;-).
Taupant Jūsų ir mano laiką - mano darbo minimalus atlygis 3 eurai/val. Rašykite asmeninę žinutę arba el. paštu sandragiedr@hotmail.com
Jei svarbu - gyvenu netoli PC "Ozas". P.S. Į darbą važinėju dviračiu, būtų patogu saugi laiptinė/namas.
Atsakyti
Ieškome auklytės - pagalbininkės mamai, būnančiai namuose su 2 mažyliais, kuri pagelbėtų mamai prižiūrėti, ugdyti mažylius, pažaisti su jais, aptvarkyti namus, o esant reikalui ir viena be mamos pabūtų su vienu ar abiem vaikais.
Vienas iš mažylių nuo rudens pradės eiti į darželį, todėl nuo rudens auklytei reikės padėti jau tik su vieno vaiko priežiūra (išskyrus atvejus kai antrasis sirgtų)

Tikrai nieieškom juodadarbės namų tvarkytojos. Rūbų lyginti, nuolat stovėti prie puodų ar plauti grindų ir šveisti kriauklių nereikės wink.gif Norėtųsi tiesiog žmogaus, kuris nesibodėtų vaikui miegant aprinkti vaiko išmėtytų žaisliukų, sušluoti jo pribarsytų trupinių ar sudėti savo ir vaiko indus į indaplovę.

Darbo vieta - Perkūnkiemis. Iki artimiausios troleibusų stotelės - keli šimtai metrų.
Darbo laikas - nuo 9:00 iki 18:30. Tačiau prioritetas būtų auklytėms, kurios gali esant reikalui padirbėti keliomis valandoms ilgiau ir išleisti tėvelius į kiną, teatrą ir pan.
Labai norėtume žmogaus su rekomendacijomis iš ankstesnių šeimų.
Jūsų amžius nesvarbus, bet svarbu, kad turėtumėte tokio darbo patirties ir energijos.
Temos neseku, rašykite, prašau asmeninę žinutę.
Atsakyti
Ieškome auklytės/pagalbininkės mamai, auginančiai du mažylius.
Darbo pobūdis - pagalba prižiūrint vaikus, aptvarkant namus.
Gyvename netoli Perkūnkiemio, susisiekimas geras - netoli troleibusų žiedas.

Darbo laikas: pilna darbo diena
Atlyginimas: sutartinis

Temos neseku, rasykite AZ.
Atsakyti
Laba diena
Nuo birželio vidurio mano vaikučių auklytė ieško darbo. Aš likau patenkinta ja: vaikai buvo prižiūrėti, pamaitinti, namus grįžusi rasdavau tvarkingus. Auklytė niekada nevėluodavo į darbą ir per tuos beveik visus metus nei karto nesirgo. Ji turi ilgametę darbo patirtį. Be žalingų įpročių.
Auklytė Marija gyvena Šekinėje, bet domintų ir kiti rajonai.
Tikrai rekomenduoju, nes auklytė yra tikrai labai patikima, gera ir rūpestinga.
Kas susidomėjo, skambinkite Marijai telefonu 869446394
Atsakyti
Ieškome auklės Vilniuje dviems berniukams (3 ir 6 metukai) - visą liepos mėnesį darbas nuolatinis (darbo dienomis nuo 8.30 iki 18 val.). Iki tol ir po to auklė reikalinga vaikams susirgus arba vakarais pora valandų.

Temos neseku - į až.
Atsakyti
Pareiginga,mylinti vaikus, sąžininga 50m moteris (Fabijoniškių raj.)ieško auklės darbo (visai darbo dienai) Turiu nemažą darbo patirtį prižiūrint įvairaus amžiaus vaikučius.Domintų pasiūlymai iš šalia esančių rajonų.Mašinos nevairuoju.
Galėčiau pradėti dirbti nuo birželio 1d.
Tel nr. 862791242 Dana
Atsakyti
Sveiki, ieskau aukles darbo vasarai arba ilgesniam laikotarpiui. Idealiausia butu pilnai darbo dienai, bet nebutinai. smile.gif Daugiau info az 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,

Ieškome auklės dvynukėms nuo rugsėjo mėnesio (bus 1 m. 2 mėn.).

Ieškome atsakingo, kantraus, inteligentiško, fiziškai stipraus žmogaus, galinčio saugiai pasirūpinti mažylėmis. Kuris mokėtų pozityviai bendrauti, žaisti, galėtų išeiti į lauką, pagaminti joms valgyti.

Svarbu, kad žmogus turėtų patirties dirbant su dviem ar daugiau vaikų, neturėtų žalingų įpročių, turėtų rekomendacijas.

Darbo laikas būtų nuo 7.30 iki 18.30, atskirom dienom iki 18.00.

Gyvename Žalgirio g.
Atsakyti